Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
15 EYLÜL BAŞAK YENİAYI
Tarih: 11-09-2023 14:43:00 Güncelleme: 11-09-2023 14:43:00


Merhaba Sevgili Dostlarım;

Çok büyük kitlesel felaketlere açık olan bir Yeniay döngüsü bu haftanın başıyla aslında gündemde olacak. Hava felaketleri, sulardan gelebilecek sıkıntılar, tarım ve tarımcılıkla ilgili olan her türlü böcek ve hasat yangınları, orman yangınları ve büyük depremleri tetikleyen bir Yeniay. Etki alanı ay sonuna kadar devam edecek. Bu döngü içerisinde bireysel anlamda psikolojik sıkıntılar, intihar vakaları ve istenmeyen gebeliklere açık bir döngü. Hamilelik sonrası bebeklerde sarılık vakalarının da önemsenmesi oldukça önemli.
Burçları neler bekliyor anlatalım;


Koç: Sevgili Koç burcu, iş hayatında köklü değişikliklere açık bir süreçten geçmektesin. Bu süreç uzunca zamandır çalıştığın firmanın alt yapılarının değişmesi ve belki de senin görevinle ilgili yeni bir yapılanma sürecini gösterebilir. İşten ayrılma fikirleri, belki emeklilik, belki de yanında çalışanlarla yaşayacağın bazı süreçler bulunuyor. Özellikle iş yerinde devam etmeye niyetliysen yanında çalışanlarla aranda geçen problemleri görmezden gelmemek senin için oldukça hayırlı olabilir. İşten ayrılmana sebep verecek skandallar gündeminde olabilir. Özel hayatına gelecek olursak eğer ilişkinde bazı çıkmazlar bulunuyor. Kavga enerjisi, ben-sen kavgaları aktifleşiyor. Ruhunu yoran, geren, üzen ne varsa bu süreç içerisinde karşına çıkabilir. Evleri ayırma fikri, yaşam alanını değiştirme ve belki de yeni bir eve yerleşme düşünceleri içerisinden geçerken, senden saklananlar karşısında tahamülün kalmadığı kalmayacağı için atılımlar içerisinde olacaksın. Bu hafta yanında çalışan kişilere karşı temkinli, dikkatli olmalısın. Özellikle hırsızlıklara karşı. Ayrıca evcil hayvanın bulunuyorsa sağlık sıkıntısı bulunuyor, ameliyat ve operasyon geçirebilir. Önemli kronik bir rahatsızlığın bulunuyorsa Yeniay sonrası en az 3 ya da 6 gün sonra sağlık kontrolünden geçmen oldukça önemli.


Boğa: Sevgili Boğa burcu, aşk hayatın açısından tam anlamıyla neredesin? Kime ne kadar gönül verdin, sevdin, değer gördün? Belki de haklı olan taraf karşı taraftı, belki de hayat tarzlarınız birbirine uymuyordu ya da mevcut düzeninin bozulmasından korktun. Şimdi bu düşünceleri geri plana atmanı istiyorum senden. Seni gerçekten hakeden, seven, koruyacak, kollayacak olan kim varsa zaten yanında olacak ve yanında kalacak. Eğer ki kader bağları içerisinde bir kez daha bir şans varsa bu ilişkiye dair kendiliğinden gelişecek olan konular gündeminde olacak. Alacağın haberler, karşılaşacağın eş zamanlıklar ya da bu kişinin sana ulaşması bu ilişkinin alt yapıları sağlamsa toparlayacak niteikte olabilir. Ama bu ilişki içinde bazı sırlar bulunuyor, bu sırları daha sonradan öğreneceksin. Öğreneceğin gerçekler belki ayrılık sırasında belki de sen varken olan birinin sana ulaşmasıyla ortaya çıkabilir. Sevgili Boğa, bu arada çocuklarının da sana ihtiyacı var. Lütfen onların yanında olmaya özen göster ve onlarla kenetlen. Çocuklarının uğrayabileceği kaza, sağlık sıkıntısı ya da psikolojik bir süreç olabilir. Özellikle ıssız sokaklarda köpeklerle baş başa kalmasınlar. İş hayatına dair yeni bir değişim ve dönüşüm döngüsü seni bekliyor. Projelerin hızlanırken, içeride sana rakip olan kişileri farkederek ilerlemelisin.


İkizler: Sevgili İkizler burcu, ailenin içinde en çok sana ihtiyaç olan bir süreçten geçiyorsun. Bu döngü içerisinde belki ailenden birinin rahatsızlığı ortaya çıkabilir, belki bir ameliyat ya da psikolojik anlamda sana ihtiyaçları olabilir. Bu döngü biraz uzun sürecek olan tedavi süreçleriyle birlikte seni yoracak gibi görünüyor. Aile bireylerinden özellikle baba tarafından bir yakınınn kayıp haberini de duyabilirsin. Sevgili İkizler, Başak Yeniayı seni bir konuda daha uyarıyor. İstenmeyen gebelikler ve cinsel hastalıklar. İstenmeyen gebelikler karşısında düşük ya da gebeliği sonlandırma düşünceleri içerisinden geçersen bu süreci iki kere düşünmeni sana öneriyorum. Cinsel hastalıklara karşı da önlemlerini almalı ve gerekirse tedavi süreçlerine başlamalısın. Bu döngü içerisinde kalbinde aşk adına birine veda edeceksin. Hani derler ya ölüm gibi bir şeydi ama hiç kimse ölmedi. İşte öyle birşey. Hayatında gerçekten sana yaramayan aşk, bu belki bir arkadaşlık ilişkisi de olabilir, veda edeceksin. Ancak bu döngünün yerine seni hızlıca yeni bir aşka hazırlayacak olan kalbini mutlu edecek olan o aşka da merhaba demeye hazırlan. Kendine 10,15 gün ver ve sonra aşk adına mutlu olacağın zamanların, karşılaşmaların tadını çıkart derim. Haydi bakalım hakkında hayırlısı.


Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, bu 15 gün içerisinde en çok dikkat etmesi gereken burçlardan birisi sensin. Özellikle yükselen Yengeç. Öncelikle trafik konusunda dikkatli olmalsın. Eğer ki araç kullanmayı bilmiyorsan, araç kullanan kişilerin düzgün kullandığından emin değilsen binme o arabaya. Güvenli seyahat firmalarını tercih et. Ayrıca bu 15 gün içerisinde akrabalarına, kardeşlerine, en yakın arkadaşlarına ve komşularına karşı dikkatli ol. Komşularınla yaşayacağın konular, evinden ayrılmana ya da evinin içinde sıkıntı yaşamana sebep olabilir. En yakın arkadaşlarınla, akrabalarınla arana girebilecek olan küslük enerjisi bir kaç yıl hepinizi üzebilir. Bu döngü içerisinde konunun hukuksal süreçleri etkileyebileceğini de bilmelisin. Önemli bir dava, belki de boşanma sürecindeysen süreçler uzayacak haberin olsun. Hukuksal süreçler içerisinde seni geriye çeken kim varsa bazı yüzleşmeler de yaşanabilir. Sevgili Yengeç, eline para geçecek, bu belki alamadığın bir ödeme belki de kazanmaya başlayacağın bir maaş ya da eşinden gelecek olan güzel bir jest. Bu parayla evini değiştirmek isteyebilirsin. Çocuklarının iş hayatıyla ilgili maddi konudaki gelişmeler de seni mutlu edebilir gibi görünüyor.


Aslan: Sevgili Aslan burcu, Başak Yeniayı maddi konularla ilgili temkinli adım atman için seni uyarıyor. Ortaklık işleri, eşinin, iş ortağının artan masrafları ve bazı gelişen sıkıntılar gün yüzünde olabilir. Gelen parayı elde tutmak da oldukça önemli olabilir. Şöyle ki mesela yeni bir iş döngüsünden edinilen maddi gelirler gündeminde olabilir. Ancak ortaya çıkan masraflar bir anda kapıyı çalabilir. Ailenin içinde ameliyat ya da kronik rahatsızlığı olan birileri varsa bu süreç içerisinde hastanesel süreçlerde baş gösterebilir. Sevgili Aslan burcu, bu 15 gün yolculuklar gündeminde olacak. Kısa- uzak seyahat planları yaparken, ruhunu dinlendirmek isteyebilirsin. Birlikteliğinle ilgili sıkıntı olan problemleri toparlamak istiyorsanız eğer kısa bir tatil planı birlikte yapmak ikinize de iyi gelebilir. Taşınma, yer değiştirme gibi süreçlerden geçiyorsan artan masrafları dengelemelisin. Yer değişikliği için belki de ay sonunu beklemek senin için daha iyi olabilir. İş hayatın açısından bazı projeler avantajlarla birlikte sana kazanç sağlayacak. Ancak bazı projelerini de kaybetmek üzeresin, sonradan üzülme.


Başak: Sevgili Başak burcu, Başak Yeniayı senin burcunda gerçekleşiyor. Yeniay döngüsü içerisinde yorgun, kırgın, enerjisi düşük ve moral anlamında da hayatım benim nereye gidiyor der gibi olan düşünceler seni geriye çekebilir. Öncelikle sakin ol ve hayatını planlamak için gelen bu Yeniay'da zihnini toparla. Dikkat dağınıklığı ve manipülasyona oldukça açık olduğun bu süreç içerisinde hata yapma riskin var. Aynı zamanda kazalara ve kronik rahatsızlıklarının tetiklenmesine de açıksın. Eğer ki geçtiğimiz günlerde ameliyat yaşadıysan yeniay sonrası ilk 3 gün kendine biraz daha dikkat etmeni senden rica ediyorum. Kendine sık sık toparlandığın halinle düşün. Ondan sonra da arka planda nerede yaşayacaksın, iş hayatın nasıl ilerleyecek, kendinde neleri değiştireceksin planla ve geçmişe dair yaptığın hataları tekrardan yapma. İlişkilerin adına önemli bir aşamadan geçeceğin bu süreç içerisinde bazen yalnız kalmak, bazen de karşında gelişen konu ve olayları tüm çıplaklığıyla görmek iyidir Sevgili Başak. Maddi kaynaklarla ilgili harcamaların artıyor, burayı da dengelesen fena olmayacak.


Terazi: Sevgili Terazi burcu, kazalara çok açıksın lütfen kendine dikkat etmeni istiyorum. Böbrek, bağırsaklar, mide ve baş bölgesindeki sağlık problemlerin ayrıca tetikleniyor. Başak Yeniayı seni ruhsal ve fiziksel anlamda biraz karıştıracak olabilir. Bu döngü içerisinde kime neye bağımlısın? Belki de geçmişte kalan o kişiyle anılarını hatırlıyor ve üzülüyorsun. Ya da geçmişteki bu kişinin sana haketmediklerini yaşatması da canını hala yakıyor olabilir. Ancak şöyle bir durum var. Bırak biten bitsin, giden gitsin. Arınmalısın. Eğer ki bu döngüden tek başına çıkamıyorsan psikolojik destek almalısın. Psikolojik destek bu süreç içerisinde gerçekten senin için önemli olabilir. Bu hafta içerisinde hastanesel süreçler ve belki de yakınlarının ya da evcil hayvanının sağlık durumları da gündeminde olacak gibi görünüyor. Lütfen yakınlarınla ilgilenmeyi ihmal etme. Arkandan oynanan oyunlar bulunuyor, lütfen buraları da görmeyi ihmal etme. Yurtdışına yerleşme, uzak şehirlere seyahat ve belki de inzivaya çekilmek ay sonuna kadar seni destekleyen enerjiler. Değerlendirebilirsen ne mutlu.


Akrep: Sevgili Akrep burcu, Başak Yeniayı döngüsü içerisinde özel hayatını etkileyen pek çok konu gündeminde olabilir. Hayatına dair yeni alacağın kararlar, umutların, hayallerin ne kadar gerçekçi bir kere bununla karşılaşacaksın. İkincisi geleceğe yönelik adımlar atarken hayatındaki kişi doğru mu değil mi karar vereceksin. Hayatındaki kişinin senden önceki evliğinden olan çocuklarıyla ilgili bazı sıkıntılar da gündeminde olabilir. Aranızdaki iletişim problemleri zaman zaman ilişkinizi zorlayabilir. Bu arada yeni bebek sahibi olduysan bu süreç içerisinde bebeğin sağlığını düşünmek oldukça önemli. İş hayatın ve bebek, çocuk bakımı içerisindeki mücadele alanları seni yoruyor olabilir. Pek çok konu çözülecek ama öncelikle odaklanman gereken konu çocukların.


Yay: Sevgili Yay burcu, iş hayatın adına kritik çanların çaldığı önemli bir döngüden geçmektesin. Bu süreç seni arka planda yoruyor olabilir. Yöneticilerinle arandaki bazı problemler seni geri planda tutulmana neden oluyor olabilir. Belki de bu süreç kendi firmanı kurmana vesile olacak olabilir. İş kurma arifesindeysen bu döngü içerisinde alt yapı planları yapmak oldukça önemli. İş vesilesiyle yabancılar, eğitim ve yurt dışı planları gündemindeyse mutlaka değerlendirmelisin.


Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, yurtdışı eğitim ve seyahat konuların aktifleşiyor. Eğitim konusunda yabancı okullarla iş birliği yapan bölümleri seçmek, erasmus gibi bir ayağı karşı tarafta olacak olan bölüm seçmek ve gitme planları aktifleşebilir. Uzak seyahat planların bulunuyorsa güvenli şehirleri ve güvenli seyahat acenteleri, taşıma firmalarını seçmen oldukça önemli. Hukuksal konularla ilgili yeni bir döngü seni beklerken sıkıntı yaşadığın konulara bir konu daha ekleyecek yeni bir problem karşına çıkabilir, insan ilişkilerine dikkat etmelisin. Özel hayatın açısından karşı tarafın ailesi çok da iyi niyetli değil. Ağzınla kuş tutsan niye bu kuşu tuttun derler. Kendini yorma, kimseye iyi olduğunu ispatlama, belki de zaten sen onları kabul etmiyor ve istemiyor da olabilirsin. Bırak kendini gerekirse geriye çek. Ancak eşinin ailesinden bir büyük ya da aile büyüklerinden birinin sağlık sıkıntısı bulunuyorsa yanlarında olman iyi olabilir.


Kova: Sevgili Kova burcu, para konusuyla ilgili son 1 aydır yaşadığın ne varsa tekrar gündeminde olacak. Bu döngü içerisinde borçlarını yeniden yapılandırman önemli olacak. Borçların haricinde hırsızlık, dolandırılma ya da senden para kaçırılması gibi durumlar bulunuyorsa yüzleşmeler yaşayacaksın. Yaşayacağın bu yüzleşmelerin içerisinde maddi kaynaklarını toparlamak için şansın bulunuyor. Sevgili Kova ilişkilerinle ilgili de bir süreç seni bekliyor olacak. Cinsel konular hayatının merkezindeyken ilişkindeki problemleri cinsel hayatınız kurtarabilir gibi görünüyor. Büyü, negatif saldırılara da uğruyorsun. Kimlere güveniyorsun, kimler seni sıkıntıya sokuyor farketmelisin. Önemli kronik bir rahatsızlığın bulunuyorsa yeni bir sıkıntılı süreç seni bekleyebilir, sağlığını önemsemelisin.


Balık: Sevgili Balık burcu, Başak Yeniayı ile ilişkilerin derinden etkileniyor olacak. Dost gibi görünen kişilerin ikinci yüzünü görmek sende çok da hayal kırıklığı yaratmayacak çünkü zaten olacak olanları belki de bekliyordun. Bu döngü içerisinde sapkın ve psikolojik sıkıntıları olan kişilerin karşına çıkması seni yoracak olabilir. Uzunca zamandır münakaşa ettiğin biri varsa bu kişiyi gerekirse emniyete şikayet etmelisin. 15 gün içerisinde kimlerle görüşüyorsun dikkatli olmalısın. Sevgili Balık, özel hayatına dair de bir yüzleşme seni bekliyor. Kader bağlarınız varsa bu ilişki yürür ancak eğer ki yoksa bu döngü seni yorabilir ve bitiş aşamasına geçilebilir. Bu süreç içerisinde eşinin sağlık sıkıntısı da sıkıntıya girebilir, ameliyat, onun ailesinin tarafından bir kayıp ve miras konularınız gündemde dönerken, sizi yanında isteyebilir. Bu döngüler bir yana eğer ki yerleşim alanını değiştirmek istiyorsan 15 gün sonra karar vermek daha yerinde olacaktır.

 
 
Astrolog Özlem RECEP 




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bursaspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI