Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
19 - 25 Haftalık Burç Yorumları
Tarih: 19-09-2022 11:03:00 Güncelleme: 19-09-2022 11:03:00


Merhaba Sevgili Dostlarım,

Bu hafta gökyüzünde Ay'ın konumuyla birlikte yorumlarsak, ailemiz, vatanımız, milletimizi, yuvamızı ve annelik duygularımızı etkileyen olayları dünya açısından yaşamamız muhtemel görünüyor. Göçmenler, yeni yerleşim alanları, dünya çapında özellikle haftanın ortasından sonra devletlerin gerginlikleri gündemde olabilir. Bireysel anlamdaysa özellikle hayatta artık birşeyleri bıraktığımız ve akışta olan ne varsa kabule geçtiğimiz bir süreci yaşayabiliriz. Ben ne kadar değerliyim? Hayatımı değiştirmek için fırsatlarım var mı? Yaşadığım krizlerin içerisinden yükselerek çıktığımın farkındayım derken kendinizi bulabilirsiniz. Bu hafta sonuçlandırmak istediğiniz geçmişten kalan problemlerinizi Salı ve Çarşamba günlerini değerlendirebilirsiniz. Daha rahat ve şanslı enerjiler sizinle olacaktır. Hafta genelinde trafik ve yolculuklarda daha dikkatli olmayı önemserken, sonradan pişman olacağınız söylemler içerisinde olmanız hayatınızdaki önemli kişileri kaybetmenize sebep olabilir, dikkat ediniz. Bu hafta Perşembe günüyle birlikte Ay Karanlığa giriyor. Arka planında ne olduğunu farkedemediğiniz konu, kişi ve sırlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz gizli ve gizemli kalmak ve geçmişten kalan konular bile olsa adım atmamak önemli. Güzellik ve bakım planlarınız varsa değerlendirebilir, tekrarlayan bir ameliyat ve operasyona girmeniz gerekiyorsa Perşembe ve Pazar arasındaki günleri tercih edebilirsiniz. Ancak yeni aşka gireyim mi? Yeni işe başlayayım mı? Ev alayım mı? Hayır efendim yapmayın, elinizdeki avucunuzdaki küçülerek gider aman dikkat.
 
Peki burçları neler bekliyor? Haydi anlatmaya başlayalım;

Koç Burçları: İş değiştirmek isteyenlerin görüşmelerinin sonucunun olumlu geçeceği bir sürecin içerisinde olacakları döngü. Belki artık eski iş yeriniz ya da yönettiğiniz firmanın kendi içinde küçülmesi ya da işten ayrılıp başka bir şirkete geçmeniz için gerçekleşen enerjiler de bulunuyor olabilir. Yeni plan ve projeler olabileceği gibi yurtdışı ve yabancılardan alacağınız destekde sizinle birlikte olacak. Ancak biraz daha temkinli olmak önemli, gelen tekliflere evet deme haftası bu hafta değil, bu hafta gözlem haftası. İş hayatınızda rakiplerinize ve ortaklarınıza karşı temkinli olmanızı öneriyorum. Hayatınızla ilgili hem yaşam alanı hem de önemli döngülerden geçerken eski kronik rahatızlıklarınız tetiklenebilir, önemli bir ameliyat atlatabilir ve hastanesel süreçlerle de uğraşabilirsiniz. Kendi sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aşk hayatınız açısından eğer ki toksik bir beraberliğiniz varsa bu hafta bitebilir, ama herşey hayrınıza haberiniz olsun. Evlililerse iletişim dilinize ve aranızı açmak isteyenlere karşı temkinli olun derim.

Boğa Burçları: Bu hafta kendinizi ifade etmek istediğiniz toplantı ve görüşmeler için fırsatınız bulunuyor. İş vesilesiyle yolculuklar yapabilir ve eski yakın arkadaşlarınızla görüşmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından hem kendiniz hem de aile büyüklerinizin dikkat etmesi gereken bir haftadan geçmektesiniz. Aile içinde ufak çaplı ben - sen kavgaları da ruhunuzu yorabilir. Stres ve hayatınızda bir anda değişen konular karşısında sakinliğinizi korumanızı öneriyorum. Çünkü siz farketmeseniz de Ruhunuz dinlenmek isteyecek ancak bir yandan da gündelik hayatın içerisinde bitirmeniz gereken pek çok konu ve iş hayatınızın getirdiği sorumluluklar sizi yoracak gibi görünüyor. Eğer ki kirada yaşıyorsanız ev sahibinizle yeni dönem içerisinde size uygun olmayan kira artışı görüşmeleri içerisinde olabilirsiniz. Evinizin içerisinde miladı dolmuş olan eşyalarınızla ilgili de ruhunuzun sıkıldığı ve yenilik yapmak isteyeceğiniz bir süreçte sizinle birlikte olabilir. Bazı Boğa burçlarıysa yeni yerleşim alanları, göçmek ve belki de ülke değiştirmek için atılımlar yapacak gibi görünüyor.

İkizler Burçları: Parasal konularla ilgili kazanç kapılarınızın arttığı ve alamadığınız ödemelerinizi almak için fırsatınız bulunuyor. Bu hafta romantik itiraflar ve konuşmalar karşısında ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Bu kişi eğitim aldığınız bir yerden, internet, kısa yolculuklar sırasında çıkabileceği gibi yakın arkadaş ve akrabalarınız aracılığıyla da tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu kişiyi eskiden beri tanıyor olabilirsiniz. . Beraberliği olanlarsa sevdiği kişiyle ufak çaplı seyahatlere gitmek yakın arkadaş ortamında bulunmak isteyebilir. Çocuğu olan İkizler burçlarıysa çocuklarının eğitim programları ve sağlıklarıyla ilgili problemlere açık bir haftadan geçtiklerini belirtelim. Hayatınız hız kazanacak, para kazanacaksınız. Ancak bu hafta aşk konusuna tekrar gelmek istiyorum Perşembeden sonra eski tanıdığınız biri bile gelse aman ha arkadaşlığa başlamayın. Kariyer konularıyla ilgili konuşmaların içerisinde bulunmayın. Başladığınız olay küçülerek devam eder.

Yengeç Burçları: Bu hafta sizin haftanız kendinizi göstereceğiniz enerjileri yanınıza alıyorsunuz. Kariyerinizde gelişen şartlar ve eskiden kalan koşullar para kazanmanıza olanak sağlayacak gibi görünüyor. Eğer ki iş yerinizden ayrıldıysanız yüklü bir tazminat ya da prim alabilirsiniz. . Sizler için özellikle iş odaklı seyahatler gündeminizde görünüyor. Aşk ve sevgi konularında sizin ya da sevdiğiniz kişinin uzak yolculuğu kalbinizi yorabilir. Evli olan Yengeç burçları bu hafta itibariyle beraberliklerinde hukuksal bir aşamaya gelebilirler ve gerçekler karşısında biraz huzursuz hissedebilirler. Tüm bu süreçlerin iş hayatınızı etkilemesine aman ha izin vermeyin diyorum. Çocukları olan Yengeç burçları çocuklarının üniversite, yüksek lisans ya da yurtdışı planlarıyla ilgili zeminini oturtturdukları konuları tamamlarken bulacaklar kendilerini. Belki de yuvadan uçan giden çocuğunuzun yeni yerleşim alanlarıyla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

Aslan Burçları: Kısa seyahatlerin içerisinde bulunacağınız bir döngüden geçmektesiniz. Yakın arkadaşlarınız, kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla yapacağınız organizasyonlar sizi mutlu edebiilir. Trafikte dikkatli ve temkinli olmanızı öneriyorum. Hukuki süreçler, devlet yetkililerini ilgilendiren önemli bir girişim döneminden geçiyor olabilirsiniz. Hukuksal anlamda beklediğiniz bir davanız bulunuyorsa bu hafta çözüme ulaşacak olabilir. Ev sahibi olmak isteyenler, kendi evlerine yerleşmek isteyenleriyse acele karar vermeyin derim. Eşinizin maddi durumu, imkanlarıyla ilgili olası çıkmazlar olursa bu hafta yardım etmek isteyeceksiniz. Borçlar ve borç para almak isteyenlere karşı da dikkatli olmanızı önerebilirim.

Başak Burçları: Artan enerjinizle birlikte aslında gözler sizin üzerinize çevrilecekmiş gibi görünüyor. İmaj, bakım, saç modeli değiştirmek için gökyüzü sizi destekliyor. Ancak güzellik salonları olarak eski gittiğiniz yerleri tercih etmek önemli.  Özel yaşantınızda artan masraflarınıza karşı bu hafta temkinli olmalısınız. Maddi anlamda artan bu süreç yeni iş ve anlaşmalarıyla birlikte gündeminizde olacak rahatlayacaksınız ancak bu haftaya dikkat. Bu hafta  rakipleriniz ve açık düşmanlarınızın restleriyle karşılaşabilirsiniz. Düşünmeden aman ha gemileri yakmayın... Bekar olan Başak burçları karşınıza çıkan kişilerin ikinci yüzlerini sonradan görmemek için adım atmamak gözlem yapmak önemli diyorum.

Terazi Burçları: Girdiğiniz her ortamda rakiplerinize karşı daha avantajlı olacağınız konular sizinle birlikteyken aslında bu enerjiler ruhen de sizi yorabilir.  Arka planda sırlar, gizlilikler ve düşmanlar var, lütfen hem kendinize hem de geleceğe dair planlarınıza sahip çıkmayı unutmayınız. Kalabalık ortamlar, davet ve organizasyonlar sırasında eski tanıdığınız dostlarınızla birlikte hayatınızda bazı konularda yardım alacaksınız. Yaşadığınız evi değiştirmek, taşınmak ve hatta göç etmek, eşinizle ya da sevdiğiniz kişiyle iş nedeniyle yaşam alanlarınızı ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Aslında belki geçtiğimiz senelerde bu konular zaten gündeminizdeydi ama belki de şimdi daha net enerjilerle birlikte hayatınızı değiştiriyor olabilir. Beraberliklerinizde önemli bir dönüm noktasından geçerken ben - sen kavgalarına biraz dikkat etmelisiniz.

Akrep Burçları: Eğer ki son zamanlarda başka bir yere yerleştiyseniz ya da zorunda kaldıysanız bulunduğunuz ortamda kendinizi yabancı hissedebilirsiniz. İç dünyanızda bu süreçler baskı oluşturuyor olabilir ya da kendinizi izole edeceğiniz bir süreçten de geçiyor olabilirsiniz. İş yeriniz, kariyeriniz ve yöneticilerinizle ilgili olan pek çok konu sizi ciddi anlamda yoruyor olabilir. Biraz sakin olmalısınız çünkü arka planda farkedemediğiniz kişiler, olaylar ve oyunlar oynanıyor olabilir. Konuları ilerleyen zamanlarda farkedeceksiniz ve işte o zaman hakkınızı elbetteki arayacaksınız. Bu hafta aile büyüklerinizin rahatsızlığı sebebiyle hastane ortamlarında bulunmak ya da haftasonuna doğruysa aile bireylerinizden size geçen gribal vb salgın sebebiyle kendiniz de rahatsızlanabilirsiniz. Rahatsızlıklar, iş yerinizdeki sorunlar ya da arkadan çevrilen oyunlar aklınız neye takılıyorsa aslında enerjileri yaratıcılık gerektiren bir uğraşla dönüştürebilirsiniz. Blog açmak, kitap yazmak ve resim yapmak için şahane zamanlar. Hele ki bu uğraşlar işinizse değerlendirebilirsiniz. Aşk konusunda kadersel bağları olan birliktelikler önemli kararlar almak üzereyken, çürük olanların, Akrep burçlarının hayatına daha güzel birileri gelsin diye kendiliğinden gideceği zamanlar olacak.

Yay Burçları: Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde küs olduğunuz arkadaşlarınız ve dostlarınızdan gelecek haberlere açık bir süreçtesiniz. Belki bu kişilerin hayatlarında önemli bir sıkıntıları olacak ve sizden yardım isteyecek olabilirler. Belki de size karşı yaptıkları haksızlıklar karşısında özür dileyecek olabilirler. Konu herneyse eşiniz ya da hayatınızda değer verdiğiniz kişi için yapılan bazı planlar olabilir, dikkatli olmalısınız. Ayrıca geçtiğimiz senelerde krizlerle ayrılmış olan Yay Burçlarıysa eski sevgililerinden haberler alacaklar. Bu haberler kendi hayatlarında herşey şahaneymiş gibi göstererek de olabilir. Kıskançlık yaratıp sizin ilginizi çekmeye çalışıyor olabilirler, kimbilir. Bekar olanlar için söylüyorum.  Hayatınıza yeni biri gelmesi için enerjiler sizinle peki o zaman eski beraberlik mi yoksa yeni beraberlik mi ? Gerçekten önemli bir seçim aşamasındasınız. Yeni gelecek kişi uzak bir şehirde yaşıyor olabilir, üniversite, yüksek öğrenim ve devleti ilgilendiren yerlerde çalışıyor olabilir. Beraberliği olan Yay burçlarıysa evliliğinde eski romantik tadı yakalayacaklar, uzak seyahatler yapmak isteyecekler ve kalabalık ortamlarda bulunacaklar gibi görünüyor. Çocuk sahibi olanlarsa çocuklarının ihtiyaçlarına yönelme, eğitim, veli toplantıları ya da onların sınavlarıyla uğraşırken kendilerini bulabilirler. Hukuki, devlet ya da önemli bir sınav aşamasında olan Yay Burçlarınıysa biraz gerilselerde pek çok konunun üstesinden gelecekler gibi görünüyor.

Oğlak Burçları: Kaderinizin şekillendiği özel zamanlardan geçmektesiniz. İş konularında eğer ki hoşunuza gitmeyen durumlar bulunuyorsa benden bu kadar diyeceğiniz bir döngü gelmiş olabilir. Toplu para alımları, tazminat haklarınızı ve borçlarınızı düşünerek adım atmak oldukça önemliymiş gibi görünüyor. Hastalıklara biraz açık olduğunuzun da altını çizmek gerekiyor, ameliyat geçirebilir ya da salgın rahatsızlıklardan nasibinizi alabilirsiniz. Bu sebeple de iş hayatınızdan biraz uzak durmak durumunda kalabilirsiniz. Çocuğunuzun bakıcısıyla yaşanabilecek hararetli olaylar ya da bakıcınızın taşınması gibi konular da gündeminizde olabilir ve ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Yeni bir sözleşme, iş anlaşması, işiniz sebebiyle alacağınız bir eğitim planları da gündeminizde olabilir, bu platformların hepsine ulaşmak için yurtdışına gitmeniz gerekebilir. Trafikte bu hafta hız yapmamaya özen göstermek ve dikkatinizi toplamak oldukça önemli olarak görünüyor.
 
Kova Burçları: Rüyalarınızın çok aktif olduğu zamanlardan geçebilirsiniz. Zihninizden geçen soruların cevapları rüyalarınızda olabilir. Uzak yerler, yabancı ülkeler, tayin, terfi konularınız gündemde olabilir. Bir tarafınız bu duruma sevinirken bir tarafınız içten içe istemiyor olabilirsiniz. Önemli ortaklıklar, yabancılardan gelecek destekler, bilişim sistemleri, youtube projeleri gibi dijital markette ses getirecek projelerden destek alabilirsiniz. Eğer ki öğrenciyseniz sizinde sınav yada projeleriniz için artık tamamlanma dönemine girmiş ya da eğitim amaçlı kalabalıklara karışacağınız önemli bir geziye gitmeyi düşünebilirsiniz. Parasal konularla ilgili şanslı ancak bir o kadar da giden bir enerji sizinle birlikte olabilir. Özellikle bu hafta çok temkinli olmalısınız. Sağlık açısından eşiniz ve eşinizin ailesi tarafından birinin rahatsızlığıyla ilgili de önemli koşturmalar içerisinde de koşturuyorken kendinizi bulabilirsiniz. Boşanma sürecinde ya da önemli mahkemesel süreçleri olan Kova burçları bu hafta kendilerini bu konuda zorlanıyorken bulabilirler. Aşk konusunda hayatınızın merkezine koyduğunuz kişiye gerekli önemi vermeyi ihmal etmeyin derim.

Balık Burçları: Bu hafta enerjiniz ciddi anlamda artıyor olacak. Gökyüzü sizi arındırırken, hayal kurduğunuz ne varsa size vermek için sizi destekleyecek. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu yanınızda çalıştırdığınız kişiler ya da ekip arkadaşlarınızla ilgili işten ayrılma ve akabinde yeni bir sürece geçme dönemi sizi bekliyor olabilir.  Olası sağlık problemleriniz bulunuyorsa mutlaka hekimlerden destek almalısınız. Beraberliğinizde bir dönüm noktası yaşayacaksınız, hemen gemileri yakmayın derim. Evinizin içerisinde bozulan eşyalar ve masraf çıkaracak konular da gündeminizde. Eşiniz ya da sizin ameliyat ve hastaneleri ilgilendiren bir durumunuz bulunuyorsa bu hafta Perşembe - Pazar arasındaki bir günü tercih etmeniz hızlıca toparlanmanızı sağlayabilir.
 
Sevgilerimle
Astrolog Özlem Recep




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
9 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
17 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
18 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
12 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
13 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
14 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu - Karabük İdmanyurdu Spor Tarsus İdman Yurdu ligde evindeki son 12 maçında hiç kazanamadı  Karabük İdmanyurdu Spor yenilmez
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor - Talasgücü Belediyespor Talasgücü Belediyespor ligdeki son 6 maçında hiç kazanamadı  Malatya Arguvanspor yenilmez
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor - Talasgücü Belediyespor Malatya Arguvanspor ligdeki son 17 maçında hiç kazanamadı  Talasgücü Belediyespor yenilmez
 27/04/2024 Gümüşhanespor - Kepezspor FAŞ Kepezspor FAŞ ligdeki son 19 maçında hiç kaybetmedi  Kepezspor FAŞ yenilmez
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor - İnegöl Kafkas GK İnegöl Kafkas GK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  İnegöl Kafkas GK yenilmez
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. - Kırıkkalegücü FK Aliağa Futbol A.Ş. ligdeki son 27 maçında hiç kaybetmedi  Aliağa Futbol A.Ş. yenilmez
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI