Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
13 ARALIK YAY YENİAY'I
Tarih: 12-12-2023 20:17:00 Güncelleme: 12-12-2023 20:17:00


Merhaba arkadaşlarım,

13 Aralık tarihinde saat 02:32'de gerçekleşecek Yeniay Yay burcunun 20 derecesinde gerçekleşiyor olacak.

Hazırlanın geçmişten gelen defterler, konular, aşklar, işler, kanlı bıçaklı hakkınızı bir türlü alamadığınız insanlar kuyruk oldu sıraya girdi.

Evren bir şekilde sizi görüştürecek. Öyle yapacak böyle yapacak görüştürecek.

Çok enteresan bir gökyüzü. Merkür S yani durağan pozisyonda. Yeniay hattı oluşmadan hemen evvel Mars ile kavuşan karanlık Ay özellikle 11 - 17 Aralık arasında adım atarken gözümüzü bir değil beş kere açmalıyız.

Mars'ın bulunduğu hat Sarin yıldızının bulunduğu hattı tetikliyor. Gazlar, gaz bombaları, soba zehirlenmeleri ve psikolojik iç dünyasında zorluk yaşayanların çokca etkileneceği bir zaman dilimi. Yay Yeniay'ının bulunduğu 20 derece İsrail bağlantılı dünyayı etkileyecek bir savaş kararının alınacağını da gösterebilir. Rusya ve Amerika'nın tutumu tüm dünyayı etkileyecek yeni bir sürece girişileceğini anlatıyor olacak.

Yay burcu özellikle dini tarikatler ve bazı sırları duyacağımız bir süreci anlatacak. Karanlık güce hizmet edenlerin aktifleştiği bu zaman diliminde enerji alanınızı korumanızı size öneriyorum.

Turizm, eğitim, haklar, üniversite sınavı ve şartları, vatandaşlık ve yurtdışını ilgilendiren pek çok konuda ayrıca yeni formlarıyla birlikte gündemimizde olacak.

Sağlık açısından baldırlarınız, karaciğer ve pankreas organlarınızda oluşabilecek hastalıklara açıksınız. Şeker hastalığınız bulunuyorsa biraz daha kendinize dikkat etmenizi önerebilirim.

Yeniay'ın Mantrası Ganesha Mantra Sözleri Om Gan GAnpataye Namo Namaha 108 kez tekrarlayınız.

 

Burçları neler bekliyor?

Koç burcu: Sevgili Koç burcu, uzak seyahatler, eğitim planları, taşınmak ve yurtdışı planları içerisinden geçiyor olabilirsin. Atacağın adımlar kariyer hayatını ciddi anlamda etkileyecek ve belki de geçmişten bu zamana kadar hayalini kurduğun konular hakkında sana fırsat getirecek cinsten. Kariyer hayatın içerisinde kazanç kapıların özellikle yabancı firmalar, medya, ithalat ve pazarlama süreçleri olabilir. Yerli bir şirkette çalışıyorsan yöneticilerinle aranda oluşabilecek gerginliklere dikkat ederken haklarının olduğunu unutmamalısın. Şirket açmak ya da kapamak için gelişmeler yaşayacaksın. Özel hayatınla ilgili romantik zamanlar seninleyken bu ilişki biraz gizli sürüyor olabilir. Evliysen eşinle birlikteliğinde birbirinize kenetlenerek gelecek planları yapmanız önemli. Sağlık açısından dış görünüşünü değiştirmek isteyebilirsin. Baba ve baba soyundan olan bir yakınının sağlığına dikkat etmelisin. Aile içi küslükler bulunuyorsa birbirinize kenetlenmelisiniz.

Boğa burcu: Sevgili Boğa burcu, maddi kaynaklar açısından yeni çıkış yolları bulacağın bir zaman dilimine giriyorsun. Borçlarını dengelemek için fırsatların oluşacak. Ortaklı işler, eşinin geliri ve iş hayatındaki fırsatları gündeminde olabilir. Hukuksal konularla ilgili sürüncemede kalmış olan ne varsa gündeminde. Bu Yeniay özelinde yurtdışına çıkmak istiyorsan özellikle önümüzdeki 10 gün seyahat ederken güvenilir firmaları tercih etmen önemli. Aksilik çıkıyorsa da boşver çıksın üzerine gitme. Eşinin ailesinden bir yakınının sağlık durumuyla ilgili ilgilenmek durumunda olabilirsin. Eşinin ailesiyle ilgili bazı gerilimler olursa büyük küslükler olmaması açısından temkinli konuşmalısın. Aile içi küslükler bulunuyorsa konuşmak ve görüşmek küslükleri tölere etmek için karşılaşmalar yaşayabilirsin. Uzunca zamandır beklediğin haberler geliyor. Beraberliğinle ilgili ayrılık aşamasından geçiyorsan boşanma sürecinden hemen önce yaralarınızı sarmak, cinselliği arttırmak ve birbirinize kenetlenmek için son 15 gün.

İkizler burcu: Sevgili İkizler burcu, ilişkilerinin etkilendiği Yay Yeniay'ı seni biraz zorlayacak gibi görünüyor. Beraberliğinle ilgili yeni bir döneme geçerken, geçmişten gelen kişiler ve olaylar bu ilişkiyi bitirebilir. Agresif tutumlar, kavga enerjisi artıyor. Evin içerisinde tencereler tavalar ayakta sanki. Öncelikle sakin olun, bu ilişki seni gelecekte bir yere götürecek mi buna bir bakın. Eğer ki zaten seni epeyce yoruyorsa yol verin ve çevrenizi büyütüp genişletin. Bu sene zaten senin senen özellike aşk konusunda kısmetli olacaksın. Kendine güven. Eşinin maddi anlamda bazı problemlerinin olabileceği bir zaman dilimine girmiş olabilirsin. Bu süreç senin borçlarınızla ilgili de seni biraz zorlayacak olabilir. Vergi borcu, banka kredi yapılandırmaları gündeminizde olabilir. İş yerin bulunuyorsa rakiplerinizin planları bulunuyor dikkatli olmalısın. Kendine odaklanarak eksiğin nerede bulunuyor farketmeli ve çalışmalısın. Sağlık açısından ameliyat ve operasyon geçirme ihtimalin bulunuyor. Eskiden beri bildiğin hekimleri tercih etmen önemli.

Yengeç burcu: Sevgili Yengeç burcu, iş hayatı açısından önemli bir dönemeçten geçebilirsin. Yeni iş imkanların bulunuyor. İş süreçlerine eski tanıdığın dostların vesilesiylesiyle de elde edeceğin güzel bir zaman dilimi. Hastalıkların bulunuyorsa toparladığın bir zaman dilimi içerisine giriyorsun. Yeniay sürecinde dikkat etmen gereken konu ilişkilerin. Merkür’ün durağan pozisyonu ilişkilerini etkiliyor olacak. Bu süreç içerisinde geçmiş defterler açılabilir. Ben-sen kavgaları gündeminde olabilir. İkili ilişkilerin adına senden saklanan ne varsa ortaya çıkabilir. Eski beraberliklerin bu ilişkiye zarar vermemesi önemli. Ayrıca eski eşin hayatında olanlar ya da haberleşmelerde gündeminde olacak gibi görünüyor. Özel hayatın açısından hayatındaki kişiyle cinselliğe, keyfe ve nostaljik aktivitelere önem verebilirseniz şahane olur.

Aslan burcu: Sevgili Aslan burcu, aşk hayatın açısından yeniliklerle dolu bir Yay Yeniayı. Geçtiğimiz yazdan bu zamana kadar özellikle ilişkilerin açısından zorluklar yaşamış olabilirsin. Evliliğin bitiş aşamasından geçmiş, nişan atmış ya da ilişkinde bitiş sirenleri çalmış olabilir. Bu döngü senin şimdi aşk hayatını toparlamak adına geliyor diyebiliriz. Özellikle bitirdiğin ya da bitirmek üzere olduğun hayatındaki kişiyle kadersel bağların bulunuyorsa Yay Yeniay’ı sizi karşılaştıracak ve bir şans daha vermeniz için birbirinize kenetlendirecek diyebiliriz. Tüm bunları kenara koyuyorum haritanda retro ve durağan gezegenler çoksa ve aşkta şanssızsan hayatının aşkını bulacağın bir zaman dilimine de girmiş olabilirsin. Yay Yeniay’ı sürecinde peki dikkat etmen gereken ne var? Çalışma koşulların, iptal edilen projelerin ve iş akitlerinin bozulması söz konusu olabilir. İş hayatında yanında çalıştırdığın kişilere dikkat ederken hırsızlıklara karşı da temkinli olmalısın. Yeniay’da destek aldığın yer ailen. Ailenle vakit geçirmek pek çok şeyin üstesinden gelecektir.

Başak burcu: Sevgili Başak burcu, Yay Yeniay’ı aslında seni ilerleyen süreçte pek çok konuya hazırlayacak bir Yeniay. Peki nasıl? Öncelikle kısa zaman içerisinde beraberliğin, evliliğin ya da aşk hayatında bazı prüzler varsa senin için arınma zamanı. İkincisi beraberliğinle ilgili ailenin bu ilişkiye onayı olmayabilir ve zaman zaman problem yaşıyor olabilirsiniz. Merkür’ün durağan pozisyonu aşk evinden geçiyor olacak. Aşk hayatınla ilgili kopuşlara sebep verebilir aman dikkat. Hayatındaki kişinin sorumlulukları da zaten sana ağır gelmiş durumda olabilir. Evlilik hazırlığı içerisindeyseniz bazen karşı tarafın sorumluluklarını hatırlatıp kendine yönelmekte sana iyi gelecektir. Bunların haricinde aile içinde özellikle yeğenler ya da çocukların bulunuyorsa ateşli rahatsızlıklara açık. Onların sağlık sıkıntılarıyla ilgilenirken kendini bulabilirsin. Seyahat planları yapmak istiyorsan bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta destekleniyor olacaksın. Sağlık açısından kendine özen göstermelisin.

Terazi burcu: Sevgili Terazi burcu, Yay Yeniay’ı seni yolculuklara hazırlıyor diyebiliriz. Kısa uzun yolculuklar yaparken yaşadığın yeri de değiştirmek isteyebilirsin. En yakınlarından destek alacağın bu süreç içerisinde dostlarının yanında olması seni mutlu edecek. Yeniay sürecinde maddi kaynaklarında artıyor diyebiliriz. Kariyer hayatını destekleyecek pek çok enerji hakimken arka planda ailenin sorumlulukları seni yorabilir. Aile içinde oluşan bazı problemler, küslükler ya da hasta bir yakınının varlığı seni üzebilir. Onlarla da ilgilenmek oldukça önemli.

Akrep burcu: Sevgili Akrep burcu, Yay Yeniay’ı maddi kazançlar hattını tetikliyor. Maddi anlamda fırsatların çoğaldığı, iş ve kazanç kapılarının eskiden gelen hakedişlerinle açıldığı bir dönemi yaşıyor olabilirsin. Minik hediyeler almak ruhuna çok iyi gelecek. Seni ilerilere taşıyacak. Yay Yeniay’ı oluşurken Venüs senin burcun Akrep burcunda. Şimdi kendini hangi konuda göstermek istiyorsan arkana ışıltını almalısın. İmaj ve bakım için harika zamanlar. Ayrıca beraberliğin adına da cazibeleri kendi üzerine çekiyorsun. Yay Yeniay’ı sırasında Merkür retrosu seyahat evinden geçiyor olacak. Bu konuda seni uyarmam gerekiyor. Özellikle seyahat ederken trafikte dikkatli olman oldukça önemli. Trafik kazalarına açık bir dönem, güvenilir firmalarla yolculuk yapmanda oldukça önemli. Ayrıca en yakınlarınla aranda oluşabilecek olan kırgınlıklar zaman zaman seni yorabilir.

Yay burcu: Sevgili Yay burcu, Yay Yeniay’ı seni yenileyecek. Hayatın içerisinde geri kaldığın ne varsa seni ilerilere taşıyacak enerjilerle harekete geçiyor. Şimdi Yeni bir sen vakti. Yeni bir imaj ve bakım süreçleri içerisine girebilirsin. Yeniay oluşurken Merkür’ün durağan konumu maddi kaynaklar evini tetikliyor. Maddiyatla ilgili oluşan konularda yaşanılan bazı sıkıntılar gündeminde olabilir. Parana sahip çıkman gereken bir noktadasın. Yeniay sürecinde ilişkilerin adına da artık karar aşamasından geçebilirsin. Ruhunu yoran kim varsa yolları ayıracaksın. Evliliğin ve beraberliğinle ilgili geçmişten gelen kararları uygularken eğer ki bir şans daha bu ilişkiye vermek istiyorsan evinizi değiştirmenizi öneriyorum. Özel hayatınla ilgili kimseye söylemediğin sırlar ardında sana yardım eden o kişiyi merkezde tutmalısın.

Oğlak burcu: Sevgili Oğlak burcu, Yay Yeniay’ı gizemler evinde gerçekleşiyor. Hastane, ameliyat ya da uzun tedavi süreçleri gündeminde olabilir. Geçmişte tekrarlayan bir rahatsızlığın tekrar kendini gösterebilir. Bu kişi sen değilsen en yakınlarının rahatsızlığıyla ilgili de bir süreç yaşayabilirsin. Bu döngü içerisinde kendine özen göstermeni istiyorum. Yay Yeniay’ı oluşurken Merkür senin dış görünüşün ve rahatsızlıklarınla ilgili tetikliyor olacak. Bu süreç içerisinde bel, fıtık, kemik ve diş ağrıların çok olabilir. Kalsiyum, magnezyum ve çinko eksikliğini gidermen önemli. Yay Yeniay’ı sürecinde yurtdışı tatilleri ya da yerleşim alanını değiştirme süreci içerisine girebilirsin. Bu döngü seni ilişkin adına da bir sürece götürebilir. Beraberliğinle ilgili kendini ifade ederken ne kadar doğru anlatıyorsun çok önemli. Bazı zamanlar oldukça yanlış anlaşılırken bu süreç geçmişten gelen konuları da beraberinde getirirse çıkmaz bir yol seni bekleyebilir. İlişkilerin adına gizli olmayı tercih edeceğin bu süreç içerisinde yanlış kararlar almaman oldukça önemli. Sanat, kitap yazmak ve çalışmalarını sunmak için arkana gökyüzünü almasın.  

Kova burcu: Sevgili Kova burcu, Yay Yeniay’ı kalabalık ortamlar, davet ve etkinlikler içerisinde bulunmana vesile olabilir. Özellikle iş hayatın adına oluşabilecek olan fırsatları kaçırmamalısın. Yeniay sürecinde dikkat etmen gereken bir konu var. Bu da arkandan dönen oyunlar. Kimseye güvenmemen gereken bir sürecin içerisindesin. Dost gibi görünen ama dost olmayanlar yanında ve yakınında. Bazı sırları öğreneceğin bu dönemde her söylenene de inanmaman oldukça önemli. Sağlığına özen göstermen gereken bu süreç içerisinde ruhsal enerjini de dengelemelisin. Meditasyon, şifa ve dua ederek frekansını yukarıya taşıman oldukça önemli.

Balık burcu: Sevgili Balık burcu, Yay Yeniay’ı seni kariyer anlamında yukarılara çıkaracak. Geçmişten gelen haklarını alman için fırsatları barındıran bir sürece girmiş bulunuyorsun. Karşına çıkan kariyer süreçlerini iyi değerlendirmen oldukça önemli. Yay Yeniay’ı seni arkadaşlarınla ilgili zorlayacak olabilir. Bu süreç arkadaşlarının seni gereksiz yere eleştirdiği zamanları işaret edebilir. Kalabalık ortamlar arasında kendini ifade ederken zaman zaman yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu döngü senin için en çok yurtdışı seyahatleri, yabancı dil eğitimlerini, yurtdışı bağlantılı firma ve yolculukları destekleyecek. Özel hayatınla ilgili de zincirlerini kırıp hayatına gerçek kişiyi çekmen ya da ilişkindeki problemleri çözebilmek için şahane enerjiler bulunuyor, değerlendirmelisin.

 

Sevgilerimle

Astrolog Özlem Recep

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bursaspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI