Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
İKİZLER DOLUNAY'I
Tarih: 27-11-2023 13:39:00 Güncelleme: 27-11-2023 13:39:00


27 Kasım 12:16 sularında gerçekleşen İkizler Dolunay'ının etki alanı önümüzdeki 15 günü kapsayacak. 2004, 2012, 2020 ve 2021 yaz ve sonbahar döngüsünün tetiklendiği bir Dolunay yaşayacağız. Olayları iki aşamalı yaşayacağız. Bir olayın ikileyeceğini fark etmeli ve bilmeliyiz. Geçmişle ilgili kişiler, konular ve olaylarla karşılaşma yaşanırken, haklı olan hakkını savunmak için girişimde bulunacak. Yüzleşmeler sırasında yalan beyanlar söz konusu olabilir, bilmediğimiz sırlar ortaya çıkabilir ve olaylar fitili çekilmiş bomba niteliğinde her birimizi zorlayabilir. Burada sakin kalmak ve ilk harekete geçmemek önemli olacaktır. Merkür retrosunda değiliz ama alt bantta çalışan gizli enerjiler adeta retro görevi görecek ve geçmişteki özellikle can yakan kişileri karşımıza çıkaracak. Ne diyelim karşılaşmaya hazır olun en iyisi.


Dünya açısından tüm insanlığı kapsayacak olan enerjiler hakim olacak. Mars Güneş kavuşumu nükleer ve hidrojen bombaları, dini terör örgütleri ve insanlığı tehdide sokan pek çok dünya çapında faliyetli anlatırken, gündemde olan İsrail - Filistin savaşının fitili burada tetiklenebilir gibi görünüyor.
Tıbbi anlamda karaciğer, pankreas rahatsızlıkları, el, ayak ve diz problemleri ve kardiyovasküler rahatsızlıklar gündemde olabilir.
Dolunay'ın alt enerjisinde Admetos astreodi tetikleniyor, kapalı kalmak, tutsak kalmak, esir düşmek ve tabutlarla alakalı olayları anlatabilir. Bu süreç içerisinde esir olan pek çok kişinin yaşam mücadelesi sıkıntılı olabilir. Bireysel anlamda da bu süreç bizim kendimizi esir etmemizle de alakalı olabilir. Neye tutsak oluyoruz? Sağlıksal anlamda en fazla emaar çekimi yapan hastaneler bu süreçte kazanabilir. Üzerinizden negatif enerjiyi atmak istiyorsanız bir tahtaya çivi çakarak negatif olan enerjiyi atabilirsiniz.
Yolculuklar açısından özellikle hava yolları kazaları oluşabilir. Hava alanları ve uçaklar önemli kontrollerden geçmelidir. Yoğun fırtına, tayfun, kar yağışları aktif olabilir.


Peki burçları neler bekliyor?


Koç: Sevgili Koç burcu, İkizler Dolunay'ıyla birlikte akrabalarının sana ihtiyacı olduğu bir dönemden geçebilirsin. Aile içinde küslükler bulunuyorsa olayların büyümemesi önemli. Sadece aile değil, geçmişten gelen yakın arkadaş ilişkilerinde sorun yaşadığın kim varsa tekrar karşına çıkabilir. Önemli bir mahkeme, hak, devleti ilgilendiren konular da gündeminde olacaktır. Bu süreç içerisinde mücadele ederken karşına gelebilecek yalan iddaalara karşı dikkatli olmalısın. Uzak - kısa yolculuklar, tayin, yurt dışı planları ve eğitimsel döngülerde gündemde olabilir. Trafikte dikkatli olmalısın. Hayatına dair bazı sırların ortaya çıkmasını istemiyorsan söylediklerine ve davranışlarına biraz olsun dikkat etmeli ve en yakının olarak gördüğün kişilere karşı temkinli olmalısın. Katılacağın davet ve organizasyonlar sırasında kendi ismini duyurmak istersen fırsatlar seninle olacak.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, İkizler Dolunay'ıyla birlikte maddi anlamdaki konular gündeminde olabilir. Kredi, faiz, vergi yapılandırmaları içerisine girebilirsin. Eline geçmiş olan parayı taksitlerini kapatmak için kullanabilirsin. İş hayatın açısından yeni maaş süreçlerinin konuşulacağı bir döngüyü de yaşayabilirsin. Kariyerini etkileyecek üst düzey toplantı ya da görüşmeler seni mutlu ederken, ortaklı işler açısından dikkatli olman gereken bir zaman diliminden geçmektesin. Ameliyat, hastane ve tedavi süreçlerden geçebilirsin. Eşinin maddiyatını ve iş hayatını etkileyecek pek çok konu da gündemdeyken zaman zaman planlama yapmak zor olabilir. Özel hayatınla ilgili cinsel enerjinin tetiklendiği zaman diliminden geçeceksin. Bu süreç beraberliğiniz açısından zaman zaman çıkmazları anlatsa da birbirinize kenetlenmeniz ilişkinizin rengini değiştirebilir. 


İkizler: Sevgili İkizler burcu, İkizler Dolunay'ı senin burcunda gerçekleşiyor. Özellikle sağlığına dikkat etmen gereken günlerden geçtiğini söylemek oldukça önemli. Özel hayatın açısından ilişkinde ben - sen kavgaları gündemde olabilir. Beraberliğinin gerçek yüzünü görücek olabilirsin. Bu süreç özellikle ayrılık döngünüzü tetikliyorsa yollarınızı ayırmak isteyebilirsin. Sadece özel hayat olarak yorumlamayalım, kim dost kim düşman bunları da yaşayacak ve göreceksin. Zaman zaman kendini ıssız ve tek başına hissetsen de bu sürecin geçmişle ilgili artık bitmesi ve gitmesi gereken tüm kişi ve konuları temizlediğini bilmek ruhuna eminim iyi gelecektir. Uzak bir ülkede yaşama kararı ya da tayin süreçleri seninle olabilir. Uzak yolculuklar ve haberlerinde etkinleşeceği bu süreç içerinde oldukça yoğun olacaksın. Mahkemesel döngülerinde tetiklendiği konular yaşarken, özellikle iş hayatında rakiplerine karşı dikkatli olmalısın.


Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, İkizler Dolunay'ı seni en çok sağlık anlamında yoracak olabilir. Sadece kendin değil, ailenden olan kişilerin ameliyat ve sıkıntıları gündeminde olacaktır. Bu döngü içerisinde kendini ihmal etmemeye özen göstermelisin. Ayrıca iş hayatın açısından yoğunluğunda gözler önünde olacak. Projelerin hız kazanıyor. Yeni teklifler, eski proje çalışmaların ve kişiler de aktifleşecek. Özel hayatın açısından cinsellik ön planda olacak. Bu süreç içerisinde pişman olmayacağın ilişkilerin içerisinde olman senin için önemli. Senden saklanan her ne varsa gözler önünde olacak ve bazı sırlar açığa çıkacak. Geçmişi yanına alarak geleceğe ilerlemek istiyorsan karşılaştığın pek çok konu ve kişiyi takip et ve sana anlatılanların farkına var derim.


Aslan: Sevgili Aslan burcu, İkizler Dolunay'ı seni aşk anlamında etkiliyor olacak. Geçmişten gelen bir ilişkin belki de yarım kalan ama aklının ne vazgeçtiği ne de tam anlamıyla olur dediğin o kişiyle karşılaşma ve haberleşmeler gündeminde olabilir. Hayatında birisi yoksa aklın epeyce karışabilir. Aklın ve kalbin arasında kalabilirsin. Şuan mevcut bir beraberliğin varsa dönüm noktası niteliğinde olacak olan bir 15 gün seninle birlikte. Ortaklı işler, medya, tanıtım, ün kazanmak ve tanıtım amaçlı olan her türlü konuda fırsatların bulunuyor, değerlendirmelisin.


Başak: Sevgili Başak burcu, İkizler Dolunay'ı kariyer süreçlerinle ilgili seni etkiliyor olacak. Eski yaptığın projelere odaklanabilirsin. Geçmişten gelen hakların bulunuyorsa almak için olay ve kişilerle karşılaşabilirsin. Aile içinde olabilecek bazı kavgalara açık bir süreçten geçtiğini söylemek istiyorum. Bu süreç hasta bir yakınınla ilgilenme döngüsü de olabilir. Ev ve yardımcı değiştirmek istiyorsan yedekleme yaparak ilerlemen önemli. İş hayatında bir süreci bitirip yeni bir döngüye geçmek istersen fırsatları değerlendirmelisin. Kendi sağlığın açısından rahim, üreme organları ve kronik rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısın.


Terazi: Sevgili Terazi burcu, İkizler Dolunay'ı mahkemesel süreçlerini ve alacaklı olduğun davaları etkiliyor olabilir. Uzak yolculuk planları ve sık seyahatler de gündemde olabilir. Aşk hayatınla ilgili beklediğin haberleri alırken bazı yüzleşmeler biraz can yakıcı olabilir. Özel hayatınla ilgili kimi nereye koyacağını belli edecek olan bu süreç hayatında değişkenlik gösteren senaryoları sana sunabilir. Geçmişten gelen o kişiden haber almak istiyorsan oluşan koşullar seni mutlu edebilir. Çocuklarını ilgilendiren davet, organizasyon ve durumların içerisinden geçebilirsin. Eğitim almak, proje geliştirmek ve isminden bahsettirmek için enerjiler aktifleşebilir.


Akrep: Sevgili Akrep burcu, İkizler Dolunay'ı maddi anlamda oluşan konular açısından fırsat barındırabilir. Ortaklı projelerden gelir elde edebilirsin. Eşinin maddi desteğini görebilirsin. Sağlıksal anlamda ameliyat ve operasyon geçirebilirsin. Ailenin içinde rahatsızlık yaşayan birisi varsa ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca  ev alım satım işlemleri de gündeminde olabilir. Cinsel enerjinin tetiklendiği bu günlerde hamile kalmak isteyenler bulunuyorsa çocuk sahibi olabilir.


Yay: Sevgili Yay burcu, İkizler Dolunay'ı senin karşıt burcunda gerçekleşiyor. İlişkilerin derinden etkileniyor. Kim dost, kim düşman, kim ne kadar yanında hepsini göreceksin. Zaten pek çok insanı eleyip hayatından çıkarmıştın şimdi bir tur daha elekten geçirme vakti senin için. Bu Dolunayda kazalara dikkat etmen oldukça önemli. Ameliyat gibi riskli durumlar bulunuyorsa Dolunay zamanlarındansa 15 gün sonra Yeniay döngüsünü değerlendirmek daha iyi olabilir. Kısa seyahat planları ve araba alım satım işlemleri de gündeminde olabilir. Özel hayatınla ilgili beraberliğinde ben - sen kavgaları aktifleşebilir. Ev değiştirmek ve taşınma süreçleri gündemde olabilir. Eğer ki ilişki bitiyorsa bu süreç evden ayrılma süreci olacaktır.


Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, İkizler Dolunay'ı sağlıksal anlamda seni etkiliyor olacak. Hastane, hastanesel süreçler, ameliyat ve tedavi döngüleri seninle birlikte olabilir. İş hayatın açısından bitiş döngüleri de tetiklenebilir. İş vesilesiyle uzak ülkelere seyahat de edebilirsin. Bu döngü maddi anlamda seni yukarılara taşıyacak fırsatlar içeriyor. Karşına çıkacak olan teklifleri iyi değerlendirmek önemliyken, gizli rakip ve düşmanlarının bulunduğunu lütfen unutma. Özel hayatınla ilgili arkandan dönen oyunları fark edeceğin yeni bir sürece giriş yapmış olabilirsin, ortaya çıkan sırlar hem özel hayatında hem de iş hayatında seni bir yola sokacak gibi görünüyor.


Kova: Sevgili Kova burcu, İkizler Dolunay'ı özel hayatınla ilgili yeni bir sürece seni götürebilir. Aşk hayatınla ilgili değer gördüğünü düşündüğün vakitlerden geçerken gelecek planları yapmak ruhuna iyi gelecektir. Buradaki sıkıntı geçmişten gelen kişilerle tekrar karşılaşmalar yaşaman olacak. Aklının karışacağı olaylar yaşaman muhtemel gibi görünüyor. Kalbinde kimi nereye koyacağını fark edeceğin bu süreç içerisinde hayatındaki kişiyle ilgili karar alma aşamasında da olabilirsin. Ayrıca çocukların bulunuyorsa onların hayatını etkileyecek pek çok konu gündeminde olacak. Gerginliklere karşı dikkatli olmalısın.


Balık:  Sevgili Balık burcu, İkizler Dolunay'ı içsel anlamda seni biraz yorabilir. Kariyer hayatın açısından yöneticilerinle zorluk yaşayacağın enerjiler aktifleşiyor. Olası gerginlikleri büyütmemek önemli. Bu süreç iş yerinden ayrılma döngünü tetikleyebilir, dikkatli olmalısın. Kariyerinde bir döngüyü bitirmek, eve yönelmek, emekli olmak, bebek sahibi olma planları gibi pek çok konu gündeminde olabilir. Kendi içinde biraz içine çekileceğin süreçlerden geçerken belki de enerjini yenilemek için bu döngü sana iyi gelebilir. Aileni, özellikle anne ve anne soyundan olan kişileri önemsemen gerekiyor. Onların rahatsızlıkları gündemindeyse bu süreç biraz zorlayıcı olabilir.ve 12 burcu tamamlıyorum.

Her bitişin başlangıç olacağını bilerek ilerlemenizi temenni ediyorum.


Sevgilerimle
Astrolog Özlem Recep  





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bursaspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI