Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
YENGEÇ YENİAYI
Tarih: 26-06-2022 15:52:00 Güncelleme: 26-06-2022 15:58:00


Merhaba Sevgili Dostlarım,

Bu hafta 29 Haziran tarihinde Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek.

Ev, aile, annemiz, babamız, yuvamız, bebek hazırlıkları ve düğün hazırlıklarının aktif olduğu bir döngüden geçeceğiz. Ayrıca bebek gibi büyüttüğümüz her türlü konunun zemininin atıldığı, yeni başlangıç yapılacak her türlü enerjiye kucak açacağımız enerjileri de arkamıza alacak mıyız? Evet alacağız hem de şahane etkilerle.

Kış aylarından bu zamana kadar kriz yaşadığımız konuların gerçek yüzünü öğrenirken, bu Yeniay ile ruhumuza iyi gelmeyen ne varsa, bir türlü atamadığımız ne varsa artık serbest bırakacağız.

 

Bu haftanın güzel enerjisi Yengeç Yeniayı, ancak, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yeni işleri başlatmak için uygun olmadığının altını çizerken, duada ve hayırda bulunmak önümüzdeki günlerde ruhunuza iyi gelecek her türlü güzelliğe zemin hazırlarken, kendimizden başka kimseye güvenmememiz gerektiğinin altını çiziyor. Haftasonuna doğruysa korkmadan Yengeç Yeniayının verdiği yetkiye dayanarak yeni bir yolculuğa kendimiz için çıkabiliriz.

Dilerim herşey gönlünüzce olsun diyorum ve burçlara geçiyorum.

 

Koç:
Sevgili Koçlar, kariyer Konusunda bir dönüm noktasında olacaksınız. Tamam mı devam mı kararı alacaksınız. Eviniz ve iş yeriniz arasındaki dengeyi dengelemekte zorlanabilirsiniz. İş yerinizde yaşadığınız zorluklar ve hayal kırıklıkları artık bitiyor. Aile ve aile kökeninizdeki akrabalarınızın size ihtiyacı olabileceği bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. Kavuşmanın sevincini yaşayacaksınız. Bazı Koç burçları başka ülke yada şehre yerleşmek için görüşmeler yapıyor olabilirken, bir kısmı hukuksal konularla ilgili hararetli zamanlar yaşayabilir. Kardeşlerinizin ya da yakın akrabalarınızın hayatında değişen konular ya da önemli bir rahatsızlık bulunuyorsa bu hafta itibariyle rahatlayan güzel enerjiler sizinle birlikte olacak.
 
Boğalar,
Sevgili Boğalar, önemli bir eğitimi tamamlama ya da sınavları verdiğiniz günlerden geçiyor olabilirsiniz. Kısa seyahatler ve yolculuklar yapabilirsiniz. Seyahatleriniz sırasında olası bavul kaybetme ya da  hırsızlıklara çok dikkat etmelisiniz. Kalbi boş olan Boğa burçları uzun zamandır haber alamadığı eski flörtlerden bu hafta haberler alacak gibi görünüyor. Kalabalık ortamlar arasında kendinizi bulacağınız önemli bir zaman döngüsünden geçerken, parasal konulardaki kayıplarınızın yerine yeni anlaşma ve projelere hazırlık yapacaksınız gibi görünüyor.
 
İkizler,
Sevgili İkizler, bu hafta finansal konulardaki artış ruhunuza iyi gelebilir. Kış aylarından bu yana yaşadığınız maddi kayıplar ve masrafların yerine Yengeç Yeniayıyla birlikte parasal kaynaklarınızın artış yapmasının tadını çıkarabilirsiniz.  Evli olan İkizler burçları eşleriyle birbirlerine kenetlendiği ve birbirlerine özel vakti biraz daha fazla ayırcağı zamanlardan geçerken, zihinlerindeki tamam mı devam mı soruları belki de bu hafta çözüm bulabilir. Eğitim, öğretim, yurtdışı ve hukuksal konularla ilgili yarım kalan projelerinizi tamamlamak ve bu konulardan haklarınızı almak için gökyüzü sizi destekliyor.
 

Yengeç,
Sevgili Yengeçler, bu hafta sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz, çünkü Yeniay sizin burcunda gerçekleşecek ve sizin biraz enerjinizi düşürebilir. Evliliğinizle ilgili yeni bir döngünün içerisinden geçeceksiniz ve birbirinize şans vermek için şahane zamanlar. İmajınızı değiştirmek ve çevrenizdeki pek çok kişinin hayranlığını da kazanacağınız özel bir haftadan geçerken, sakinliğinizi korumanız oldukça önemli.  Bu hafta borçlar ve banka kredilerinde bu hafta temkinli adımlar atmalı, ödeyemeceğiniz zorlukların içerisine kendinizi atmamalısınız. Bu hafta gerçekleşen Yeniay'ın bir diğer konusuysa sizin için kim dost kim düşman karşınızda olacak.
 
Aslan,

Sevgili Aslanlar, çalışma hayatınızda gerçekleşen önemli bir değişim döngüsü sizi bekliyor olabilir. Takım arkadaşlarınızın açık düşmanlıklarıyla uğraşmak ve gerçek yüzlerini farkettiğiniz süreç içerisinde sakin kalmanız oldukça önemli görünüyor. Arka planda hakkınızda gelişen olayları farkedemiyor olabilirsiniz. Evinizin satılması ya da kiracınız bulunuyorsa kira problemleriyle uğraşma gibi bir döngü de sizi bekliyor olabilir. Yakınlarınızın sağlığı ve hastane işleriyle koştururken, evcil hayvanınız bulunuyorsa onun da sağlığına çok dikkat etmeniz gereken bir döngüden geçmektesiniz. Hayatınızdaki kişiyle ben sen kavgaları içerisinde bulunmak belki de ihtiyacınız olan desteği az görmek bu hafta sizi yorabilir. Bu hafta kendinize hediye alın eminim ki kendi değerinizi hatırlatmak ruhunuza çok iyi gelecek.
 
Başak,
Sevgili Başaklar, sizin için Aşk haftası, kalbi boş olanlar Yengeç Yeniayı sizin için şahane enerjiler getiriyor. Kalabalıkların arasında karşılaşacağınız, ruhunuzu mutlu eden kişilerle karşılaşacaksınız. Bu hafta çocuklarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sinir sitemi ve kazalara dikkat etmenizi öneriyorum. Olası seyahat ve organizasyonlar için plan yapabilirsiniz. Bir de size bir müjde vermek istiyorum, bebek isteyenler bulunuyorsa sürpiz mucizler gerçekleşebilir, haydi hayırlısı.
 
Terazi,
Sevgili Teraziler, kendinizi ıssız hissettiğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sizin desteğini beklemesi, iş konusunda yaşanılan belirsiz konular ve tamamlanma enerjisi içerisinde olmanız muhtemel. Eski aşklardan , görüşmediğimiz yakın arkadaşlarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz.  Uzun zamandır bebek isteyenlerin tedaviye başlayacağı enerjiler gündemde olacak ama sonu güzel olacak gibi görünüyor. İş hayatınızdaysa bitiremediğiniz projelerden olumlu dönüşleri toplamak ve yeni iş fırsatları yakalamak için şahane zamanlar, gökyüzü arkanızda haydi hayırlısı.
 
Akrep,
Sevgili Akrepler, yeni sözleşme ve projelerle ilgili bir tamamlanma aşamasında olabilirsiniz. İş yerinizde sizin hakkınızda yapılan gizli süreçler sizi yoruyor olablir. Sözleşmeler ve hukuksal süreçleri iyi inceleyerek hareket etmelisiniz. Bu hafta uzak yolculuklar, yurtdışı, eğitimle ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz.. Eşinizin ailesi ve akrabalarınızla olası küslüklere aile bireylerinizin sebep olması gibi sıkıntılı süreçler bitiyor. Evlilik hazırlığı içerisinde olanlar eşlerinin ailelerinin onayını arkalarına alacak gibi görünüyor.
 
 
Yay,
Parasal konularla ilgili çok dikkatli adımlar atmanız gereken önemli bir hafta görünüyor. Olası ameliyatlar ve sağlık sıkıntıları sizi yoruyor olabilir. Eşinizin gerçek yüzüyle karşılaştığınız bir döngüden geçerken, olası küslüklere çok dikkat etmelisiniz. Aşk ve ilişkilerde kendinize zaman tanımanız gereken bir döngü olduğunun altını çizmeden geçemiyorum. Bu hafta borçlarınızı yapılandırmak için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Eşinizin ameliyat ya da sağlık sıkıntıları bulunuyorsa çözümlemek için gökyüzü tüm desteğini size verecek. Gayrimenkul alım satımlar için çıkan fırsatları önümüzdeki hafta değerlendirebilirsiniz ve eğer ki taşınmak istiyorsanız gelişen şartlar ruhunuzu mutlu edebilir.  
 
Oğlak,
Dost düşman herşey gözler önünde olacak bu hafta. Size söylenenlerle yapılanlar arasındaki farklılıkları gördüğünüzde ruhunuz sıkılabilir. Maddi anlamda vergi borcundan tutunda , ödemelerinizi toplayamadığınız zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken eşinizle ben sen kavgaları yerine biz değerini önemseyeceksiniz. Birbirinize adeta kenetleneceksiniz. Bir konuda dikkat etmeniz gerekiyor çalışma arkadaşlarınızın vesile olduğu arkadaş toplantıları sırasında sırlarınızı etrafta konuşmamaya özen göstermenizi önerebilirim. Bilinçdışınız zorlanıyor, gizli düşmanlıklar ve iş yerinizdeki arkanızdan çevrilen oyunlara karşı çok dikkat etmelisiniz. Sağlık kontrollerinizi aman ihmal etmeyiniz.
 
Kova,
Aşk hayatınızda  yaşadığınız sıkıntılar ya da tam anlamıyla aradığınız kişiyi bulamamak ruhunuzu yormuş olabilir ve tüm bu süreçler psikolojik iç dünyanızı etkiliyor olabilir. Kendinizi anlatamadığınız bir haftadan geçerken, pek çok kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.  Evinizin içerisinde yeni bir düzene geçmek isteyebilirsiniz.  İş hayatında yeni iş başvuruları ve kısmetlerle karşılaşırken, iş yerinizin size sunacağı avantajlı teklifleri haftasonuna doğru değerlendirebilirsiniz. Evliliğiniz içerisindeki problemleri çözmek istiyorsanız haftasonu içinizde saklı olan pek çok konuyu gündeme getirmek toparlayıcı olabilir.
 
Balık,
Hayal kırıklıklarının içerisinde ne yapacağını bilemeyen Balıklar, aşk konusunda da önemli bir döngüyü ya tamamlayacaklar ve Yengeç Yeniayıyla birlikte hem aşkta hem de şans istedikleri pek çok konuda oldukça şanslı olacaklar. Sevgili Yengeçler özellikle bebek isteyenler bu hafta sürpizlere kalbinizi açın derim. Psikolojinizi derinden etkileyen tüm konu ve korkulara bu hafta itibariyle elveda derken, ailenize ve en yakınlarınızla olmak ruhunuza iyi gelecek. Tatil ve seyahat organizasyonları  yapmak isteyenler gökyüzünü arkasına alacak gibi görünüyor.

 

Astrolog Özlem Recep 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI