Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
HANGİ BURÇ NASIL BİRİYLE EVLENMEK İSTER
Tarih: 10-07-2022 09:51:00 Güncelleme: 10-07-2022 09:51:00


Merhaba Sevgili Dostlarım,

Bu hafta sizlerden gelen sorulara istinaden özel bir yazı hazırladım.

Hangi burç nasıl biriyle evlenmek ister? Evlilikte ve aşkta aradığı özellikler nelerdir? Neler mutlu eder? Hepsini detaylıca sizin için anlatacağım.

Haydi bakalım Koçlar, Boğalar, İkizler, Kovalar, Balıklar ekran başına. Belki de burada aldığınız ufak taktiklerle sevdiğiniz kişinin kalbini çalabilir, evliliğinizdeki mutluluğu arttırabilirsiniz.

 

Evettt Koç burçlarıyla birlikte başlayalım;

Koç burçlarının çocuksu bir ruhsal dünyası vardır. Bir anda küsebilir ama sonra hiç bir şey yokmuş gibi sizinle barışabilir. Marsın burcu Koç burcu hareket ve savaşmayı sever, yeri geldiğinde kavgadan çekinmez. Sizinle küstüğü zaman üzerine gitmemek iyi olabilir. İlgi odağını hemen başka yere çekebilirseniz hemen barıştığınızı görebilirsiniz. Zaten Koç burcu küserse kin tutamaz hemen barışırsınız. Koç burçları risk alır, zaman zaman düşünmeden hareket etmeye meyillidir. Duygularını açıklamada dürüsttür, zaten içinde tutamaz. Hakkını aramak ister ve haksızlık karşısında sakinliği bir anda kaybolabilir. Koç burçları erken yaşlarda aradığı eşi bulabilir ancak aşkta mutsuz edilirse karşısına başkaları hızlı bir şekilde çıkabilir. Çocuk ruhlu Koç burçlarıyla hız ve hareket içeren aktiviteler, doğa yürüyüşleri ve  spor aktiviteleri planlamanız  beraberliğinize iyi gelebilir.

Peki Boğa burçları,

Boğa burçları, yaptığı iş ne olursa olsun keyif alarak yapmak ister. Keyif ve huzur insanı olmasının yanında İç dünyasında maddi değerlere önem verebilir, sabit fikirlidir. Aldığı fikirleri kolay kolay değiştiremeyeceğiniz Boğa burçlarının, kalpleri kırıldı mı kolay kolay unutmaz. Aradığı eşin standartlarıysa biraz yüksek olmasını ister ve bekler. Pahalı hediyeler, kimsenin tatmadığı lezzetli yiyecekler ve konforu Boğa burçlarına sağlayabilirseniz kolay kolay sizden vazgeçmeyecektir. Boğa burçları kendi özelinde de maddi anlamda şanslıdır. Dünyevi konulara önem verirken, ruhsal bir bağ kurması özellikle otomobili ya da eviyle söz konusu olabilir.  Kaliteli yemekler ve restaurantlar tercihiyken, kalplerinden geçen yol biraz midelerinden geçebilri.  Evliliğini akıl ve mantığını kullanarak yapma eğiliminde olabilir. Evlilik yaptığı kişi zengin olmasa da ileri de iyi para kazanabilecek ve onu rahat ettirebilecek vasıflara sahip olmasına önem verir. Beraberliğinde uzaktan flörtler değil, yanında ve yakınında olabilecek, duygusal anlamda boşluk bırakmayacak eş onu mutlu eder.

 

İkizler burçları neler arar?

Merak, iletişim ve değişim ruhsal dünyasını sarar.  Evliliğinde ve arkadaşlık ilişkilerinde eğlenebileceği, bol sohbet edebileceği, gün içerisinde ufak ufak sürpiz flörtöz mesajlar alabileceği mesajlar ona çok iyi gelir. 30 yıllık evlisiniz ve İkizler burcuyla sıkıntı yaşıyorsanız, ona gün içerisinde eski günlerdeki gibi onu merak ettiğinizi hissettiren mesajlar atın. Mutlaka onu dinleyin ve sıkıntılarını çözün. İkizler burcu yüzeysel zekayla ilgilidir. Ancak eşinden kıvrak zeka bekler. Onun göremediklerini gören ve eğlenceli bir eş ruhuna iyi gelebilir. İkizler burcu yolculukları sever, ona oturduğunuz şehre yakın kasaba ve köylerde enteresan yerleri görebileceği, fotoğraf çekebileceği, değişik insanlarla tanışabileceği aktiviteler düzenleyin ve beraberliğinizdeki yakın arkadaşlığı asla kaybetmeyin.  Meraklı İkizler burçlarının çevresinde çok fazla arkadaşı ya da akrabası olabilir. Onlarla iyi geçinmek durumunda kalmak biraz sıkıcı olsada sohbet edeceği arkadaşları sizin sebebinizle kaybetmek asla istemez. Aksine destek bekler.  Ruhsal bir zekası vardır. Sezgileriyle birlikte olayları çözme eğilimindedir. Olayları derinleştirip, kendini mutsuz etmek istemez Beklenmedik sürpizler ruhuna iyi gelebilir.

 

Yengeç burçlarıysa, Ay’ın konumu değiştikçe ruhsal anlamda kendini 2,5 günde bir farklı ruhsal yapıda hissedebilir. Çok duygusaldır. Sarıp sarmalanmak , korunmak, korumak, beslemek ve beslenmek ister. Aidiyet duygusu çok gelişmiştir. Dostlarının annesi babası, ailenin koruyucusu ve en vefalısıdır.  Evinin ve ailesinin yeri onun için bambaşkadır. Küstüğünde içe kapanır ve sebebini asla söylemez. Bu durum arkadaşlık ilişkilerinde ve evlilikte sıkıntı yaratabilir. Kızdığında ve kendisine bir haksızlık yapıldığında Akrep burcundan daha sıkıntılı olabilir. Yengeç burcuyla mutlu olmak istiyorsanız anne ve yakınlarıyla iyi geçinmelisiniz. Annesinin onayını içsel anlamda aldığı beraberlikler onu çok mutlu eder. Evliliğinde de sarıp sarmalanmak ve evinde bir disiplin olmasını ister. Çocuklarının dört dörtlük yetişmesi için elinden geleni yapan Yengeç burçları mutsuz olursa evliliğinde orada kalmak istemez. Yengeç burcuyla beraber yemek yapmak, çocukların sorumluluğunu bölüşmek, ailenin birliğini hatırlatan aktiviteler içerisinde bulunmak, Pazar kahvaltılarında tüm sevdikleriyle vakit geçirmek Yengeç burcunun aidiyet duygusunu geliştirecektir.

 

Peki gelelim Aslan burçlarına,

Aslan burçlarının koruyucu ruhları vardır.  Ancak kızdığında da bir o kadar yorucu olabilir. Grupların içerisinde lider olmak, sanatla ilgilenmek ruhuna iyi gelirken, İlginin kendinde olduğunu farkettiği her an oldukça mutludur. Haksız olduğu yerlerde kendini haklı görüp, empati yapamayabilir ama yufka yüreği belli bir süreden sonra yumuşar. Lüksü ve konforu sever, maddiyat önemlidir. Aslan burcuyla beraberseniz onun yelelerini sevin, hani tabiatta Aslanların yeleleri vardır ya adeta onun gibi. Şaka bir yana Aslan burcunu el üstünde tutmak, onun isteklerine öncelik vermek ve iltifatı hakeden Aslan burçlarının diğer burçlardan benzersiz olan yönlerini vurgulamak onların ruhuna iyi gelebilir. Çocukları çok seven Aslan burçları, ailenin liderliğini çocuk sahibi olduktan sonra hissetmek ister. Eve geldiğinde ekstra önem isteyen Aslanlara, ona ilk günkü kadar aşk ve sevgi dolu bakmanızı isteyecektir. Çünkü Aslan burçları aşka aşıktır ve evliliğinde ona aşık bir kadın ya da erkek isteyecektir. Çocuklarınızı büyüklerinize emanet ederek planlayacağınız, birbirinize özel zamanlar geçirebileceğiniz organizasyon ve tatiller onu mutlu edecektir.

 

Başaklar beraberliğinde neler bekler?

Sorumluluk sahibidir, titizdir ve düzenlidir. Araştırrmaya meyillidir. İç dünyasında merak ettiği bir olayın arka planını öğrenmek ister. Zihin hiç susmaz ve bu da zamanla psikolojik sıkıntıların gelişmesine sebep olabilir. Görev insanıdır. Aldığı her işi en iyi şekilde yapmak isterken, ev hayatında da düzeni yakalamayı ruhen amaçlar. Finansal kaynaklar önemlidir. Duygusal ilişkilerde ve iş hayatında karşı tarafı eleştirmeye meğilli olan yapısını törpüleyebilirse, girdiği her ortamda ruhundan gelen mantık ve idrakla gönülleri fethedebilir. Eşinde titiz ve düzen arar, temiz dişler, tırnaklar, parfüm Başak burçlarını cezbeder. İş hayatında da kendini gösteren bir eş arar ve onun beşeri ihtiyaçlarını, para ve bereketini arttırmasını bekler. Karşı tarafı eleştirmeyi, zeki yönüyle akıl vermeyi seven Başak burçları zaman zaman eleştri aldıklarında huzursuz olabilirler. Nazik ve kibar bir dille beklentilerinizi söylemeniz doğru bir yaklaşım tarzı olacaktır. Ayrıca birlikteliğindeki kişiden netlik bekler. Keskin zekalarıyla olayları önceden tahmin eden Başak burçları beraberliğinde fikirlerini önemseyen ve onu dinleyen birini bekler.

 

Terazi burçları evliliğinde neleri bekler?

Terazi burçlarının ruhundan akan bir zerafet vardır, kibar ve uyumludur. Güzelliğe ve estetiğe oldukça önem verirler. Adil bir ruhtur. Adaletten yana olan yaklaşımıyla girdiği her ortamda gönülleri feth eder. Beraberliklerinde evlilik teklifi beklerler, eğer ki bu istekleri gerçekleşmezse mutsuz olabilirler. Ruhsal bir güzellik, zerafet ve adalet onlarla olduğu için çevrelerindeki pek çok kişinin onları içten bir şekilde sevmelerini sağlar. Terazi burcu evliliği için yapamayacağı yoktur. Kendi değeri bilinirse evini çeki düzen verir ve eşinin hayatını kolaylaştırır. Terazi burcu ben demeden önce biz demeyi sever. Estetik ve zerafeti seven Terazi burçlarının birlikte organize edebileceğiniz resim, galeri, organizasyon, konser ve içinde benzersiz güzellik olan mekan ve şehir gezileri ruhuna iyi gelebilir.  Orijinal hediyeler onları mutlu edebilir.

 

Akrep burçları hayatlarında nasıl birini arayabilir?

Akrep burçlarının ruhsal derinliği vardır. Kişi olacak olayları önceden  hissedebilir. Bazen ruhundaki savaşçı yan bir anda açığa çıkabilir, gücünü ortaya koymaktan çekinmeyebilir. Şifa, psikoloji ve tıpla ilgilenebilirler. Kaosların içinde ruhu daha mutlu olabilir, çünkü içten gelen kriz çözücü yanı, hayatındaki pek çok kişinin işini kolaylaştırabilir. İyi dost, kötü düşmandır. Arkadaşlıklarında ve evliliğinde olmazsa olmaz güvendir. Sezgileriyle olacak olanları önceden sezen ve bilen Akrep burçlarını çok da hafife almamak gerekir. Evliliğinde her ne olursa olsun yanında kale gibi duracak bir eş arar. Krizlerin sembolü Akrep burçlarının hayatları zaman zaman sıkıntılarla geçebilir. Anlayışlı ve onu dinleyen bir eş, duygusal anlamda da Akrep burçlarına olan özel ilgisini ilk zamanlardaki gibi sunması gerekmektedir. Evliliği ve beraberliğinde merkezde kendinin olduğunu hissetmek ister.

 

Yay burçları neleri bekler?

Yay burçlarının özelinde yabancı kültürlere eğilim vardır, yurtdışında yaşama planı ya da dünya mutfağını tatmak ister, değişik kültürleri öğrenmek ister.. Bilgi ve felsefe de uzmanlaşmak isteyecektir. Ruhsal yolculuğunda dini inançları yoğundur. Hangi din ya da ırk olduğu önemli değildir, yetiştiği ülkenin benimsediği dini kurallarını sonuna kadar yapmak isteyebilir. Şanslıdır. Hayata iki sıfır önde başlarlar. Maddi konuda umulmadık fırsatlar karşısında çıkabilir. İç dünyasında kendi özgürlüğüne düşkün olan yapısı, zaman zaman arkadaşlık ya da evliliğin içinde kendini sizden izole ettiği özel alanlar yaratmasına sebep olabilir. İş vesilesi ya da arkadaşlarıyla birlikte organize edeceği yurtdışı seyahatleri ya da aktiviteleri onu mutlu eder ve evliliğinde kendine zaman ayırdıkça eşini de mutlu edebilir. Tek başına organizasyonların içerisinde olmasını istemiyorsanız sizin de bir sırt çantası takıp onunla birlikte değişik kültürleri görmeniz ilişkiyi kurtarıcıdır. Sevdiği insan ve alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen Yay burçları için sizi hayatının merkezine koyarsa sizin için de yapamayacağı şey yoktur. Beraberliğinde eşinin ailesinden fazlasıyla fayda görür. Hayatınızda Yay burcunun bir şans olduğunu ona hissettirebilirseniz ve beraberliğinizi sıradan birlikteliklerden biraz olsun sıyırabilirseniz sizi çok mutlu edecektir.

 

Gelelim Oğlak burçlarına,

Oğlak burçlarında ruhsal bir olgunluk vardır. Adeta büyümüş de küçülmüş deriz ya işte bu tabir Oğlak teması için geçerli olabilir. Gerçekçidir ve gözüyle görmediği eliyle tutmadığı, mantığına yatmayan konuların arkasında içsel anlamda durmayabilir. Duygularını belli edemeyebilir, bu durumda onu zamanla yalnız kalmaya itebilir. Duygusal ihtiyaçlarını açık bir dille açıkladığı an hayatına neşe gelecektir. Görev insanıdır. İş yerinde ya da evde herşey düzenli ve tertipli olmazsa mutlu olamaz. Oğlak burcu erkeği iş hayatında tepeleri zirvelerken, evde onun huzurunu sağlayacak, yoğun iş temposuna ayak uyduracak bir eş arar. Bu eş öyle biri olmalıdır ki bilgi, eğitim, kültür anlamında da yanında sosya kültürel anlamda denk olmalıdır. Oğlak burçları evliliği de bazen iş hayatı gibi görebilir. Eşine aldığı hediyeler, edindikleri mal ve mülk onlar için önemlidir. Evliliğin içerisinde Oğlak burcu size ne kadar yatırım yaparsa o kadar kendini mutlu hissedecektir. Çünkü manteliteleri bellidir.

 

Kova burçları neleri arar?

Kendi ihtiyaçlarından önce çevresindeki kişilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini bütünün hayrına olmasını isteyerek yerine getirmek isteyebilir. Beraberliklerinde ve arkadaşlıklarında ben yoktur, biz vardır. Evliliğin içinde kendi özgürlük alanlarına saygı duyulmasını bekleyebilir. Grup çalışmaları, dernekler ve astroloji ruhunu mutlu eder. Duyguları anlık değişebilir, aklına ve mantığına yatmayan hiçbir konunun arkasında durmaz ve açık bir şekilde sebeplerini karşı tarafa sunabilir. Kova burçları beraberliğinde değişik kültürler, aklın ve ilmin ötesindeki pek çok konu ve uzak seyahatleri sevebilir. Eleştiri ve ukala yanları biraz aktif olan Kova burçları zaman zaman sinirli ve stresli olabilir. Zeki bir eş arar. İletişim ön plandadır. Özgürlükçü yanlarıyla aslında kalbinizdeki güzelliğe bakar. Grup arkadaşları ve kalabalık ortamlarda beraber organize edeceğiniz etkinlikler ruhunuza çok iyi gelecektir.

 

Peki Balık burçları evliliğinde ne ister?

Ruhsal yanı en güçlü burçlardan biridir. İyi yüreğiyle gönülleri fetheder. Merhamet, şefkati evrendeki pek çok kişiye fedakarca vermek ister. Hayatın sunduğu tabuları kenara bırakarak, yargısız sevmek ister. Hayattın içinde bu kadar iyi niyetli olup bir de haksızlığa uğrarsa kolay kolay işin içinden çıkamayabilir. Yanlış anlamaya meğillidir ve kolayca kırılıp küsebilir. Ruhsal sezgileri oldukça güçlü olan bu burcun huzursuz olduğunda uyku problemi ortaya çıkabileceği gibi en çok sevdiği şey uyku ve rüyalardır. Sezgileri ve rüyalarıyla birlikte pek çok konunun gerçek yüzünü keşfedebilirler. Evliliklerinde romantik ve anlayışlı bir eş onu mutlu eder. Empati yeteneği kuvvetli ve şefkatli bir ruh ile hayatlarını geçirmek isterler. Aşka aşık olan Balık burçlarının hayallerini gerçekleştirmeye çabalayan ve ilk günlerdeki kadar ilgili olan bir eş tercihi olacaktır. Azıcık zihni dağınık olan Balık burçlarının toparlanması, yersiz üzüntü ve depresyondan çıkmaları için eşi elinden geleni yapmalıdır. Mumlar, tütsüler ve özel şifalı müzikler ruhlarını doyurur.

Evet 12 burcun evliliklerinde neler beklediklerini sizler için anlattım. Dilerim bu tüyolarla eşinizin kalbini çalabilir, problemlerinizi çözebilir ve bir ömür boyu mutluluğu yakalayabilirsiniz.

 

Sevgilerimle

Astrolog Özlem Recep





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI