Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
6-12 Haziran Gökyüzü Raporu ve Burçlara Olan Özel Etkileri
Tarih: 04-06-2022 16:19:00 Güncelleme: 04-06-2022 16:19:00


Sevgili Dostlarım,


Genel olarak gökyüzüne bakarsak bu hafta Ay Aslan burcuyla birlikte haftaya başlayacağız. Kendimizi göstermek isteyeceğiz. Adeta bu hafta üzerimizdeki olumsuz enerjileri artık atmak isteyeceğiz. Bir kaç aydır bir türlü yoluna koyamadığımız bir anda kaybolan sevdaları, ters giden işi, beklediğiniz mobilyaları, gelmeyen haberleri,  hukuksal konuları yoluna koymak için gergin ama çözüm odaklı enerjiler bizimle birlikte olacak. Hafta ortasında maddi anlamndaki ufak sürpizler karşısında mutlu olabilirsiniz. Cuma günü haftanın en güzel günü, geçtiğimiz ay yara aldığınız her türlü konuyu sarmak için fırsatlarınız bulunacak ve temelini attığınız büyütmek istediğiniz her türlü plan proje için gökyüzü size destek verecek. Kalbi yalnız olanlara sesleniyorum sürpiz aşklar kapıyı çalacak. Bu hafta içerisinde gerçekleşen güzelliklerin tek bir sıkıntısı bulunuyor, haftasonu kimseye anlatmamak.. Evet yanlış duymadınız, oluşan güzellikler karşısında haset eden kişiler, içten pazarlıklıların planlarına karşı temkinli olmalısınız. 

Peki burçları neler bekliyor?

KOÇ BURCU:
Sevgili Koç Burçları, uzunca süredir belki de sağlık problemi, ilişkilerdeki dengesizlikler veya evliliğinizdeki problemler sizi yoruyor olabilir. Gerçekleri anlamlandıracağınız bir haftadan geçerken bu hafta sizin için neşe ve keyif haftası. Kalbi yalnız olanlar hafta başında sürpiz itiraflar kalbinizi çalabilir. Haftasonuna doğruysa maddi anlamdaki konuları yoluna koymak için fırsatlarınız bulunuyor. Tüm bu dertlerin çözüme ulaşacağı, sürpiz başlangıçlara büyüyen bir enerjiyle merhaba diyeceğiniz önemli bir sürecin içerisinde olacaksınız. Bu dönem ayrıca kendinizi yenileyeceksiniz. Ufak estetikler ve bakım zamanı sizin için. Açık düşmanlarınıza karşı biraz temkin bu kadar güzelliğin içerisinde ben - sen kavgaları ve eskiden gelen konular biraz sizi hararetlendirebilir. Hararetlenmeyin çünkü sizin burcunuzda olan Mars tansiyon ve migren ağrılarını tetikleyebilir aman dikkat.

BOĞA BURCU:
Sevgili Boğa Burçları, Venüsün sizin burcunuzda ilerlemesi bu hafa Ay ve Plutonun desteğiyle tüm gözleri sizin üzerinize çeviriyor ve çevrenizdeki kişilerin sizinle olmaktan mutlu olduğu bir zamana işaret ediyor. Bu hafta Boğalar, kariyer konularınızı yoluna koymak için gergin ama bir o kadar da disipline olabilirseniz para kazanabileceğiniz fırsatları yakalayabileceğiniz bir haftadan geçmektesiniz. Yöneticilerinizle aranızdaki problemleri çözmek için de destekleriniz bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanılan yanlış anlamaları toparlayabilirsiniz. Aile büyüklerinizin desteğini arkanıza aldığınız bu süreçte birlikte ev dekore etme, düzenleme ya da taşınma hazırlıkları da yapabilirsiniz. Hafta ortasında aile soyunuzdan olan büyüklerinizin rahatsızlığıyla ilgili oluşan gergin konular biraz ruhunuzu sıkabilir ve yolculuk yapmak isteyebilirsiniz. Haftasonu arkadaşlarınızın ve eşinizin size ihtiyaç duyduğu zamanlardan geçebilirsiniz. Beraberliğinize özen gösterebilirseniz geçmişteki problemleri çözümleyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:
Sevgili İkizler Burçları, haftaya önemli haberler, projeleriniz hakkında gelişmeler ve sürpiz yolculuklarla geçirebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda ışıl ışıl olacağınız ve kalbi yanlız olanlar için müjdemizi verelim Cuma günü kalbiniz çok mutlu olacak. İtiraflar gelebilir ve belki de uzunca süredir beklediğiniz gelişmeleri alabilirsiniz. Mevcut beraberliğinizde de umulmadık sürpizlerle mutlu olabilirsiniz haberiniz olsun. Bu hafta evinizi dekore etmek, yaşadığınız alanı yenilemek, mobilyalar almak için de güzel enerjiler altında olacaksınız. Çalışma ortamınızda gösterdiğiniz efor karşısında ödüllendirilebilir ve isminizden de bahsettirebilirsiniz.  Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için şahane fırsatların elinize geçeceği de önemli bir dönemden geçmektesiniz. Genişleyen ve değişen çevreniz, dostlarınız ve kalabalık arkadaş gruplarınızdan alacağınız destek yüzünüzü güldürecek. Tek dikkat etmeniz gereken konu hafta sonu takım arkadaşlarınızın sizin hakkınızda konuştukları ya da yanınızda çalıştırdığınız kişilerle gerilmemeye dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:
Sevgili Yengeç Burçları, parasal konularla ilgili umulmadık fırsatların elinize geçeceği güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Önemli bir borcun bitimi ya da alacağınız ekstra işlerle yeni çözüm yolları bulmanız muhtemel gibi görünüyor. Haftaortasıyla birlikte yakın arkadaşlarınızın içinde olduğu çeşitli davet, organizasyonlar söz konusu olabilir. Katıldığınız ortamlarda dile gelenleri biraz gözlemlemeyi tercih etmeniz haftasonuna doğru değişen enerjiler karşısında önlem almanıza destek verebilir. Yani demek istiyorum ki aranızda bulunan bazı kişiler, yakın gibi görünen dostlardan bazılarının ikinci yüzleri olabilir. Cuma günü biraz kendi kabuğunuzda olmak isteyeceksiniz. İçe çekildiğiniz bu süreçte hisleriniz ve sezgilerinizin sesini dinlemenizi öneriyorum. Haftasonuna doğru beraberliğinizde bazı konuları sarmak için fırsatlarınız bulunacak. Kalbiniz boşsa geçmişten gelen biriyle sürpiz karşılaşmalar ve konuşmalar yapabilirsiniz. Kaderinizdeki kişiyse kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

ASLAN BURCU:
Sevgili Aslan Burçları, hafta başıyla kendinizi göstereceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak. Kariyerinizde, girdiğiniz her türlü ortamda gümbür gümbür enerjiler sizinle. Hafta başıyla birlikte bakım, yeni saç ve imaj değişikliklikleri ruhunuza iyi gelebilir. Hafta ortasıyla birlikte  uzak yerlere seyahat planlayabilir ve biraz nefes almak isteyebilirsiniz. Eğitim – öğretim hayatınızda yeni şanslı fırsatların sizi bulacağı güzel bir zaman döngüsünden geçiyor olabilirsiniz. Bir sertifika programından mezun olabilirsiniz. Haftasonu kalabalık gruplar içerisinde olan arkadaşlarınız sizi yoruyor olabilir. Şimdi kaybetmek istemediğiniz kişiler 2 yıl sonra size üzüntü verebilir, dikkatli olmakta fayda görüyorum.

BAŞAK BURCU:
Sevgili Başak Burçları, hafta başında biraz yorgun bir enerjiyle başlasanızda  bu hafta hukuksal konularda çözümler bulmak, seyahatlerinizi organize etmek için güzel enerjiler altındasınız. Haftasonuna doğru para kazanmak için şanslı fırsatların bulunduğu önemli bir zaman döngüsünden geçmektesiniz. Ancak gelen paranın giden bir yeri de olabilir aman borçlanmamaya dikkat. İş değiştirmek istiyor ya da yeni bir proje anlaşması yapmak istiyorsanız haftasonu yapacağınız toplantılar yeni fırsatları arkanıza alarak ve maddi anlamda rahatlamanızı sağlayarak ilerlemenizi sağlayabilir, değerlendirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli tahlil ve hastane işlerinizin bulunuyorsa kolaylıkla atlatacaksınız merak etmeyiniz.

TERAZİ BURCU:
Sevgili Terazi Burçları, haftabaşında kendi içinize döndüğünüz ve geçmişle gelecek arasındaki pek çok şeyi anlamlandıracağınız bir süreç yaşayacaksınız. Önemli projeleri geliştirmek, üretmek, çalışmak için haftabaşındaki enerjileri güzel değerlendirebilirseniz, büyüyen projelerin fırsatlarını geliştirmek için destekler alabilirsiniz. Estetik operasyon ya da ameliyat geçirdiyseniz toparlayacağınız bir süreç sizinle birlikte olacak. Haftasonuna doğru para enerjiniz artarken, maddi anlamda gayrimenkul alım satım işlemleri için de destekleriniz bulunacak. İş konusuna eğildik ancak bir konu var ki beraberliğinizde ben - sen kavgalarının etkin olduğu bazı durumlar karşısında özellikle Cuma günü aktif olan enerjiler bulunuyor. Evliliğiniz içerisinde gerçekleşen bu konuları görmezden gelmeyin derim. Şimdi görmediğiniz enerjiler Ekim ayında daha farklı noktalarda olmanıza sebep olabilir. Ev taşıma ya da şehir değiştirmek isteyenlerin hazırlık yapacağı bir hafta bu arada, böyle koşturmacalar içerisindeyseniz kolaylıklar diliyorum.

AKREP BURCU:
Sevgili Akrep Burçları,  aşk hayatınızda yeni bir sürecin içerisinde olabilirsiniz.. Uzunca süredir problemli ilişkiler ile mücadele edenler bu haftayla birlikte mutluluğu gözünden vuracak gibi görünüyor. Bunun haricinde çocuklarınızla olası küslükler veya sağlık problemleri yaşadıysanız bu süreç içerisinde toparlanabilirsiniz.  Hafta başında kalabalıkların arasında olmak ruhunuza iyi gelebilir, bazı hayal kırıklıklarınız yerine daha aklı başında olan enerjilerle ilerleyebilirsiniz. Kariyerinizde kalıcı adımlar atmak istiyorsanız bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Sürpiz şekilde evlilik teklifleri alacak bazı Akrep burçları haydi bakalım hayırlısı.

YAY BURCU:
Sevgili Yay Burçları, aile büyüklerinizle yakınlaşacağınız önemli bir zaman içerisinden geçmektesiniz. Onlarla uzunca zamandır görüşemediyseniz bu süreç içerisinde hasret giderebilirsiniz ve annenizin desteğini alabilirsiniz. Evinizin içerisinde uzunca zamandır tamamlanamayan tamirat işleri için yeni bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilir veya yeni bir eve taşınmak için ki bu şehirler veya ülkeler arası bir iş için olabilir, hazırlık yapabilirsiniz. Gökyüzü sağlığınızla ilgili ve beraberliğinizde hararetli  bir sürece parmak basıyor. Sağlığınızla ilgili geçtiğimiz aylarda yaşadığınız problemler tekrar yaşanabilir dikkatli olmalısınız. Beraberliğinizde ise karşılıklı birbirinizi kırmaya meğilli bir zaman döngüsünden geçiyor olabilirsiniz. Parasal konularla ilgili büyük destekleri arkanıza bu hafta alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:
Sevgili Oğlak Burçları, önemli projelere imza atmak ve iş değişiklikleri için güzel bir zaman döngüsünden geçiyor olabilirsiniz. Yaptığınız atılımlar uzunca süredir hayalini kurduğunuz projeler olabilir. İşinizi büyütmek için güzel desteklerle birlikte iş kapıları ardına kadar size açılacak. Hayatınızın belli bir dönemini ileride başka bir şehir veya yurtdışında geçirmek istiyorsanız çıkan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Aşk ve ilişkilerde ise yeni başlangıçlar mümkün. Ancak bu haftasonu geçmişe dair bazı sırların tekrar gündeme gelmesi aklınızda bazı soru işaretleri oluşturabilir. Biraz anda kalmak ve işe odaklanmak çok önemli gibi görünmekte haberiniz olsun.

KOVA BURCU:
Sevgili Kova Burçları, en yakınlarınızla aranızda gelişen bazı tatsızlıklar geçmişten kalan konular, hukuksal mücadeleler, yurtdışı vatandaşlık ve haklarınızla ilgili konulardaki gergin ama çözüm yolunu bulabileceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak.   Kısa seyahatler ve yolculuklar gündeminizde olabilir. Beraberliğinizde problem yaşayanlar adına sürpiz karşılaşmalar ve konuşmalarla birlikte problemlerinizi çözümleyebileceğiniz gibi aynı zamanda kalbiniz boşsa tesadüfi karşılaşmalardan sonra mutluluğu yakalayabilirsiniz.  Kariyerinizle ilgili bir türlü oturtamadığınız iki ileri bir geri olan enerjilerin yerine daha aklı başında olan ve isminizden söz ettireceğiniz, maddi anlamda getirisi olacak projelere imza atmak üzeresiniz, haydi hayırlısı.

BALIK BURCU:
Sevgili Balık Burçları, bu hafta eşinizden büyük destek alacağınız, birlikte çeşitli davet ve organizasyonların içerisinde bulunacağınız enerjiler altındasınız. Parasal konulardan yana şansın, fırsatın ve kısmetin ayağınıza geldiği, gayrimenkul alım satım işlemleri adına da şanslı bir zamandan geçmektesiniz. Hukuksal beklentiler, yurtdışı, eğitim ve medya anlamında kendinizi göstermeniz gereken pek çok ortamın içerisinde şanslı etkiler altında olacaksınız ve hayatınızdaki belirsizlikler bu hafta itibariyle çözüm yollarıyla birlikte sizinle olacak. Taşınma ve yeni yerleşim alanları kurmak isteyen, tayin ve iş dolayısıyla başka bir semte taşınmak isteyenler için hareketli bir hafta olacak gibi görünüyor.
 
Astrolog Özlem RECEP




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI