Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
4-10 EYLÜL HAFTASI BURÇ YORUMLARI
Tarih: 02-09-2023 14:48:00 Güncelleme: 02-09-2023 14:54:00


Merhaba Sevgili Dostlarım,


Bu hafta dünya açısından depremlerin tetiklendiği, kalabalık insanlar arasında çıkabilecek kavga, münakaşa, eylem ya da terör faliyetlerini destekleyenlerin yapacağı karışıklık haberlerini alabiliriz. Doğal felaketlere ki bunlardan deprem öncelikli ve su suları etkileyen olaylar, kitleler arasında insan kayıplarına, toplu psişik saldırılara karşı dikkatli olmalıyız. Özel hayatımızda son 1 aydır hangi konuyla sınanıyorsak bu konu gündemimizde olacak. Bu hafta ayrıca ilişkiler açısından da önemli bir döngü oluşacak. Venüs retrosu bitiyor. Venüs retrosu bitti diye gizli enerjileri bitmiyor ama. 8 Ekim tarihine kadar maddi ve manevi anlamda Venüs retrosu hala arka planda çalışacak. Ancak şöyle bir durum var, Haziran ayından bu zamana kadar geçen süre içerisinde seni geriye çeken ne varsa şimdi ikinci bir tarama yaşanılacak. Belki bu süreç ilişkinizi ne yaşarsanız yaşayın toparlamak için destek verebilir ya da bu sis perdesi aralanırken siz gerçekten kimin yanında olmak istiyorsunuz ya da hayatınız nasıl ilerlesin istiyorsunuz karar verebilirsiniz. Maddi anlamda kayıplarınızı toparlamak için yüzleşmeler ve atılımlar yaşayabilirsiniz. Önemli bir boşanma süreci, iş birlikteliğinin bitiş aşaması bulunuyorsa önümüzdeki hafta bu süreçler hızlanabilir. Yurtdışını etkileyecek atılımlar içerisindeyseniz gelişen şartları akıllıca değerlendirmek önemli.
 

Peki burçları neler bekliyor?


Koç: Sevgili Koç burcu, iş hayatında maddi anlamdaki problemleri çözümleyebileceğin bir haftadan geçiyorsun. Parasal kaynakları, özellikle spekülatif alandaki fırsatları değerlendirebilirsin. Hayatındaki kişi bu süreç içerisinde sana destek olabilir. Hayatına dair gizli olan pek çok konuyla karşılaşırken, şuan birlikteliğin bulunuyorsa ikinci şansı hakediyor mu haketmiyor mu karar zamanı olacak senin için. Hafta içerisinde çalışma arkadaşlarına karşı dikkatli olmalısın. İş yerinden ayrılacak kişiler olabileceği gibi, seni geriye çekmeye çalışan ve hakkında bir sürü dedikodu çıkartan takım arkadaşların olabilir. Ruhunu geriye çekecek olan bu olaylar silsilesi içerisinde akıllı davranmak ve kimseye güvenmemek önemli. Ayrıca evinin içerisinde çalışanlar bulunuyorsa onlara karşı da dikkatli olmalısın. Özellikle çocuğunun bakıcısıyla bu hafta sıkıntı yaşayabilirsin. Çocuklarının sağlığını önemsemen gereken bu dönem içerisinde özellikle okul ile ilgili sıkıntılar bulunuyorsa arkalarında olduğunu bilmeleri çocukların için oldukça önemli. Evinin içerisindeki frekansı değiştirmek, çalışma alanındaki kötü enerjileri göndermek için spiritual kaynaklar ve dualardan yararlanmak önemli.
 

Boğa: Sevgili Boğa burcu, bu hafta kendinle çeliştiğin olaylar içerisinde bulunabilirsin. İç dünyanda nerede olmak isteyeceğini karar vereceksin. Gerek aşk, gerek arkadaşlıklar, gerekse iş dünyası açısından bazı önemli kararlar alırken kendini bulabilirsin. Aşk hayatın açısından önemli yüzleşmeler yaşanacak haberin olsun. Özellikle geçtiğimiz aylara ayrılık yaşadıysanız bu yüzleşmeler sana iyi gelecek. Geçmişi geçmişte bırakırken hayatına dair yeni planlar yapmak istemen çok normal. Geleceğe dair yapacağın planların içerisinde sorumluluk almalısın. Bilgi eksikliği mi, deneyim mi ya da cesaretsizlik mi? Hangi konuda eksiksen haydi şimdi karar al ve deneyim alanlarını geliştir. Bu hafta sağlığına da ekstra önem vermeli, özellikle üreme bölgesinde gelişen rahatsızlıklar hakkında önlemlerini almalısın. Yurtdışı, şehirlerarası planların bulunuyorsa biraz daha beklemek iyi olabilir. Yer değişikliği gibi bir planın varsa önümüzdeki haftayla birlikte yollar kendiliğinden açılabilir. Arkadaşlık ilişkilerin içerisinde zorlandığın hangi konu varsa sabit fikirli davranmak zaman zaman kaybettirici olabilir.


İkizler: Sevgili İkizler burcu, bu hafta kariyer hayatınla ilgili atılımlarını düzenlemek için kendi içine yönelebilirsin. İş dünyasında yeni plan ve projeler gündeminde olabilir. Bu süreç içerisinde geleceği öngörerek hareket etmek oldukça önemli. Aile içinde yeni bir düzen aşamasına geçebilirsin. Evliliğinle ilgili bitiş aşamasındaysan ev düzenini değiştirmek, evleri ayırmak gibi bir süreç seni bekleyebilir. Eğer ki aklın karışıksa biraz zamana yaymak iyi gelebilir. Arkandan dönen çok konu var. Hayatındaki kişinin maddi anlamda senden kaçırdıkları olabilir, arka planda parasal anlamda seni zorlarken gerçek göründüğü gibi olmayabilir. Her ikinizinde hayatında uzun süredir bazı gizlilikler ya da akıl karışıklıkları da bulunuyor olabilir. Hayatta gerçekten ne istiyorsun karar vermelisin. Bu hafta arkadaşlık ilişkilerin açısından da anladıklarınla harekete geçmek önemli olabilir. Pek çok kişinin senden beklentileri seni geri plana çeksede unutma herkes sen istediğin kadar hayatında kalacak ve gidecek. Bu hafta yolculuk planları yapabilirsin. Aile içindeki gerginliklere, ailenin içindeki hastalıklara ve sana ihtiyacı olanları farkederek ilerlemen önemli.
 

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, bu hafta yolculuklar gündeminde olabilir. Yolculuklar sırasında karşılaşacağın kişiler sana gelecek planları yaparken yardımcı olabilir. Yurtdışı plan, vatandaşlık ve vize konularıyla ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Yolculuklar sırasında para, pasaport ve bavul kaybetme sıkıntıları içerisinden geçebilirsin. Eğitim ve üniversite döngüleri içerisinden geçiyorsan belki kendin belki de çocuklarınla ilgili gelişmeler seni mutlu edebilir. Bu hafta trafikte çok dikkatli olmalısın. Trafikte alkollü olmamak, dikkati dağıtmamak ve belki de gece yolculuğa çıkmamak senin için iyi olabilir. Trafik ve araç sigortası yaptırmak iyi olabilir. Araç alımı yapma aşamasındaysan doğru hafta bu hafta değil, aldığın aracın masrafı bitmez, tanıtıldığı gibi çıkmaz ve belki de hasarlı olabilir. Maddi anlamda sıkıntı yaşadığın konularla ilgili özellikle uluslararası projeler, medya ve ticaret alanındaki fırsatları iyi değerlendirmelisin. Değerlendireceğin konularla birlikte kazanç yolların yavaş yavaş açılmaya başlayacak. Bu hafta akrabalarına, yakın arkadaşlarınla aranda çıkacak problemler bir iki yıl küslük enerjisi yayabilir dikkat. Belki düşündüklerini hemen söylememek daha yerinde olabilir. Hayata karşı kimsenin bilmesini istemediğin durumlar ve sırlar bulunuyorsa dedikodu enerjisi aktifleşiyor, o kişileri biliyorsun önlemlerini almalısın.
 

Aslan: Sevgili Aslan burcu, bu hafta maddi anlamdaki konular hayatında aktifleşiyor. Bir yandan borçlar bulunuyor, bir yandan da gelen projeler sana hız kazandırıyor. Gelen para geldiği gibi gitme enerjisi içerisinde dikkatli olmalısın. İş hayatın açısından fırsatları değerlendirirken bazen tek başına ilerlemek de isteyebilirsin. Ortaklık projeleri içerisinde ortağının ya da iş birlikteliği yaptığın kişinin ikinci bir planı da olabilir. Kariyer hayatın açısından uluslararası alanda açılımlar, pek çok kişinin seni farketmesi ve ilerlemesi oldukça önemli olabilir. İş güç bir yana bir de özel hayatındaki konular bulunuyor. Beraberliğinle ilgili krizler yaşadıysan bu hafta itibariyle karar aşaması seninle birlikte olabilir. Önemli bir ayrılık aşamasından geçtiysen bu hafta itibariyle enerjiler tam anlamıyla değişebilir ve eğer ki bu krizli süreci atlattıysan artık birbirinize kenetlenebilirsiniz. Belki de 8 yıllık yeni bir döngüye merhaba da demiş olabilirsiniz. Hayatında şuan kimse yoksa gelen kişinin geldiği gibi gideceği kalabalıkların arasında kaybolacağı döngüyü yaşayacaksın. Yaşayacağın herşeyi bu doğrultuda yaşamak oldukça önemli. Cinsel hastalıklara açıksın dikkatli olmalısın. Aile büyüklerinden, aile soyundan birinin ameliyat döngüsü içerisinde olabilirsin. Evinin içerisinde yeni bir düzenleme bulunuyorsa bu hafta düzene gireceksin.
 

Başak: Sevgili Başak burcu, bu hafta ilişkilerin açısından netlik kazanmak isteyebilirsin. Ancak kendini ifade ederken doğru ifade etmek oldukça önemli. Ruhunu yoran, seni geriye çeken ve ilerlemeni istemeyen hiç birşeyi artık istemeyecek ve yol vereceksin. Uzun soluklu bir beraberliğin bulunuyorsa önemli bir sınav atlatma dönemi içerisinde olabilirsin. Karşı tarafın sorumluluğunu üstlenmek artık seni yoruyor olabilir. Bu ilişki evlilik döngüsüne mi geçecek, nerede yaşanılacak, ya da hali hazırda evliyseniz kim ne kadar elini taşın altına koyuyor hepsi ortada olacak. Bu dönem içerisinde aile büyükleri ve özellikle karşı tarafın ailesinin çıkardığı zorluklara artık dur demek isteyebilirsin. Yurtdışına ya da şehir dışına taşınmak için de fırsatlar kendiliğinden oluşacak. Şuan öğrenciysen ve bazı zorluklardan geçiyorsan sakin olmalısın. Durumlar değişecek. Belki yerleştiğin yurdu ya da ev arkadaşlarını beğenmedin, belki maddi anlamda gördüğün görmediğin harcamaların bulunyor. Telaş yapma herşey değişecek biraz adapte olmayı denemek iyi olabilir. Bu hafta kendini ifade ederken yanlış şeyler söylememeye özen göstermek senin için iyi olabilir, özellikle hukuksal konuların bulunuyorsa insanların eline koz verme. İlişkilerin açısından karar aşamasında olduğun bir döngüden geçerken, kendini uzaklaştırabileceğin kısa bir tatil planı da ruhuna iyi gelebilir.
 

Terazi: Sevgili Terazi burcu, çalışma ortamında değişen konu ve koşullar seni zorluyor olabilir. Belki bu dönem yeni bir işe girdin, belki de iş yerinden çıkıp yeni bir sürece geçmek istiyor olabilirsin. Sadece sen değil eşinin iş hayatı da değişiyor olabilir. Öncelikle önünü görerek hareket etmek önemli olabilir. Yurtdışı ya da şehir dışında yaşamanı etkileyecek projeler bulunuyorsa alt yapısını incelemek güzel olabilir. Aile içinde ya da belki de kendinin önemli bir sağlık sıkıntısı bulunuyorsa araştırma yapmak, check up ve kontrollerden geçmek iyi olabilir. Önemli bir ameliyat döngüsü seni bekliyorsa önümüzdeki hafta yaptırmak daha iyi olabilir. Bu hafta ilişkilerine dair de değişen enerjiler oluşmaya başlayacak. Beraberliğinle ilgili ayrılık düşünceleri geçtiyse aklın karıştıysa ya da yeni planların içerisinde taşlar yerine oturmuyorsa kaderindeki kişi ellerinde sana bir hediye taşıyarak sana gelecek. Evlilik ya da ev alma, birlikte yaşama gibi düşünceler zihninden geçiyorsa bazı gelişmeler seni mutlu edecek. Ama şunu da belirtmeliyim sürekli arkandan oynayan bir eş ya da bir sevgilin bulunuyorsa bu hafta noktayı koyup  içsel anlamda biraz yalnız kalıp yeni bir beraberliğe ama bu beraberlik tam istediğin gibi bir beraberliğe doğru seni götürebilir. Bu hafta görünmeyen kazalara, psişik saldırılara dikkatli olmalsın. Dualarla koruma kalkanı oluşturmalısın.
 

Akrep: Sevgili Akrep burcu, aşk hayatın açısından önemli bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsun. Bu aşkın sorumluluğu üzerinde yük mü seni ileriye mi götürüyor? Yoksa geçmişte yaşadığın yaptığın ve belki de kendi hakkına girdiğin pek çok konu bulunuyorsa şimdi başka biriyle ödüyor musun? Sakin ol öncelikle.. Sen bu adamı bu kadını gerçekten istiyor musun? Sana uygun mu? Senin gelecek planların sırasında tam anlamıyla yanında olacak mı? Bu konular hem zihninde hem de dilinde dönüp dururken ilişkisinde yeteri kadar sorumluluk alanları bekleyen konular elbette ki farklı. Beraberliğin adına yeteri kadar arkasında duran enerjilerle hareket ettiysen yeni bir yere yerleşme ve yeni bir sürece başlama enerjisi içerisinden geçebilirsin. Yeni yerleşim alanı, ev almak, yeni bir semte yerleşmek ve belki de yeni bir şehre yerleşmek birlikteliğinize iyi gelebilir. Evi satmak ya da ev almak için işler hızlansa da biraz daha zaman önemli. Çünkü iş hayatında bazı taşlar değişecek biraz daha bekleyip hareket edersen daha iyi olabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu süreç bu hafta itibariyle gündeminde olabilir. Bebek sahibi olduysan getirdiği sorumluluk, iş hayatını nereye konumlandıracağın ya da hayattan beklentilerin biraz seni zorlayacak ama biraz zaman herşeyi yoluna koyacaksın.
 

Yay: Sevgili Yay burcu, kendin için hayatta ne yapıyorsun? Sürekli bir koşturma hali, dost gibi görünen düşmanlar, seni geriye çeken aile olayları ve daha neler neler. Şimdi bir derin nefes al ve hayatın için kararlarını sorumluluk alarak planlamaya başla. Öncelikle evinle ilgili, çocuklarınla, ailenle ilgili adım atarken gerçekten sorumluluklarını aldın mı? İçsel anlamda seni ne yalnızlaştırıyor? Eğer ki hasta bir aile yakının varsa sorumluluğunu üstünden almak sana iyi gelebilir. Bu dönem kendi içine de yönelmelisin. Eğer ki sinsi yürüyen bir rahatsızlığın bulunuyorsa araştırma yapmak oldukça önemli. Aile bağlarınla ilgili önemli bir dönemeçten geçiyorsan çözüm yolu bulmak önemli. Rahim ve üreme organlarınla ilgili hastalıklara özen göstermelisin. Kariyer hayatını ilgilendiren, çalışma hayatında seni geriye çeken kişilerle bu hafta yüzleşmeler yaşayabilirsin. İş hayatın açısından plan yapmak için doğru zaman değil. Doğru zaman kariyer hayatını yönetmeye çalışırken, karşına çıkan olay ve kişilerin sana ne anlatmaya çalıştığını anlamak ve senden saklanan gizli niyetleri farketmek önemli. Yerleşim alanını değiştirmek istiyorsan, başka yerlerdeki fırsatları değerlendirmek istiyorsan şans bu hafta sonuyla seninle birlikte olacak. Aşk hayatına dair biten bir enerji bulunuyorsa yüzleşmek ve geri planda bırakmak iyi olabilir.
 

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, aşk hayatın açısından geçmiş ve gelecek arasında sıkışıp kalabilirsin. Beraberliğinle ilgili adım atmaya çalışırken geçmişten gelen o kişiye karşı hala beslediğin sorumlulık duygusu, belki de alışkanlığın ya da çocuklarınız ileriye yönelik adım atman konusunda seni sıkıntıya sokuyor olabilir. Peki hemen karar mı vermelisin? Hayır tabi ki? Özellikle son 45 gün içerisinde gelişen konular ve karşına çıkan yeni kişi doğru kişi olmayabilir. Gerçekten bu kişiyi tanıyor musun önemli. Belki de karşına birileri çıkmasına rağmen henüz bir adım da atmamış olabilirsin. Boşver öncelikle kendinle yüzleş ve ne istediğini akıl ve mantıkla karar vermek önemli. Bu hafta özellikle iş hayatın açısından da önemli olacak. Bekleyen sözleşme ve anlaşmalar karar aşamasındayken red cevabı yiyebilir. Bu seni yıldırmasın çünkü yeni oluşacak koşullar sana iyi gelecek. Akrabalar ya da arkadaşlarının arasındaki küslükleri geri planda tutmak da önemli. Kardeşlerinin sana ihtiyacı olduğu bir dönemden geçebilirsin. Hukuksal anlamda önemli bir adım atacaksan bu süreç biraz uzayabilir.
 

Kova: Sevgili Kova burcu, maddi konularla ilgili gelişen koşullar artık canına tak etmiş olabilir. Borçlar, krediler belki de yaşadığın önemli bir hırsızlık olayı maddi kaynaklarını sarsabilir. Önemli bir şirket sahibiysen kimlere güvenip güvenmeyeceğini fark etmen oldukça önemli. Bu hafta iş hayatın için yapacağın yatırımlar da ön planda olacak. İş yerinde attığın adımları sağlam temeller üzerine atmak yerinde olacaktır. İş birliktelikleriyle ilgili yeni adımlar atmadan önce biraz beklemek ve alt yapı çalışmaları yapmak iyi olabilir. İlişkilerine dair özellikle eski eş ya da eski sevgilinle bazı yüzleşmeler ve karşılaşmalar içini sıkabilir. Hayatında biten bittiği gibi geri planda kalması belki de seni geleceğe dair taşımak adına önemli olabilir. İkili ilişkilerin adına özellikle hafta başında hayatındaki kişiyle ilgili de dönüm noktası niteliğinde olacak olan kararlar almak isteyebilirsin. Bu süreç her ikiniz açısından da geçmiş ve gelecek arasında planlarınızı doğru konumlandıranızla çözülebilir. Dürüstlük önemliyken, hayatındaki bazı sırların ortaya çıkması bu ilişki açısından karar niteliğinde olabilir. Yerini ve yurdunu değiştirme düşünceleri içerisinden geçerken, hayatındaki pek çok kişiyi kendinden uzaklaştıracak ve yeni bir döneme hazırlık yapacaksın. Sağlığına özen göstermen gereken bu dönem, özellikle psikolojijik sıkıntıların önüne geçmek önemli.
 

Balık: Sevgili Balık burcu, yalnızsın biliyorum. Belki de yalnızlığınla kalmaya bile alışmış olabilir, çevrende bu kadar sana sıkıntı yaratan kişi ve olaylar olurken kendinden başka dostunun olmaması seni uyandırmış da olabilir. Artık zaten uyanmalısın. Hayat toz pembe gözlüklerle çizilmiş bir roman değil. Herşey sevginin en yüce halinde fedakarlık değil. Gücünü eline al, sen ki yaratılmış olan 12 burcun içinde isteklerini gerçekleştirebilmeyi akıl ve hayal gücünle yapılandırabilirsin. Sezgilerini dinle. Karşılaştığın konular ve olaylar sana hiç bir zaman göremeyeceğin gerçekleri sunuyor. Bu süreç ilişkilerin açısından önemli bir dönemi sana anlatacak. Bu öyle bir dönem ki kim seni ne kadar hakediyor gözler önünde. Buradaki tek önemli konu, biliyorum hayat üstüne kazma kürekle geliyor ama karamsar yapıdayken seni önemseyen kişileri de gerçekten görüyor musun yoksa arada kaynıyorlar mı önemli. Bu dönem önemli iş birliktelikleri ve fırsatlar kapına gelebilir. Alt yapıları oluşturmak önemli. İş yerinde seni geriye çekmek isteyen, projelerini kıskanan ve senin yerinde olmak isteyen pek çok kişiye karşı kontrolü bırakmamak önemli.
 

Sevgilerimle
Astrolog Özlem Recep

 
 




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bursaspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI