Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
İKİZLER BURCUNDA YENİAY
Tarih: 28-05-2022 18:16:00 Güncelleme: 28-05-2022 18:22:00


Sevgili Dostlarım,

Haftaya Yeniay enerjisiyle başlıyoruz. Yepyeni bir hafta, yepyeni bir döngü ancak bu döngü geçmişten yarım kalan aşk, iş, özel hayatınız, ticaret ve hukukta gerçekleşen konularla ilgili bir tamamlanma enerjisi içeriyor olacak. Gökyüzündeki Yeniay Aldebaran yıldızıyla kavuşum yapacak ve İkizler burcunda gerçekleşecek. Temsilci gezegeni Merkür Boğa burcunda retro harekette olduğu için geçmişle ilgili konuları gündemimize getiriyor olacak.  Aldebaran yıldızı hakedişi olanlara ikinci şansları, dürüstlük imtihanları altında veriyor olacak ve hakedenlere büyük yükselişler vaad edecek. Bu hafta geçmişle ilgili konular özellikle Cuma günü yaşayacağınız gelişmelere dikkat etmeniz oldukça önemli olabilir.

Maddi anlamda gerçekleşecek gelişmeleri, gayrimenkul alım satımlarını, iş anlaşmaları ve evlilik hazırlıklarının alt yapılarını bu hafta planlayabilir, Merkür retrosu etkisinde olduğumuz için 4 Hazirandan sonraki tarihte atılım yapabilirsiniz.

 

Peki burçları neler bekliyor hepsini detaylıca anlatmak istiyorum.

 

Koçlarla birlikte başlıyorum.

Koç Burcu: Sevgili Koçlar, para enerjiniz artıyor, borçlarınızın bitimi ya da önemli bir borcun size geri ödenmesiyle ilgili bir döngüden geçebilirsiniz. Mahkeme ve davalar sırasında gerçekleşen gergin enerjilerin yerine özellikle bu konularda da parasal beklentileriniz bulunuyorsa sanş sizden yana olabilir. Bu hafta arabanızın çıkarabileceği masraflar ve sıkıntılar karşısında biraz huzursuz olabilirsiniz. Telefon ve dijital eşyalarınızın bozulmasıyla ilgili de masraflar oluşabilir. Para kazanacağınız konuları kimseyle paylaşmamanız gereken özel bir süreçten geçiyorsunuz. Sırlarınıza dikkat ediniz. Yeni anlaşma ve sözleşmeler açısından bu hafta gözlem yapmanızı önerebilirim. Taşınma ve ev taşınma isteğiniz bulunuyorsa bu hafta araştırmalar yapabilirsiniz. Önemli bir sınav hazırlığı aşamasında olan Koç burçları sınavlarını başarı ile tamamlayacak ve olumlu sonuçlar alacak gibi görünüyor, özellikle yarım kalan proje ve yeniden girdiğiniz sınavlar açısından şanslısınız.. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızın size ihtiyaç duyduğu bir döngüden geçiyor olabilirler. Küslüklere biraz dikkat etmeniz gereken bir süreci yaşayacak olabilirsiniz. Arabanızı değiştirmek isterseniz yeniay enerjisiyle birlikte 4 Hazirandan sonra atılım yaparsanız gökyüzünüzü arkanıza alabilirsiniz.

 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa Burçları, çevrenizdeki pek çok kişinin ilgi odağı olduğunuz bir haftadan geçmektesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda, arkadaşlarınız arasında ve eşinizle olan diyaloglarınızda beklentilerinizi doğru anlatabilmek oldukça önemli gibi görünüyor. Parasal konularla ilgili önemli bir kredi veya borcunuzun bittiği güzel bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızın artış yapacağı, iş yerinizdeki yeni fırsatların gündemde de olacağı güzel enerjiler sizinle birlikte olacak gibi görünüyor. Olası rahatsızlıklarınız bulunuyorsa bu hafta ufak operasyonlar geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle geçmişteki problemleri zihninizde büyütmezseniz değer görmenin tadını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgili Çarşamba ve Cuma günü alacağınız haberler karşısında yolculuk yapmak isteyebilirsiniz.

 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler Burçları, kendi hakkınıza girildiğini düşündüğünüz her türlü konuya benden bu kadar diyeceksiniz. Hakkınızı savunurken düşmanlık görmeye oldukça açıksınız. Kariyerinizde görmezden geldiğiniz pek çok konu da şimdi sahne önünde, çok yorulacağınız ancak yukarının da desteğini alarak ilerleyeceğiniz önemli bir süreçten geçmektesiniz. Hayallerinize odaklanmanız gereken özel bir döngüden geçmektesiniz. Bu süreç içerisinde sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir haftadan geçmektesiniz. Parasal kaynaklarla ilgili fırsatlar Çarşamba ve Cuma günü karşınıza çıkabilir. Kalbi boş olanlar haftasonu kalabalıkların arasında karşılaşacağınız kişiler kalbinizi çalabilir. Beraberliği olan İkizler burcu, sevdiği kişiyle haftasonu kısa seyahatlere çıkabilir. Sağlıksal açıdan kendinize ve aile bireylerinize dikkat etmenizi önerebilirim.

 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç Burçları, çalıştığınız firmanın ya da eğitim aldığınız kurumun oluşturduğu organizasyonlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Kalabalıkların arasında hakkınızda farklı düşünen ve maske takan kişiler olabilir, dikkatli olmalısınız. Hafta başında biraz kendi kabuğunuzda olmak isteyeceksiniz ancak hafta ortasına doğru zihninizde pek çok konuyu netleştirmiş olabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda bazı kişilerle yol ayrımlarında bulunabilirsiniz. Dostlarınızın gizli düşmana çevrileceği önemli bir süreçten geçerken, paylaşımlarınıza dikkat etmeniz çok önemli. Haftasonuna doğru imajınızı değiştirmek isteyebilir, yeni saç ve modeller deneyebilirsiniz, yeni iş ve hobilerinizden para kazanma kazanç kapıları ardına kadar açılabilir, haberiniz olsun.

 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan Burçları,  kariyerinizle ilgili yarım kalan fırsatlar kapınızı çalabilir. Oluşan şartlar belki hayallerinizdeki gibi olmayabilir ama sonradan düşündüğünüzde iyi ki de böyle olmuş diyeceğiniz güzel fırsatlar olduğunu anlayabilirsiniz. Yöneticilerinizle bu hafta gerilmemeye dikkat ederseniz iyi olabilir. Hafta ortasıyla birlikte çeşitli organizasyonlar içerisinde bulunabilirsiniz. Haftasonuna doğruysa aile büyükleriniz, soyunuzdan olan kişilerin önemli rahatsızlıkları sizi biraz yorabilir. Kendiniz açısından da sıkıntılı olan bu süreçte çalışma hayatınızın yanı sıra kendinize de özen göstermeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz. Sosyal medya veya tv programları ile ilgileniyorsanız isminizden söz ettireceğiniz özel bir haftadan geçmektesiniz.

 

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları, kariyerinizle ilgili atılım yapmak istiyorsanız fırsatlı konular karşınıza çıkabilir. Eski yöneticiler ve iş yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Yeni fırsatlar karşınıza çıkarken hukuksal konuların alt yapılarını titizlikle incelemeli ve gerekiyorsa hakkınızı aramanız gereken koşulları gözetmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Gayrimenkul alımları ve parasal konularla ilgili ortaklı işlerde çalışanlar için bu hafta gelişen fırsatlar söz konusu olabilir. Eşinizin karşısına maddi fırsatlar çıkabilir. Ev  alım satım işlemleri yapmak istiyorsanız bu hafta temkinli adım atmalı ama fırsatları haftasonuyla birlikte değerlendirmek üzere atağa geçebilirsiniz.

 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları, bu hafta gerçekleşen Yeniay enerjisiyle birlikte miras, nafaka ve boşanma aşamasında olanlar için dönüm noktası niteliğinde gelişen konular oluşabilir. Hayatınızdaki kişiyle, müstakbel eşinizle ya da eşinizle aranızdaki sıkıntıları açık yüreklilikle paylaşmak ve eski konularda yanlış anladığınız konuları tam anlamıyla açıklığa kavuşturmanız ruhsal anlamda size iyi gelebilir. Uzak yolculukların gündeminizde olduğu bu hafta yurtdışı yaşama planları yapanlar için atılım niteliğinde olacak bir hafta oluşabilir. Haftasonuna doğru kariyerinizde oturtamadığınız konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Üniversite öğrencisi olan Terazi burçları zorlandıkları bir dönem bitiyor gibi görünüyor.

 

Akrep: Sevgili Akrep burçları, borçlanmalara karşı temkinli olmanız gereken bir haftadan geçeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda eskilerden kalan pek çok konu bu hafta açılırken, bu durumların özel yaşantınızı etkilememesine özen göstermeniz iyi olabilir. Eşinizle aranızda sıkıntı yaratmak isteyen tanıdıklarınıza karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Özel yaşantınızda aranızda geçen konuları kimseyle paylaşmasanız iyi olabilir. Eşinizin ve aile büyüklerinizin sağlığına özen göstermeniz gereken özel bir süreçten geçmektesiniz, olası küçük ameliyatlar ve operasyonlar gündeminizde olabilir gibi görünüyor. Geçmişten gelen kişilerden bu hafta arınabilirsiniz, hayatınızda kriz yaratanlara karşı kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz.

 

Yay: Sevgili Yay burçları, sosyalleşeceğiniz özel bir döngüden geçmektesiniz. Özel davetler ve programlar içerisinde koşturuyorken kendinizi bulabilirsiniz. Hafta ortasına doğru eşinizle birbirinize kenetlendiğiniz özel bir süreçten geçeceksiniz ve aradığınız desteği beraberliğinizden bulabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanılan bazı sıkıntılar, günlük yaşantınızdaki bazı planların ertelendiği bir haftadan geçerken akışta kalmak oldukça önemli gibi görünüyor. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gereken özel bir süreç geçirmektesiniz. Çalışma ortamınızda size sunulan yeni anlaşmalar ya da yeni bir iş değişikliği aşamasındaysanız bu hafta prosedürleri incelemenizi önerebilir, haftaya imza atmanız için gökyüzü size destek vereceğini söyleyebilirim. Yakın arkadaşlarınız ve dostlarınız arasından eleme yapacağınız özel bir döngüden geçmektesiniz, yaşadığınız eş zamanlıklara ve olayların arkasında gelişen konulara dikkat etseniz fena olmaz gibi görünüyor.

 

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, aşk hayatınızda zihninizden geçenler hakkında aradığınız cevapları bulacağınız önemli bir hafta olacak gibi görünüyor. Eski problemler ve yeni yaşadığınız düzen arasında bazen gel gitler yaşıyor olabilirsiniz. Eski beraberliklerinizden haberler alabilirsiniz. Hayatınızda kimin kalması gerektiği, kimin gitmesi gerektiğiyle ilgili bu haftasonu karar aşamasında olacakmışsınız gibi görünüyor. Tatil amaçlı eskiden çok sevdiğiniz yerlere gitmek bu hafta ruhunuza iyi gelebilir. Ayrıca bir konunun altını çizmek istiyorum finansal konularda temkinli adımlar atmanız gereken önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Aile büyüklerinizin sağlığı ve hastanesel süreçleri sizi biraz yorabilir. Kariyer konularında dikkat adımlar atmalısınız, önemli bir yükseliş sizi bekliyor, aceleci davranmayın.

 

Kova: Sevgili Kova burçları, beklenmedik gebeliklere açık olduğunuz bir süreçten geçmektesiniz. Eğer ki tedavi görüyorsanız bu hafta gerçekleşen nakiller sırasında dinlenmenize özen göstermeniz iyi olabilir. Eğer ki çocuklarınız bulunuyorsa aile içinde oluşan bazı gerginlikler biraz onların ruhunu sıkabilir, dikkatli olmanızı önerebilirim. Evinizin içerisinde bu hafta gerçekleşebilecek arızalara özellikle hafta ortasında biraz açıksınız. Aşk konusunda yaşadığınız kararsızlıklar karşısında biraz dengede olabilirseniz haftasonuna doğru önemli görüşmeler ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Ev taşınma ya da ev sahibinden taşınmanızla ilgili önemli haberleşme ve gerginliklere açıksınız, hukuki haklarınızın olduğunu aman unutmayın.

 

Balık: Sevgili Balık burçları, akrabalarınız, yakın arkadaşlarınız ve komşularınızla ilgili olası üzüntüler gündeminizde olabilir. Küslük ve kavgalara açık bir süreçten geçmekte olabileceğiniz gibi onların sağlık sıkıntılarıyla ilgili de önemli bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Aile içinde oluşan problemler karşısında ebevynlerinizin desteğinizi arkanıza alıp, problemlerinizi çözümleyebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili olası iş anlaşmalarının bitimi ya da ertelenmeleri söz konusu olabilir ama üzülmeyin önümüzdeki hafta şahane projeler kapınızda olabilir. Aşk hayatınızla ilgili geçmişte sıkıntılı olan konular haftasonuna doğru çözümlenecek enerjilerle birlikte gündeminizde olabilir. Alacağınız haberler karşısında şok olabilirsiniz. Haftasonu başbaşa tatile çıkabilirsiniz. 

 

       Astrolog Özlem RECEP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI