Bugun...


Özlem RECEP

facebook-paylas
2023 yılında burçları neler bekliyor?
Tarih: 31-12-2022 21:02:00 Güncelleme: 02-01-2023 18:56:00


Merhaba Sevgili Dostlarım,

2023 yılı tüm burçlara sağlık, bereket, aşk ve mutluluk getirmesini dilerim. Tüm burçları senenin genel hatlarıyla bekleyen şanslı alanlar, sorumlulukları, tutulmaların neler getirdiği ve hayatındaki en önemli tarihleriyle birlikte sizler için değerlendirdim. Burç yorumlarımı öncelikli olarak yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

 

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç Burçları, 2023 yılında şansın gezegeni Jüpiter, 16 Mayıs tarihine kadar sizin burcunuz Koç burcunda ilerliyor olacak. Jüpiter Koç burcunda size girişim ve lider olmak istediğiniz konularla ilgili destek ve fırsatları yaratıyor olacak. Uzunca zamandır ne yapsanız olmayan, üzüldüğünüz, acı çektiğiniz ve neden kısmetsizim dediğiniz noktalarda şansınız dönecek. Hayatınıza dair yeşermesini istediğiniz ne varsa fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Şansın ve fırsatın gezeni Jüpiter genişleme ve büyüme verdiği için gökyüzü bu sürecin içerisinde ancak sizi bir konuda uyarıyor. 16 Mayıs tarihine kadar kilo kontrolünüzü mutlaka yapmalısınız. Mutlaka ara ara detoks ya da kısa vadeli diyetler uygulamak, yürüyüş ve spor yapmayı aman ha atlamayın diyorum. 16 Mayıs tarihinden sonra 2024 yılının ortasına kadar şans gezegeni Jüpiter Koç burcundaki transitini bitiriyor olacak. Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak ve para kapılarınızın ardına kadar açıldığı bir dönemi yaşayacaksınız. Çeşitli kazanç yolları size sürpizlerle birlikte akacak.  Maddi anlamda genişlerken yatırım yapmak istediğiniz konulara da yönelebilirsiniz. Maddiyat haricinde çevrenizdeki kişilerden değer göreceğiniz bir dönem olacak bu süreç. Ruhunuzu da mutlu hissedeceksiniz.

Maddi anlamda en büyük desteği göreceğiniz tutulma 28 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Etki alanı Ağustos ayında yabancılar, yabancı ortaklı firmalar ve yurt dışı bağlantılarıyla birlikte kapınıza kadar gelecek. Büyük paralar kazanacağınız bu sürecin içerisinde elinizdeki parayı dengeli kullanmanız için önemli olan tarih ise 5 Mayıs tarihinde yaşanılacak olan tutulma. 7 Mart tarihindeki Dolunay ile iş alanlarınızdaki hareketlilik artacak ve Ağustos ayına kadar olan süreçte eğer ki bir iş yeri açacaksanız borçlanmadan ilerlemek, unuttuğunuz fatura ya da vergi dilimlerini dikkate alarak ilerlemek oldukça önemli olacak.

17 Temmuz tarihiyle birlikte kadersel akslar Kuzey ve Güney Ay düğüm Koç ve Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak. Kuzey Ay düğüm sizi gösterirken, arkanıza aldığınız Jüpiter desteğiyle birlikte atılım yaptığınız her konuyla ilgili gökyüzü size ekstra destek verecek. İçinizde atılım yapmak için sabırsızlanan kişiyi şimdi uyandırma vakti. Lider ve yönetici olmak için fırsatlar karşınıza çıkacak. Öğrenciyseniz ideallerinizi gerçekleştirmek için destekler ardına kadar gelecek.  Kuzey Ay düğümü size destek verirken tutulmalarda artık sizlerin burcunda ilerleyeceğini ön görerek Mart ayına kadar olan süreçte sağlık kontrollerinizi yaptırmanızı ve artan enerjinizi dengeli kullanmanızı öneriyorum.

Saturn 7 Mart tarihiyle birlikte Kova burcundaki transitini bitiriyor olacak ve Balık burcuna geçiş yapıyor olacak.  Geçtiğimiz 2 yıl boyunca kalabalık arkadaş gruplarınız arasında zaman zaman düşmanlıklar, skandallar, eleştiriler ve çeşitli istemediğiniz olaylar yaşamış olabilirsiniz. Belki de hayatınızda arkadaş olarak artık çok az kişiyle görüşüyor olabilirsiniz. Zaman zaman özel hayatınıza dair hayal ettikleriniz karşısında gerçeklerle karşılaşmak ruhunuzu yormuş olabilir. Hayatınızdaki kişiyle geleceğe yönelik planlarınız düşünceleriniz uymuyor olabilir.  Şimdi bu süreç bitiyor olacak ve eğer ki sınavı geçtiyseniz sağlam dostluklarla birlikte çevrenizin tekrar kalabalıklaştığını farkedebilirsiniz. 7 Mart tarihinden sonra 2,5 yıl boyunca tevafuk zamanı sizler için. Kadersel anlamda gelişen konulara direnmek yerine akışta kalmak oldukça önemli olacak. Bireysel anlamda  sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönem, sağlığınızla ilgili uzun süren tedavi süreçleri atlatabilirsiniz. Endişe etmeyin süreçler daha da güçlenmeniz için olacak. 7 Mart tarihindeki Dolunay ve 23 Eylül -15 Ağustos arasında sağlığınızla ilgili biraz daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uykusuzluk sorunları, baş ağrıları, bağırsak, sindirim sistemi ve ayaklarınızla ilgili sıkıntılar oluşabilir. İş hayatınız adına yorucu zamanlar sizinle birlikte olabilir. Yurtdışında yaşıyorsanız vatandaşlık haklarınız ve iş bağlantılarınız adına sorumluluk almanız gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Babanızın kardeşleri ve akrabalarının sorumlulukları, eşiniz ya da beraber olduğunuz kişinin sağlık ve iş alanında yaşayacağı zorluklar, evlilik aşamasındaysanız çevrenizdeki kişilerin beklentilerinin sizi zorlaması karşısında da  Mart ayıyla birlikte önümüzdeki 2,5 yıllık dönemi rahat atlatmak için çocuk esirgeme, huzurevi ve çeşitli barınaklarda görev yapmak, spiritual konularda yeteneklerinizi geliştirmek, dua ve meditasyon yapmak, iyi bir psikolağa gitmek ruhunuza iyi gelebilir ve zaman zaman kadersel değişimlerin getirdiği zorlukları kolay atlatmanızı sağlayabilir.

Kalbiniz boşsa 5 Şubat tarihinde kalbinizi sıcacık yapacak yeni biriyle tanışabilirsiniz. Beraberliğinizle ilgili geleceğe dair önemli bir karar alabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konular da bulunmuyor değil. Venüs gezegeninin Aslan burcunda retro yapacak olması dikkat etmeniz gereken zamanları gösteriyor. Bu tarihler, 23 Temmuz - 4 Eylül tarihleri arasında Venüs Aslan burcunda Retro yapıyor olacak. Aşk hayatınızla ilgili zoruluklar gündeminizde olabilir. Beraberliğiniz önemli bir sınavı atlatabilir. Geçmişteki aşklar kapınızı çalabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde aşkı sorguladığınız vakitlerden geçebilirsiniz. 2018 yılı Ağustos ayında hayatınızda yarım kalan ne  varsa karşınıza çıkacak.  Venüs retrosunun diğer etkileriyse çocuklarınız varsa zorluklar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz öğrenciyse yurt dışı ve şehir dışına gitmesi için destekler alabilir. Borsa ve eğlence sektöründe dikkatli para harcamanız gereken zamanlardan geçtiğinizi belirtmek isterim. Eylül ayının sonu ve Ekim ayının ortalarına kadar olan süreçte özel hayatınızla ilgili bir karar aşamasından geçebilirsiniz. 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla birlikte beraberliğinizde yeni bir adım atmak isteyebilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz, ailelerinizi tanıştırıp hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ortaklı işler içerisine girmek, iş hayatınıza dair tanınırlığınızın artması ve dostlarınızın maddi anlamda gelişmeniz için size destek vereceği yeni bir süreç sizinle birlikte olacak.

 

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları, 2023 yılında 16 Mayıs tarihiyle birlikte Jüpiter sizin burcunuz Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak ve 2024 yılının ortalarına kadar seyrine devam ediyor olacak. 16 Mayıs tarihine kadar olan dönemdeyse spiritual ve ruhsal çalışmalar size destek veriyor olacak.  Yurtdışına yerleşmek, yurtdışı bağlantılı işlerin içerisinde bulunmak ve yeni iş fırsatları için de gökyüzünün sizi desteklediğini söyleyebilirim. İlahi olan gücün desteğinizi arkanıza alırken, çevrenizdeki kişilerden büyük iyilikler göreceksiniz. 16 Mayıs tarihiyle Jüpiter sizin burcunuz Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak. 16 Mayıs sonrasında 12 yılda bir gelen şanslı bir etki sizi etkisi altına alıyor olacak. Evlenmek, ev almak, geniş bir eve taşınmak, bulunduğunuz ortamlarda isminizden söz ettirmek ve iş yerinizde başarıya ulaşmak için şans kapıları ardına kadar açılırken, tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Uzunca zamandır hayatınızı değiştiren ve alışamadığınız konular hakkında şansınız tekrar tekrar dönecek.

Satürn 7 Mart tarihiyle birlikte Kova burcundaki transitini tamamlayıp, Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Son 2,5 yıldır kariyer, yöneticileriniz ve iş alanlarınızdaki zorluklarınızla sizi sınadı. Belki iş yeriniz değişti, belki değişen yöneticileriniz sizi iş hayatınızla ilgili zorladı ya da oldukça fazla emek vereceğiniz projelerin içerisinde bulunmuş olabilirsiniz. Şimdi Satürn gezegeninin Balık burcundaki transitiyle birlikte kalabalık arkadaş gruplarınız arasındaki bazı kişilerle yol ayrımı noktasına gelebilirsiniz. Dostunuz ve düşmanınızın kim olduğunu fark edeceksiniz. Sizin gelişiminize destek vermeyecek, hayallerinizin önünü tıkayacak kişilere artık yol vereceksiniz. Bilin ki bu kişiler sizin geleceğe dair olan adımlarınızı kıskanıyor ya da engelliyor, bırakın çevreniz küçülsün ve çevreniz değişsin. Bu süreç içerisinde özel hayatınızla ilgili de fikir ayrılıkları ya da gelecek planları sırasında yaşanabilecek uyumsuzluklarda söz konusu olabilir. Satürn gezegeninin olumsuz etkilerini rahatlatmak için önümüzdeki günlerde klüp ve derneklerde görev alabilirsiniz. Örneğin önemli bir rahatsızlığa hizmet veren derneklerde kişilere yardım etmek mesela körler derneği için sesli kitap okumak, zaman zaman onlarla iletişimde bulunmak ruhunuza iyi gelebilir.

Aşk hayatınızla ilgili 5 Mayıstaki tutulma ve 13 Kasım tarihindeki Yeni Ay'ı ile birlikte özel hayatınızla ilgili bir karar aşamasından geçebilirsiniz. İlişkiniz adına tamam mı devam mı karar aşaması sizinle birlikte olabilir. Kalbiniz boşsa 7 Mart haftasıyla aşk hayatınıza dair yeni biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. 23 Ağustos - 15 Eylül arasında Merkür Başak burcunda geriliyor olacak. Bu dönem işte özel hayatınıza dair kritik zamanlar. Hayatınızdaki kişinin zorlukları içerisinde yanında olmak kıymetliyken, görüşemediğiniz zamanlardan geçebilirsiniz. Olası yanlış anlaşılmalar ilişkinizi bitiş noktasına götürebilir aman dikkat.  Bu tarihleri atlatırsanız 28 Ekim tarihinde Jüpiter Boğa desteğiyle birlikte gelen tutulma birlikte hayata dair uzunca zamandır planladığınız konularla ilgili sürpizler kapınıza kadar gelecek. Bu süreçler içersinde evlilik kararı alabilir, yer değişikliği yapmak isteyebilir, iş bağlantılarınız sebebiyle yeni bir yere taşınabilir ve ev alabilirsiniz. Evli ve çocukları olanlar için ikinci bebek desteği geliyor diyebilirim.

Bu sene 17 Temmuz tarihinden sonra Kuzey ve Güney Ay düğüm aksı yer değiştiriyor olacak. Koç ve Terazi burcuna geçiş yapacak olan ruhsal akslar sizi sağlığınızla ilgili olan konularda temkinli olmanızı öneriyor olacak. 20 Nisan ve 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan tutulmalar da sizi bu konuda uyarıyor. Bu süreç içerisinde hem kendinize hem de yakınlarınıza sağlık sigortası yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Çünkü olası tedavi ihtiyaçlarınız ve sağlık giderleriniz artabilir. Çalışma hayatınız, iş değişiklikleri ve tekliflerine açık olduğunuz bir sürecin içerisinden geçebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı firmalardan teklif alabilirsiniz, değişen işiniz sonucu fazlasıyla seyahat edebilirsiniz, takım arkadaşlarınızın desteğini arkanıza alarak maaşınıza zam alabilirsiniz. Aynı zamanda evinizde çocuğunuza bakacak yeni bir bakıcınız olabilir ve size yardım edecek güvenilir kişilerle çalışabilirsiniz. Tutulmalar aynı zamanda evinize yeni katılacak sevimli bir evcil hayvan sahipleneceğinizi gösterirken, eğer ki evinizde minik bir dostunuz varsa onun bebekleri olabilir.

23 Temmuz ve 4 Eylül tarihleri arasında Venüs Aslan burcunda gerileyecek. Evinizin içerisinde artan masraflarınız bulunabilir, evinize tamir koydurmak ve yer değiştirmek ve ev satın alımlarında dolandırılmamak ya da ederinden yüksek fiyata ev almamak için uygun zamanlar olmamakla birlikte aileniz içerisinde de olası sıkıntılara açıksınız. Anneniz ve aile köklerinizdeki kişilerle ilişkilerinizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Rahim, meme ve üreme organlarınızdaki olası kist ve miyomlara karşı da kontrollerinizi yaptırmalısınız. Menepoz dönemi ve adet gecikmelerine karşı önlemlerinizi almalısınız.

Maddi anlamda 18 Haziran haftası şanslı olacaksınız. 

21 Nisan ve 15 Mayıs tarihleri arasında Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. Estetik operasyonlar yaptırmak riskli olabilir. Kazalara karşı dikkat ederken, parasal konularla ilgili temkinli adımlar atmak önemli. Bu süreç içerisinde olası küslükler ve yanlış anlaşılmalar yaşamamak için ağzınızdan çıkanlara çok ama çok önem vermelisiniz. Olası anlaşmalar yaparken Merkür retrosundan sonra adım atmak daha güzel olabilir.

 

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler Burcu, 2023 yılında Jüpiter gezegeninden aldığınız destekle birlikte 16 Mayıs tarihine kadar çevreniz genişleyecek ve yeni kişilerle tanışacaksınız. Davet ve organizasyonlar arasında ön planda olacaksınız. Geleceğinize destek verecek kişilerle tanışacaksınız. Sosyal çevreniz değişecek. Grupların içerisinde lider ve ön planda olacaksınız. Uzunca süredir hayalini kurduğunuz fırsatlar sizinle birlikte olacak. Yurtdışı seyahat ve organizasyonlar içerisinde bulunabilirsiniz. Tanıştığınız kişişerin 16 Mayıs tarihinden sonra Jüpiter'in kariyerinizle ilgili fırsatlar vereceğini de söyleyebilirim. Önemli bir mahkemenin sonucunu alabilirsiniz. Maneviyatınızı kuvvetlendirmek ve spirituel konularla ilgili destek gelirken, ilahi bir gücün 2024 yılının ortasına kadar sizi koruduğunu farkedeceksiniz. Meditasyon, şamanik çalışmalar ya da dini inancınız doğrultusunda biraz daha ruhsal alanda frekansınızı yükselteceksiniz. Bu sürecin içerisinde yaratıcı olmak istediğiniz her türlü konuyla ilgili adeta ilham perileri yanınızda olacak. Çok beğenilecek kitap yazmak ve sanatla ilgilenmek de ruhunuza çok iyi gelebilir. İş yerinizde başarılı işlere imza atabilirsiniz ve yurtdışı kaynaklı projeleriniz içerisinde kendinizi gösterebilirsiniz. Sizin ya da yakınlarınızın hastalık süreçlerinde iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin girişeceği yeni iş fırsatları size destek verecek maddi koşullarla birlikte size destek verebilir. Yurt dışına yerleşmek için fırsatlarınız olacak.

2,5 yıldır Satürn Kova burcunda seyir yapıyordu, 7 Mart tarihiyle birlikte Satürn Balık burcunda transitine başlıyor olacak. Geçtiğimiz 2,5 yıl içerisinde hukuksal konular, akrabalar, eşinizin ailesiyle ilgili diyaloglarınız, yurtdışı, eğitim hayatınız, vatandaşlık ve devleti ilgilendiren her türlü konuyla ilgili sizi zorladı. Hayatınıza dair ders aldığınız ve zorlandığınız bu konularla ilgili gerekli dersleri aldıysanız ödülleriniz gelecek ve çözüm yollarını başarıyla ele geçireceksiniz. Satürn'ün Balık burcundaki transitiyle birlikteyse önümüzdeki 2,5 yıl ise kariyer, iş fırsatları ve sorumluluk içeren konularla ilgili mücadele edeceksiniz. Emek verdiğiniz konularla ilgili yukarıya çıkarken biraz tırnaklarınızla birlikte mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. 2010 yılında kariyerinizle ilgili zorlandığınız konularla ilgili yeterince emek verdiyseniz bu süreci yerinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Uzunca zamandır askıda kalan projelerinizi tamamlamak ve kariyerinize yön vermek için aslında bu transit oldukça önemli ve belki de sizin için gerekliydi. Yavaş yavaş yükseldiğiniz her türlü projede emek verenler 2,5 yıl sonra bu konuyla ilgili otorite niteliğinde olacak. Bu sürecin içerisinde yöneticilerinizle aranızdaki sıkıntıları büyütmemek önemli. Satürn'ün Balık burcundaki transiti babanızın sağlığıyla ilgili de zorlandığınız bir süreci anlatabilir. Aynı zamanda dış görünüşünüzle ilgili biraz solgun görünebilirsiniz, beyazlarınız ve kırışıklıklarınız artabilir. Estetik, cilt ve saç bakımınıza özen gösterebilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Hibrit Güneş tutulmasıyla birlikte hayallerinize adım adım ilerleyeceksiniz. Öğrenciyseniz klüplerin içerisinde kendinizi gösterebilirsiniz, iş dünyasında önemli adım atmak isteyenler liderlik yapacakları pozisyonlara getirilebilir, seminer ve davetlerin içerisinde isminizden söz ettirebilirsiniz. Uzunca zamandır kalabalıkların arasında ıssızlaştığınızı ve anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız bu tutulmayla birlikte çevreniz genişleyecek. Hayatınızdaki kişiyle idealleriniz ortak payda da buluşacak.

05 Mayıs tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek tutulmayla birlikte iş hayatınız açısından işinize yaramayan süreçleri sonlandıracak ve belki de yeni bir iş yeri ve pozisyon için bulunduğunuz firmadaki bağlantılarınızı sonlandırabilirsiniz.

28 Ekim tarihlerindeki Boğa burcu Ay tutulmasıyla birlikte maneviyat ve yurtdışı bağlantılı projelere destek verebilir. Sağlığınızla ilgili önemli bir ameliyat ya da hastanede kalma süreci yaşarsanız hızlıca toparlanacaksınız.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğümü burç değiştiriyor olacak. Koç ve Terazi burcuna geçiş yapacak olan akslar enerji alanınızı yükseltmenizi sağlayacak. Aşk hayatınız, hayalleriniz, şansınız, popüleriteniz, arkadaş gruplarınız ve çocuklarınızı etkileyecek pek çok konu hayatınızın merkezinde olacak.

14 Ekim tarihindeki Güneş tutulmasıyla birlikte aşk hayatınıza muhteşem bir enerji gelecek. Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedeceğiniz vakitler yaşayacaksınız. Gökyüzündeki bu enerjiyle birlikte kalbiniz boşsa sıcacık olacak. Beraberliğiniz bulunuyorsa ilişkinize dair önemli bir karar alma aşamasında olabilirsiniz. Evli ve mutlu olanlar bebek sahibi olacak. Ağustos ayıyla birlikte bu tutulmanın etkisini de hesaba katarsak tatil amaçlı seyahatleriniz ve özellikle yurt dışı yolculukları içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Çocuklarınız bulunuyorsa onların hayatında değişecek ve gelişecek konular gündeminizde olacak.

23 Temmuz - 4 Eylül tarihleri arasında Venüs Aslan burcunda retro yaparken en yakınlarınız ve sırlarınızı kimlerle paylaştığınıza dair sınavlar veriyor olabilirsiniz. Yakın akrabalarınız ve en yakın arkadaşlarınızla aranıza mesafeler girebilir aman dikkat. Venüs Retrosu süreci içerisinde değerinden yüksek araba alım satım işlemlerine karşı da temkinli olmakta fayda görüyorum. Bu süreç içerisinde yabancı dil eğitimi almak için gökyüzü sizi destekleyecek. Venüs retrosunu 20 Nisan ve 14 Ekim tarihindeki tutulmalarla birlikte değerlendirecek olursak eğer popüleriteniz dilden dile artacak ve yaptığınız işle veya uğraşlarla ilgili göz önünde olacaksınız. Medya, tanıtım, reklam ve pazarlama süreçleriyle ilgili desteği arkanıza alacaksınız.

Sağlığınızla ilgili 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihindeki tutulmalarla birlikte dikkatli olurken, aynı zamanda 23 Ağustos ve 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Merkür retrosu ve 12 Aralık haftası daha temkinli olmanızı öneriyorum. Sağlığınız açısından tiroid, bağırsak, üreme organı kist ve miyom oluşumları, kulak ve böbrek gibi çifte organ rahatsızlıklarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Para kazançlarınız açısından en güzel tarihler 17 Temmuz haftası, 16 Mayıs - 6 Haziran arası, 22 Haziran - 23 Temmuz arası ve 27 Aralık haftası fırsatlarınız bulunuyor.

Cilt bakımı, güzelleşmek ve imaj değişiklikleri için 11 Nisan haftası, 17 Temmuz haftası ve Şubat sonu Mart ayını değerlendirebilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları, bu sene Jüpiter Koç burcundaki geçişinden aldığınız destekle birlikte kariyerinizle ilgili girişimci olacağınız şahane bir destek alacaksınız. 16 Mayıs tarihine kadar alacağınız bu destekle birlikte kariyerinizde lider olmak için fırsatlarınız olacak. Yöneticilerinizden alacağınız destekle birlikte üst düzey fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir. Kendi iş yerinizi açmak için fırsatlar oluşturabilirsiniz. Bu süreç içerisinde kariyerden yana değerlendirmek istemeyenler için gökyüzü hamile kalmak ya da baba olacağınıza dair haberleri alacağınızı müjdeliyor. Ayrıca ev almak isteyenler için de gökyüzü fırsatlarını sunuyor olacak.  16 Mayıs tarihinden sonra 2024 yılının ortalarına kadar Jüpiter Boğa burcunda seyir yapıyor olacak. Jüpiter'in Boğa transitiyle birlikte Mayıs ayının ortasıyla birlikte sosyal çevreniz genişliyor olacak. Arkadaş gruplarınız arasında popüler olurken, çevrenizi maddiyatı geniş kişiler saracak. Bu kişiler kariyer konusunda da size fırsatlar oluştururken hayallerinize ulaşmanız için destek veriyor olacaklar. Davetler ve organizasyonlar içerisinde bulunabilirsiniz. İş yerinizin tanıtımı ve seminer girişimleri içerisinde ön planda olurken ödüller alabilirsiniz. Jüpiter'in Boğa burcundaki seyri sırasında ayrıca bolca seyahat edecek ve değişik kültürleri görerek kültürünüzü de geliştireceksiniz. Eşinizin sizden önceki evliliğinden olan çocukları bulunuyorsa uyumu yakalayabilirsiniz.

2,5 yıldır Satürn Kova burcunda seyir yaparken sizi ve evliyseniz eşinizi borçlar ve ameliyatlar konusunda zorlamış olabilir. 7 Mart tarihinde Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Eğer ki önemli dersleri aldıysanız önemli bir kredi borcunuz bitebilir ve ameliyat süreçlerinizle ilgili fizik tedavi ve tekrarlayan rahatsızlıklarınızla ilgili rahatlayabilirsiniz. Çözümlenemeyen miras ve nafaka konularınız bulunuyorsa çözüm yollarına ulaşabilirsiniz. Peki Satürn'ün Balık burcuna geçişiyle 7 Mart tarihi ve önümüzdeki 2,5 yıl sizleri bekleyen sınavlar neler? Öncelikle eşinizin ailesi, mahkemeler ve eğitim hayatınız ve yurtdışı bağlantılarınız ve haklarınızla ilgili zorluklar gündeminizde olacak diyebilir. Bu sürecin içerisinde olası küslüklere dikkat ederken, mahkemelerden yana da olası davalar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili önemli bir sınava hazırlanıyorsanız disipline olup çalışmak oldukça önemli gibi görünüyor.

Senenin başında Oğlak burcunda gerçekleşen Merkür retrosu ilişkilerinizi sınayacak cinsten. Beraberliğinizde ben - sen kavgaları aktifken, geçen sene kış aylarında yaşadığınız akıl ve kalp karışıklıklarının tekrar aktifleştiği günlerden geçebilirsiniz. Aynı döngüye 13 Aralık 2023 tarihinde tekrar gireceğinizi hatırlatırken, özellikle eşinizin ailesinin beraberliğinize karışması gibi sıkıntılar yaşıyorsanız, evlilik danışanlarından destek almak oldukça önemli olacak. Bu süreçler içerisinde eğer ki evliliğiniz biterse bu sene kalbinizin kilidini açacak yeni biriyle yeni bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

20 Nisan Hibrit Güneş tutulmasıyla birlikte kariyerinizle ilgili atılımlara çok büyük destek verecek enerji sizinle birlikte olacak. Terfi alabilir ve kendi iş yerinizi açabilirsiniz. Ayrıca saç, makyaj ve imaj değişiklikleri için de gökyüzü sizi muhteşem destekliyor olacak.

17 Temmuz tarihinde gökyüzünde Kuzey ve Güney Ay düğüm aksları yer değiştiriyor olacak. Bu süreç zaten önceliğinizin kariyer olduğunu anlatırken aile yaşantınıza ait sorumluluklar sizi zorlayabilir.

5 Mayıs tarihindeki Ay tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızla ilgili önemli bir karar aşamasından geçebilirsiniz. Kalbiniz boşsa aşk kapınıza kadar gelebilir. Çevreniz genişlerken, ruhunuzu mutlu edecek, hayallerinize sahip çıkacak ve hatta sizi kariyer konularınızla ilgili destekleyecek biri mutlu edebilir. Evliyseniz çocuk yapma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz.

14 Ekim tarihindeki Güneş tutulmasıyla birlikte aileniz ve içsel anlamda zorlandığınız konuların değişmesiyle ilgili destek verirken, aileniz içerisinde rahatsızlığı bulunan yakınlarınız bulunuyorsa sağlık kontrollerini mutlaka yaptırmalısınız. Ev ve hane satın almak için destek gördüğünüz zamanlardan geçerken belki de ev kredinizin borcu da bitebilir. Gökyüzü ayrıca bu tutulmayla birlikte hamile kalmak ve çocuk sahibi olmak için de destek veriyor olacak.

28 Ekim tarihindeki tutulmayla birlikte çevreniz genişlerken bir kaç kişiyi hayatınızdan elemek isteyeceksiniz. Aile büyüklerinizden annane ve dedeleriniz hayattaysa size ihtiyaç duydukları bir zaman diliminden geçtiklerinin altını çizmek istiyorum. Evinizi ve hanenizi yurt dışına ya da hayal ettiğiniz bir yere taşımak için gökyüzü size destek veriyor olacak.

Para konusuyla ilgili dikkatli olmanız gereken önemli tarihler bulunuyor. 23 Temmuz ve 4 Eylül tarihleri arasında Venüs Aslan burcunda Retro yapıyor olacak. Bu süreç içerisinde aşırı harcamalar yapmamaya özen gösterirken, borç para isteyenlere karşı da temkinli olmak önemli. Bu süreç içerisinde ortaklık teklifleri gelirse riskli olabilir aman dikkat. Bu olumsuz gökyüzünde kazanç sağlamak istiyorsanız eğer bu tarihlere gelmeden altın satın almanız ya da altın hesapta para biriktirmeniz kazanç sağlamanıza destek olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sağlığınızla ilgili 4 Haziran haftası ve 27 Aralık haftası biraz daha dikkatli olmak önemli gibi görünüyor. Şeker hastalığı, pankreas, göz, kulak, göğüs ve böbrek gibi çifte organlarınızla ilgili kontrollerinizi mutlaka yaptırmanızı öneriyorum.

İmaj ve saç modeli değişiklikleriniz için 16 Mayıs - 5 Haziran arasını  ve 17 Temmuz haftasını değerlendirebilirsiniz.

 

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları, 2023 yılında Jüpiter'in Koç burcundaki seyriyle eğitim süreçlerinizdeki şanslı destekleri size sunarken, hukuksal davaların kazanılması, ithalat ve ihracat akışlarında fırsatlar, kültür ve seyahat turları içerisinde değişik ülkelere gidebilir ve bolca seyahat edebilirsiniz, medya ve tanıtım alanlarında isminizden söz ettirebilirsiniz. 16 Mayıs tarihi ve 2024 yılının ortasıyla birlikte Jüpiter Boğa burcunda seyir yapıyor olacak. Bu süreçte de kariyerinizle ilgili destek alırken, yönetici olmak ve belki de kendi işinizi kurmak için fırsatlar karşınıza çıkacak. Bu süreç ev satın almanız için de size destek veriyor olacak.

Satürn'ün Kova burcundaki transiti 7 Mart 2023 tarihiyle birlikte bitiyor olacak ve Satürn Balık burcunda transitine başlıyor olacak. Geçtiğimiz 2,5 yıl içerisinde ilişkilerinizden yana sınavlar vermiş olabilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde aldığınız sorumluluklar, dostlarınızın düşmana çevrildiğini fark etmeniz ve ortaklı yaptığınız işler mücadele alanlarınızı oluşturuyordu. Eğer ki gerekli sorumluluk ve yüzleşmeleri aldıysanız bu konular rahatlarken, Satürn'ün Balık burcundaki transitiyle birlikte mücadele alanlarınız artan masraflarınız, kredi giderleri ve borçlanmalar, kredi çekerek ev satın alabilirsiniz, çeşitli ameliyatlar geçirebilirsiniz ve cinsel anlamda kendinizi yalnız hissetmeniz olabilir.  Bu süreci rahat atlatmak istiyorsanız yardıma ihtiyacı olanlara ufak sadaka vermeyi ihmal etmeyin derim.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek tutulma seyahat, yurtdışı ve eğitim süreçlerinizle ilgili gelişmeleri yaşamanız için size ekstra destek verebilir. Kariyerinizle ilgili yabancı ülkelere gidip yeni eğitimler alabilir ya da yabancı ortaklı firmalardan destek alabilirsiniz. Önemli bir mahkeme sonucu bekliyorsanız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Mayıs tarihindeki Akrep burcundaki Ay tutulması evinizi, ailenizi ve annenizi etkilerken, özel hayatınızla ilgili de önemli bir karar aşamasından geçeceğinizin altını çiziyor. Evliliğinde sorumlulukları oturmuş olan çifler bu süreç içerisinde ev satın almak isteyebilir ve bebek beklemeye başlayabilir.

Venüs gezgeninin 23 Temmuz - 4 Eylül arasında sizin burcunuzda gerileyecek olması 2018 yılında yaşadığınız olaylar tekrar gündeminizde bulunabilir. Estetik operasyon yaptırmak  istiyorsanız tehlikeli zamanlar olduğunun altını çiziyorum. İlişkilerinizden yana da bitiş enerjisinin çaldığı vakitler olduğu için özellikle 5 Mayıstaki tutulmanın etkilerini burada yaşayacak ve beraberliğinizle ilgili bitiş enerjisinin yoğun olduğu önemli bir zaman döneminden geçeceksiniz. Geçtiğimiz yıllarda boşanmış olan çiftler içinse bir şans daha bulunuyor. Bu süreç içerisinde tekrar birleşmek isteyebilir ve tekrar evlenme kararı alabilirsiniz. 16 Eylül tarihinden sonra estetik operasyonlar geçirmek ve ilişkilerinize dair net kararlar almak daha kıymetli olacak.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğümler burç değiştirecek sizi 1,5 yıllık dönemde  en yakınlarınız, en yakın arkadaşlarınız, akrabalarınız ve eğitimlerle ilgili sizi zaman zaman sınayacak ve  zaman zaman kim dost kim düşman farketmenizi sağlayacak.

Parasal konularla ilgili 23 Ağustos - 15 Eylül arasında Merkür Başak burcunda geriliyor olacak. Borçlanamaya oldukça dikkat etmeniz gereken bir zaman diliminden geçtiğinizin altını çiziyorum. 9 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında Venüs'ün Başak burcundaki transitiyle birlikte parasal anlamda gökyüzü size şans ve fırsat kapılarını aralayacağını söyleyebilirim. Emek verdiğiniz konularla ilgili elinize toplu para geçişleri de olabilir.

14 Ekim tarihindeki tutulmayla birlikte kardeşlerinizin hayatında değişen ve gelişen konular gündeminizde olabilir. Taşınmak ve yer değiştirmek isteyebilirsiniz, belki de bu süreç kendi evinize yerleşecek adımları da size sunacak. Hayatınızda sizi mutlu edecek yeni bir arkadaşla dostluğunuzu kuvvetlendirebilirsiniz. 14 Ekim tarihindeki tutulma ayrıca araba alım satımları konusunda da size destek veriyor olacak.

28 Ekim tarihindeki tutulmayla birlikteyse kariyenizle ilgili fırsatların en zirvede olduğu zamanları yaşayacaksınız. İsminizi altın harflerle yazdıracağınız kısmetli mi kısmetli bir zaman döneminden geçeceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili kalbiniz boşsa 4 Haziran haftası ve 24 Kasım ve senenin sonuna kadar ki olan zaman dönemi şansınızın en yüksek olduğu zamanları gösterirken, özellikle 13 Aralık sonrasında eski aşklar kapınızı tekrar çalabilir haberiniz olsun.

Sağlık alanında en sıkıntılı zamanlar 18 Ocak tarihine kadar sürecek olan ve senenin sonu 13 Aralık tarihiyle birlikte başlayacak olan Oğlak burcundaki Merkür Retrosu, 5 Şubat, 3 Temmuz ve  27 Aralık haftaları kendinize özen göstermelisiniz. Kemikleriniz, cilt ve deri rahatsızlıklarıyla birlikte midenizdeki hassasiyetler oluşabilir aman dikkat.

 

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak burçları, 2023 yılı 16 Mayıs tarihine kadar Jüpiter Koç transitiyle birlikte kredi, faiz ve ortaklı paralardan yana şans sizinle birlikte olacak. Evliyseniz eşinizin maddi durumunda kazanç elde edeceği zamanlardan geçebilirsiniz. Ortaklı işler yapıyorsanız iş yaptığınız kişiler size para kazandırabilir, iş yeri sahibiniz bu sene daha fazla kazanç sağlayabilir. Banka kredi çekmek ve borç almak istiyorsanız destek sizinle birlikte olacak. Eski eşinizinden nafaka almak istiyorsanız kazançlı olacaksınız. Mirasla ilgili sonuçlanmasını istediğiniz konular bulunuyorsa gökyüzü size destek sunuyor olacak. 16 Mayıs sonrasında Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak. Şanslı fırsatları yurtdışı, yabancılar, uzak seyahatler, mahkemeler, devlet ve haklarınızı ilgilendiren konular, üniversite başvuruları ve tayin alanlarında yaşayabilirsiniz. İthalat ve ihracat süreçleriniz artabilir. Sınavlara hazırlandığınız bir dönemden geçiyorsanız istediğiniz bölümü kazanmak için şans sizinle birlikte olacak. Dijital medyayı ilgilendiren alanlarda pazarlama ve satış süreçlerini yürütüyor ya da kendi işinizin tanıtımını yapmak istiyorsanız gökyüzü size destek veriyor olacak. Beklediğiniz bir davadan şanslı sonuç almak ya da haklarınızı kazanmak için de gökyüzü fırsatları size sunacak. Ayrıca bu süreç istediğiniz bir ülkeye, şehre taşınmak ya da tayin olmak için de destek veriyor olacak. Öyle bir konu daha bulunuyor ki eğer ki geçmişte evlenip ayrılmış, nişan atlatmış ya da özel bir birliktelikten ayrılmışsanız ikinci şanslar kapınızda olacak. Kalbinizi çok mutlu edecek ve belki de ikinci evliliğe sizi hazırlayacak olan biriyle tanışabilirsiniz. Eşinizin ya da müstakbel eşinizin ailesiyle iletişiminiz çok güzel olacak. Kalbinizi sıcacık hissederken, yurtdışı ya da yurtiçinde değişik kültürlerle donatılmış yerleri gezecek ve tanıyacak fırsatlarınız da olacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerindeki Akrep ve Boğa aksındaki son tutulmalarda size yabancılar, eğitim, taşınma ve mahkemeler anlamında hız kazandıracak diyebiliriz.

Şanslı olduğunuz alanları değerlendirdim. Şimdi biraz da sorumluluk aldığınız ya da alacağınız gökyüzü alanlarına değinmek istiyorum. Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca Kova burcundaki yolculuğunda iş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızın size ağır geldiği bir dönemi yaşatmış olabilir. Çalışma şartlarınızın zorluğu, günlük hayatınızdaki sorumluluklarınıza yetişememe, evinizin içerisindeki düzeni tutmakda zorlanma eğer ki çocuğunuz varsa bakıcısıyla yaşadığınız bazı problemler varsa ruhunuzu yormuş olabilir. Eskiden ürettiğiniz konulardan verim alırken, iş yerinizde de boşuna kürek mi çekiyorum acaba dediğiniz konu ve olayları yaşamış olabilirsiniz. Bunların yanında sağlığınızla ilgili konularda da hem siz hem de yakınlarınızın yaşadığı zorluklar ve uzun süren tedavi süreçleri geçirmiş olabilirsiniz. Eğer ki gerçekten bu sürecin içerisinde öğrenmeniz gereken sorumlulukları aldıysanız, hangi iş alanında daha verimli olacağınızı farkedebildiyseniz, sağlığınıza gereken önemi verebildiyseniz Satürn 7 Mart itibariyle hakettiğiniz ödüllerle ilgili de minik bir ödül bırakarak sizi bu konularla ilgili rahatlatacak. 7 Mart tarihiyle birlikte Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Sizi ikili ilişkiler alanında zorluklar ve sorumluluklar veriyor olacak. Yakın gördüğünüz dostlarınızla ilgili sorumluluk alanlarınız artacak ve gerçekten kime ne kadar değer vermeniz gerektiğiyle ilgili sınavlardan geçeceksiniz. Bazı dostlarınızın bir anda düşman olduğunu sizi içten içe kıskandığını farkederken belki de ıssızlaşmak isteyebilirsiniz. Evliliğiniz ya da beraberliğiniz adına da sorumluluk zamanı gelmiş olacak sizler için. Eşinizin hayatındaki sıkıntılar ruhunuzu yorabilir. Evliliğinizin sorumluluğu sırtınızda yük olabilir. Beraberliğinizin sorumluluklarını düzenleyerek ve gerekli önemi vererek ilerlemek oldukça kıymetli olacak. Satürn’ün sıkıntılı yanlarından bahsettim ama bir konu daha varki o da eğer ki kalbiniz boşsa sizden yaşça büyük biriyle evlilik kararı alabilirsiniz ve sorumluluk sahibi olmak ruhunuza da iyi gelebilir.

23 Temmuz ve 4 Eylül tarihleri arasında Venüs Aslan burcunda retro hareketini yapıyor. Sizi para kazanç kapılarınız ve saklamak istediğiniz gizliliklerle ilgili konularda zorlayacak olabilir. 2018 yılı yaz aylarında neler yaşadığınızı düşünmenizi istiyorum. Venüs’ün Aslan burcundaki geri hareketi sırasında evlenmek, yeni parasal bir iş birliği içerisine girmek ve olası estetik operasyonlar için tehlikeli olduğunun altını çiziyorum. Yabancılar ve yabancı ortaklı firmalar, yurtdışı kazanç yollarıyla birlikte gelen teklifleri Venüs retrosu bitiminden sonra değerlendirmek yerinde olacaktır. Bu sürecin içerisinde eğer ki evliyseniz eşinizin sağlığı ve büyükanne ve büyükbabalarınızın sağlığı ve ameliyatlarıyla ilgili de önemli bir süreci atlatabilirsiniz. Evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili bitiş kararları da zihninizden geçebilir. Eğer ki sıkıntı yaşadığınız konuları zamana yayabilecek vaktiniz varsa Venüs retrosu bitimini bekleyebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönem karşınıza çıkan kişinin sizden sakladığı bir beraberliği olabilir ve sonradan öğrenip çok üzülebilirsiniz. Bu dönem yeni bir beraberliğe başlamak için uygun değil.

17 Temmuz 2023 tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğümleri yer değiştirmeye başlayacak ve önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde maddi anlamdaki konuları hayatınızın merkezine getirecek. Alacaklarınız, kazançlarınız, miras ve nafaka konularınız ve borçlarınızı etkileyecek. Bu sürecin içerisinde gökyüzü paranı kazanırken elinde tutmasını öğrenmeniz ve doğru yatırımı yapabilmeniz için sizi hem destekliyor hem de uyarıyor olacak.

Bu senenin ilk tutulması 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek Koç burcu Hibrit Güneş tutulması da para kazanç kapılarınızı öncelikli tutmanız için size uyarılarda bulunuyor olacak. Etkilerini Şubat ayının ortasıyla birlikte hissettiriyor olacak. Ortak para alanlarınız hakkında yapılması gerekenler ve şansınızı yanınıza alarak hareket edeceksiniz. Para kapıları açılsa da bu süreç içerisinde giderlerim de çok biraz daha fazla kazanabilmek için neler mümkün diye düşünebilirsiniz.

Maddi anlamda en fazla kazanç sağlayacağınız tarihler Şubat ayının son haftası ve 8 Kasım – 5 Aralık tarihleri arası fırsatlar sizinle birlikte olacak.28 Ağustos ve 12 Ekim arasında kazanç kapılarınız için uğraşırken yatırım yapmak istediğiniz alanlar bulunuyorsa para gelecek diye fazla fazla harcamamanızı ve ileriyi görerek hareket etmenizi sizler için öneriyorum. 14 Ekim tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması zaten para evinizde olacak ve size akışta güzel para kazanma enerjileri getirecek.

23 Ağustos ve 15 Eylül arasında Merkür sizin burcunuzda geriliyor olacak. Sağlığınızla ilgili konularda eski kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir mutlaka kontrollerinizi yaptırmalısınız. Sağlıkla ilgili konularda 21 Ocak Kova burcu Yeni Ay’ı ve 1 Ağustos Kova burcu Dolunayı tarihlerinde dikkatli olmanızı önerirken etkileri 23 Temmuz Venüs Aslan retrosuyla birlikte başlamış olabilir ve 15 Eylül tarihine kadar devam edebilir. Sağlık alanında kontrollerinizi genel anlamıyla yaptırmanız gereken alanlar kalp ve damar sisteminiz, ince ve kalın bağırsak kontrolleri, rahim ve üreme kanalları ve sinir sisteminize dikkat etmenizi öneriyorum.

Aşk hayatınız ve beraberliğinizle ilgili konuları da tekrar ele almak gerekirse eğer sorumluluk almak ve biraz daha akla ve mantığa yönelik birlikteliklerin içerisinde bulunmak isteyeceğiniz bir dönemi yaşayacaksınız. Evlenip artık kurulu bir düzenim olsun diye düşünebilirsiniz. Eğer ki boşanma süreci atlattıysanız ya da atlatacaksanız ikinci şanslar kapınızda olacak. 23 Temmuz – 4 Eylül tarihleri arasında biraz zihniniz karışabilir. İkili ilişkiler adına karşınıza çıkan kişilere güvenmemenizi öneriyorum. Özellikle 19 Ocak Merkür Oğlak retrosu ve 31 Ağustos haftası burası çok önemli çünkü Merkür retrosu hem de Balık burcundaki Dolunay etkileriyle birlikte karışık bir dönemden geçebilirsiniz. Bireysel haritanıza göre değişiklik göstereceği için güzel bir beraberlik yakaladıysanız sakin kalmak önemli. Boşanma aşamasından geçen çiftler 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerindeki Akrep ve Boğa burcu tutulmalarıyla birlikte kadersel süreçlerine girebilirler.

 

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları, şans gezegeni Jüpiter Koç 16 Mayıs tarihine kadar karşıt burcunuzda ilerliyor olacak. Evlilik, ikili ilişkiler, dostluklarınız, iş ortaklarınız hayatınızın merkezinde olacak. Evlilik yapmak için şans sizinle olacak, kalbiniz çok mutlu olacak. Beraberliğinizle ilgili de güzel adımlar atmak için yeni bir süreç sizi bekleyebilir. Evlilik teklifi alabilir ya da aşk dolu mutlu bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Evli ve çocuk sahibiyseniz bazı Terazi burçları ikinci bebeklerini dünyaya getirecek. Ev almak ve geniş bir eve yerleşmek için de gökyüzü sizi destekliyor olacak. Çevrenizdeki pek çok kişi sizi desteklerken hem gözler sizin üzerinizde olacak hem de isminiz dilden dile dolanacak. Yaptığınız işle ya da projeyle de tanınırlığınız artacak. 16 Mayıs tarihinden sonra 2024 yılının ortalarına kadar Jüpiter Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ortaklıklar ve iş birlikteliklerinden parasal kazançlar sağlayabilirsiniz. Özellikle iş birlikteliklerinizden gelecek paralar, eşinizin kazancının artması, kredi ve faiz yapılandırmalarıyla mülk sahibi olmak gibi kazançlı kapılar sizinle birlikte olacak. Ayrıca miras, nafaka ve sigorta konularından yana da paralar kazanabilirsiniz.

Peki zorlandığınız alanlar nelerdi? Geçtiğimiz 2,5 yıl Satürn Kova burcunda seyir yaptı ve 7 Mart tarihiyle birlikte burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Satürn sizi aşk, çocuklar, popülerlik ve hızlı kazanç yollarınızla ilgili zorluklar verdi. Aşk hayatınızla ilgili zaman zaman hayal kırıklığına uğradınız ya da hayatınızdaki kişinin sorumlulukları birbirinize vakit ayıramamanıza sebep oldu ya da belki de bu süreci yalnız geçirdiniz. Çocuklarınız varsa onların sorumlulukları, eğitimleri, masrafları ve sağlıkları sizi zorlamış olabilir ya da bebek sahibi olup sorumluluk aldığınız bir süreci yaşamış da olabilirsiniz. Şimdi Satürn Balık burcuna geçerek sizi günlük hayatınız, iş yeriniz, yanınızda çalışanlar ve sağlığınızla ilgili sorumluluk almaya davet edecek olabilir. Önümüzdeki 2,5 yıllık süreç içerisinde günlük hayatın içerisindeki koşturmalar sırasında nereye yetişeceğinizi bilemez bir halde olabilirsiniz. İş yerinizde ürettiğiniz projelerinizden yana yetişemez halde olabilir ve tüm yükü sırtınızda hissedecek olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde gerçekten hangi meslek dalını istiyorsunuz ona karar vereceksiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken uzun tedavi süreçlerinizde olabilir.

23 Temmuz – 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda retro yapıyor olacak. Sizi yurtdışı seyahat ve organizasyonlar içerisinde olmaya davet ediyor olabilir. Yabancı kültürler ve yabancıların hayallerinize destek vereceğini görebilirsiniz. Zaman zaman hayata karşı planlar yaparken geçmişteki deneyimleriniz size yardımcı olabilir. Aşkınıza ve beraberliğinize zarar vermek isteyen kişilerin bu süreç içerisindeki davranışları biraz ruhunuzu sıkabilir. Bu dönem aynı zamanda eski aşklar için kapınıza kadar geldikleri zamanı gösteriyor olacak. Bunların haricinde aile büyüklerinizden birinin rahatsızlığıyla ilgili de önemli bir süreç atlatabilirsiniz. 23 Temmuz – 4 Eylül arası evlilik yapmak, estetik operasyonlar yaptırmak ve yeni bir beraberliğe başlamak için uygun değildir.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğümü burç değiştiriyor olacak. 1,5 yıllık deneyim alanlarınız ilişkilerinizi gösteriyor olacak. İmaj, bakım, estetik ameliyatlar, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık, popülerlik ve ev alma süreçlerinizi etkileyecek bir süreci yaşayacaksınız.

Kadersel Ay düğümleri değişmeden önce zaten 20 Nisan tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Hibrit Güneş tutulması, etki alanı Şubat ayıyla birlikte başlayacak, size ilişkilerden yana destek vermeye başlayacak. Beraberliğinizi bir adım sonraki sürece götürmek için muazzam bir destek gelirken kimileri evlilik teklifi ve evlilik hazırlıklarına başlayacak diyebiliriz.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıysa kendinizi göstermek istediğiniz her türlü konuda desteği arkanıza alacağınızı söylüyor olacak. Kendinizi değiştirmek istediğiniz ne varsa önünüze çıkacak.

5 Mayıs ve 28 Ekim tarihindeki tutulmalarla birlikte para ve borçlar eviniz tekrar tetikleniyor olacak. Maddi konular hakkında ortaklı işler, miras, nafaka, bir davanın kazanımı sonrası ele geçecek para ya da sigorta gelirleriyle ilgili konuları karşınıza çıkarabilir. Para ve kazançlar alanında 16 Mayıs sonrasında şans zaten sizinle birlikte olacak ve yılın son döngüsünde en fazla şanslı olduğunuz zaman dönemini yaşayacaksınız. İkili ilişkiler adına da birbirinize kenetlenerek özel zamanlar ayırmak isteyeceksiniz.

Parasal konularla ilgili şanslı zamanlar, 17 Mart ve 10 Nisan arası, 5 Aralık – 29 Aralık arası fırsatları değerlendirmelisiniz. 

Parasal konularda riskli zamanlar 20 Nisan – 16 Mayıs arası, 12 Ekim ve sonrasındaki 45 gün kredi kartı borçları, vergi ve ödenmemiş paralara karşı dikkatli olmalısınız.

Sağlık alanında ayak bölgeniz, dizleriniz, lenf sistemi ve şekerle ilgili konulara biraz daha dikkat etmelisiniz. 12 Ekim ve önümüzdeki 45 gün ameliyat, operasyonlar ve sağlığınızla ilgili sizi zorlayabilir aman dikkat.

 

AKREP BURCU 

Sevgili Akrep burçları, 2023 yılında Şans gezegeni 16 Mayıs tarihine kadar yeni iş fırsatları, mevcut iş yerinizde kendizi göstermek, yurtdışı iş imkanlarıyla ilgili sizi destekleyecek. Şans gezegeni aynı zamanda sizi sağlığınızla ilgili alanlarda da destek veriyor olacak ancak sizi şeker hastalığına karşı uyarıyor olacak. 16 Mayıs tarihinden sonra Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak ve size ilişkiler alanında destek verecek. Yaptığınız işlerle ilgili tanınır olmak, dostlarınızdan destek görmek, uluslararası alanlarda isminizden söz ettirmek ve çevrenizin genişlemesine yardımcı olacak. 16 Mayıs tarihiyle birlikte geçtiğimiz 2,5 yıllık içerisinde ilişkinizde beklediğiniz karara varamadıysanız artık beraberliğinize dair önemli bir karar aşamasına geleceğinizi anlatabilir. Özellikle birazdan özel tarihlerle birlikte vereceğim zaman dilimlerinde evlilik teklifi alabilir, beraberliğinizle ilgili önemli bir adım atabilir ya da niyeti ciddi biriyle tanışabilirsiniz. Uzak bir ülkeden ya da şehirden ev almak için de fırsatlar sizinle birlikte olacak.

Şanslı olduğunuz alanları anlattım gelelim sorumluluklarınıza Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca Kova burcunda hareket etti ve 7 Mart tarihiyle birlikte ders verici öğretmen Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Geçtiğimiz 2,5 yıl sorumluluk alanlarınız aileniz, eviniz, yuvanız, yerleşim yeriniz, anneniz, babanız ve en yakınlarınızla ilgiliydi. Belki evinizden ayrılıp başka bir yere yerleşmek durumunda kaldınız ve çok zorlandınız. Belki evliliğiniz içerisinde çözemediğiniz zorluklar vardı, belki de anne ve babanızın sağlığı ve özel hayatlarıyla ilgili sınandınız. Sağlığınızla ilgili de önemli konular atlatmış olabilirsiniz tabi kırıklar, kazalar sonucu evde kalmak zorunda kalmış olabilir ya da üreme organlarınızla ilgili miyom, kist ve ameliyat döngülerinden geçmiş olabilirsiniz. Şimdi bu süreçlerle ilgili gerekli sorumluluk ve dersleri aldıysanız Satürn sizi 7 Mart tarihi ve önümüzdeki 2,5 yıllık süreç içerisinde aşk, çocuklarınız ve popüleritenizle ilgili sınayabilir. Aşk hayatınızda uzun soluklu ama sorumluluk almanız gereken bir dönemi geçirebilirsiniz ancak bu süreç çok da keyifli olmayabilir, bazen yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı, eğitimi ve hayatına dair konulardaki sorumluluklarının altında kalabilirsiniz ya da çocuk sahibi olabilirsiniz.

Gelelim bu senenin en önemli göksel olaylarından Venüs retrosu size neler getirecek? 23 Temmuz – 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket ediyor olacak. Evlilik, estetik ve parasal konularla ilgili riskli zamanlar olduğunun altını çiziyorum. Kariyerinizle ilgili yabancı firmalardan ya da yabancı yöneticilerden destek görürken iş yerinizdeki yöneticilerinize karşı biraz daha temkinli olmalısınız. Aynı zamanda kariyerinizle ilgili yeni bir adım atmak istiyorsanız riskli zamanlar.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğümü Boğa Akrep akslarından Koç ve Terazi akslarına geçiş yapıyor olacak. Bu sürecin içerisinde önümüzdeki 1,5 yıllık tutulmalarla birlikte yeni iş fırsatları, sağlık, yanınızda çalıştırdığınız kişiler ve ekip arkadaşlarınızla ilgili size destek veriyor olacak.

Sağlığınızla ilgili böbrek, üreme kanalları, baş ve migren ağrıları ve sinüzit sizi zorlayabilir.

Akslar Koç ve Terazi döngüsüne girmeden zaten etkileri Şubat ortasıyla birlikte başlayacak olan 20 Nisan Koç burcu Güneş tutulmasıyla birlikte etkilerini hissettirecek. Sizin ve yakınlarınızın sağlık sigortası yoksa mutlaka yaptırmanız gerektiğinin altını çiziyorum. Yeni iş fırsatları açısından gökyüzü sizi desteklemeye başlayacak. Mülakatlarda tercih edilen kişi siz olurken, iş yeriniz içerisinde de önemli bir pozisyona getirilmek için muhteşem bir fırsatınız bulunuyor.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla birlikte sağlıksal süreçleriniz sizi yorabilir. Hem sizin hem de yakınlarınızın ameliyatları, hastanede kalış süreleri ve sağlıksal anlamda toparlanmalarıyla ilgili de bir dönemi atlatabilirsiniz. Psikolojinizi önemseyin gerekirse danışmanlıklar alarak yabancı kişilere özel konularınızı anlatmak ruhunuzu rahatlatabilir. Yabancılardan destekler alabilirsiniz.

5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Ay tutulmaları geçtiğimiz 1,5 yıllık döngülerdeki son tamamlanma enerjisinde olacak tutulmalar. Burada hem kendi sağlığınıza hem de en yakınlarınızın sağlığına dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınıza dair tamam mı devam mı niteliğinde olacak olan bu tutulmalarla birlikte gökyüzü sizi evlendirecek ve aşkı yakalamanız için gelmesi gereken kişiyi karşınıza çıkacak.

Para kapılarınız Ekim ayı başıyla açılacak olup 5 Aralık tarihine kadar bu şanslı etki devem ediyor olacak.

Ama dikkat etmeniz gereken zamanlarsa 27 Ağustos ve önünüzdeki 45 günlük süreçte kimseye borç para vermemeli ve kefil olmamalısınız.

 

YAY BURCU:
Sevgili Yay burçları, 2023 yılının şanslı alanlarını size anlatmak istiyorum. 16 Mayıs tarihine kadar Jüpiter Koç burcunda ilerliyor olacak. Size aşk ve ilişkiler, popülerlik ve çocuklarınızla ilgili alanlarda şans, fırsat ve destek veriyor olacak. Kalbinizin kapılarını araladığınız günlerden geçecek olabilirsiniz, çevrenizde pek çok kişi sizinle birlikte mutlu olmak isterken siz aralarında kalbinizi mutlu edeni ve size en uygun olanı tercih edeceksiniz. Çocuklarınızın da hayatında şanslı alanlar oluşabilir, evlilik yapabilirler, bir yarışma ya da iyi bir okul kazanabilirler. Ayrıca çocuk sahibi olmak için de gökyüzü sizi destekliyor olacak. Spekülatif işler ve yatırım alanlarında da fırsatlarınız bulunuyor olacak. 16 Mayıs ile 2024 ortalarına kadar olan süreçte Jüpiter Boğa burcunda seyir yapıyor olacak. Sizi iş, sağlık, günlük yaşantı ve çalışma koşullarınızla ilgili şanslı fırsatlar veriyor olacak. İş hayatınız açısından beklediğiniz projelerin sizi bulduğu, kendinizi göstermek için fırsatlarınızın kapınızı çaldığı, sağlığınızla ilgili yoluna koymak istediğiniz konularla ilgili destek aldığınız ve çalışma koşullarınızın iyileştiği bir süreci yaşayabilirsiniz. Bu dönem içinde çalışırken hem eğlenecek hem de bereketinizi kendiniz yaratacaksınız.

Şanslı olduğunuz konuları anlattım gelelim zorlandığınız alanlara. Satürn 7 Mart 2023 tarihinde Kova burcundaki yolculuğunu bitirip Balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Geçtiğimiz 2,5 yıl içinde eli sopalı öğretmen Satürn sizi en yakınlarınızla sınamış olabilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla zaman zaman küslükler yaşamış olabilirsiniz ya da onların hayatında zorlandığı konulara fazlasıyla üzülmüş olabilirsiniz. En yakın arkadaşlarınızla da aranıza soğukluklar girmiş olabilir, komşularınızla aranız açılmış olabilir. Büyükanne, teyze, dede gibi yakınlarınızın kayıplarını yaşamış olabilirsiniz. Satürn sadece bu konularla ilgili sizi sınamadı aynı zamanda eğitim gördüğünüz alanlarda da fazlasıyla sizi sıkıştırdı ve zorladı. Şimdi 7 Mart tarihiyle birlikte Balık burcuna geçiş yapıyor olacak ve 2,5 yıl sizi anne, yuva, eviniz ve ailenizin içerisindeki sorunlarla boğuşmanıza sebep verecek. Bu süreç içerisinde annenizin ya da babanızın sağlık sıkıntıları ya da kendi özel hayatlarıyla ilgili sorunlar sizi yoracak olabilir. Evinizin tamirat masrafları artabilir, kariyer ve özel hayatınız arasında sıkışıp kalacak olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde aynı zamanda bir konu daha bulunuyor ki o da küçük ameliyat ve operasyonlar. Özellikle üreme organlarınıza, bacak ve ayaklarınızdaki kemik problemlerine ve meme bölgenizdeki ufak kistlere karşı bu sürecin içerisinde kontrollerinizi yaptırmanızı öneriyorum.

23 Temmuz – 4 Eylül arasında gökyüzünde Venüs Aslan burcunda retro yapacak. Sizi aslında diğer burçlar kadar kötü etkilemeyecek. Özellikle yurt dışı gezi ve seyahatler için destek gelirken aynı zamanda medya alanında da popüler olmanızı sağlayacak projeleri ayağınıza kadar getirecek. Sadece Türkiye değil yurt dışında da ses getireceksiniz. Bunların haricinde seyahatler sırasında yabancı bir sevgiliniz de olabilir. Ayrıca üniversite okumak istiyorsanız şehir dışı ya da başka bir ülkeden tercih yapabilirsiniz. Evli olanlar içinse önemli bir gösterge bulunuyor. Venüsün bu hareketiyle birlikte evliliğinizi sonlandırma aşamasına gelebilirsiniz. Mahkemesel süreçler başlayabilir. Aile büyüklerinizden birinin sağlık sıkıntısıyla mücadele etmek durumunda da kalabilirsiniz.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğüm aksı burç değiştiriyor olacak ve Koç – Terazi aksında hareketine başlayacak. Önümüzdeki 1,5 yılı etkilerken tutulmalarla da birlikte size destek veriyor olacak. Göksel anlamda sizi aşka çağıracak bir döngü başladığını anlatırken, kalbinizin sesini duyarak ilerleyeceksiniz. Kalabalık ortamlarda konuşulan siz olacaksınız ve popülerliğinize popülerlik ekleyeceksiniz.

Kuzey ve Güney Ay düğüm aksı burç değiştirmeden önce Şubat ortalarında etkilerini hissetmeye başlayacağımız 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcundaki tutulmanın etkisiyle de zaten buram buram aşk kokan bir döngü hayatınızın merkezine yerleşmiş olacak. Bu süreç içerisinde çocuk sahibi olmak da isteyebilirsiniz. Borsa’dan ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak için de muhteşem bir destek sizi bulabilir.

14 Ekim tarihinde gerçekleşecek Terazi burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte de kalabalıkların içerisinde isminizden söz ettirilecek enerjiler sizinle birlikte olacak. Klupler, dernekler, seminer, konser ve organizasyonların içerisinde aktif şekilde rol oynayacaksınız. Çevrenizdeki kişiler sayesinde popülerliğiniz biraz daha artacak.

Boğa ve Akrep burçlarındaki 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerindeki son Ay tutulmalarıyla birlikte de özellikle sağlığınızla ilgili tamamlanması gereken bir aşamayı bitirebilir. Önemli ameliyat ve operasyonlardan geçebilirsiniz. Sadece siz değil yakın akraba ve ebevynlerinizinde benzer süreçlerden geçerken onların yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz. Bu süreç içerisinde eğer ki evinizde minik bir evcil hayvanınız varsa onu ihmal etmemenizi öneririm.

Yılın son döngüsüne doğru iş hayatınızla ilgili en fazla desteği aldığınız bir sürece başlayacaksınız ancak öncesinde 20 Nisan ve 15 Mayıs arasındaki Merkür Boğa Retrosuyla birlikte yaşadığınız olumsuz durumlar sizin hareket etmenizi sağlayacak. İş yerinizdeki problemler, belki haksızlıklar ya da emeklerinizin ziyan olduğunu fark etmek sizi yeni iş başvurularına götürecek olabilir. 23 Ağustos ve 15 Eylül arasında Başak burcundaki Merkür retrosunu da atlattıktan sonra kariyer ve iş alanı konularınız rahatlayacak ve eğer ki yeni bir iş sürecine başlamak istiyorsanız bir döngüyü bitirecek yeni bir iş döngüsüne başlayarak yaptığınız işle birlikte ses getireceksiniz.

Parasal konularla ilgili yılın başında ve son döngüsünde tarihlerini belirtelim 19 Ocak tarihine kadar ve 13 Aralık tarihinde başlayıp sene sonuna kadar etkisini hissettirecek olan Merkür Oğlak retrosunda borçlanmamaya ve hazırdan tüketmemeye karşı temkinli olmak önemli gibi görünüyor. Parasal konularda en şanslı olduğunuz zamanlar 27 Mart ve sonrası ve özellikle 7 Mayıs – 4 Haziran arası ve Temmuz ayı özellikle ortaklı işlerde fırsatları kapınıza kadar gelecek.

 

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları, 2023 yılının en şanslı olduğunuz alanlarını size anlatmak istiyorum. Jüpiter Koç hareketiyle birlikte 16 Mayıs tarihine kadar aile, yuva, anneniz, hamile kalmak, göç etmek ve geniş bir ev ya da arazi satın almak için sizi destekliyor olacak. Ailenizin içerisinde gerçekleşecek olan güzelliklere kapılarınızı açtığınız bir süreci yaşarken, ebevynlerinizden destek ve yardım görmek sizi mutlu edecek. 16 Mayıs’a kadar olan dönemde evlenmek, yeni bir ev satın almak ve emlakla ilgili konularda da fırsatlı zamanları değerlendireceğinizi sizlere söylemek istiyorum. 16 Mayıs tarihiyle birlikte 2024 yılının ortalarına kadar olan süreçte şans gezegeni Jüpiter Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak ve sizi mutlu edeceği alanlar aşk ve ilişkiler, çocuk, popülerlik ve yeni para kazanç kapıları olacak. Kalbinizin kapılarını sıcacık bir aşka açabilir, mutluluğu yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı, eğitimi ve özel hayatındaki şanslı alanlarla mutlu olabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak için muhteşem bir destek sizinle birlikte olacak. Popülerliğiniz dilden dile yayılırken yaptığınız işlerle ilgili de kendinizi en üst noktalarda görmenin mutluluğunu yakalayabilirsiniz. Borsa ve spekülatif alanlarda da para kazanç kapılarıyla ilgili fırsatlar sizinle birlikte olacak.

Şanslı olduğunuz alanları değerlendirdim peki zorlandığınız ve sorumluluklarınızı almanız, öğrenmeniz gereken alanlar nereler? Satürn geçtiğimiz 2,5 yıl Kova burcunda yolculuğundaydı. 7 Mart tarihiyle birlikte Balık burcunda hareketine başlıyor olacak. Geçtiğimiz 2,5 yıl sizi maddi kazanç kapılarınız, değer duygularınız, eşinizin sağlığı, evliliğiniz ve ortaklı iş yaptığınız kişilerle ilgili sınamış olabilir. 7 Mart tarihiyle birlikte bu döngü bitiyor ve eğer ki gerekli sorumlulukları aldıysanız 7 Mart’tan sonra size maddi anlamda minik bir ödül bırakarak yolculuğuna Balık burcundaki transitiyle devam ediyor olacak. Balık burcundaki Satürn önümüzdeki 2,5 yıl içerisinde sizi en yakınlarınızla sınayacak. Kardeşleriniz ve akrabalarınız arasındaki soğukluklar, aranızın açılması ya da onların hayatındaki problemler gündeminizde olurken, en yakın arkadaşlarınızdan birileriyle de yol ayrımları ve küslükler yaşamanız muhtemel. Bu döngünün içinde aynı zamanda öğrenciyseniz sınav ve projelerinizi bitirirken zorlanabilir ve fazlasıyla sorumluluk almak gibi bir durumun içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. 2,5 yıl sonrasında kim gerçekten bu zor zamanlarda dost olarak sizin yanınızda kaldıysa önümüzdeki 7 yıl daha hiç korkmadan arkadaşlığınıza devam edin derim. Sınavlarınıza dair sorumluluk alabilirseniz eğer istediğiniz bölüme girebilir ya da derece yapabilirsiniz. O yüzden öğrenci dostlarımı da buradan uyarıyorum, dersler ve sınavlarla ilgili şimdi sorumluluk zamanı.

23 Temmuz – 4 Eylül tarihleri arasında da önemli bir oluşum başlayacak sizin için. Venüs Aslan burcunda geri hareket ediyor olacak. Venüsün geri hareketi sizi ortaklı işler, eşinizin maddi durumu, olası vergi ve borçlarla ilgili uyarıyor olacak. Venüs retrosu sırasında sizinle birlikte iş yapmak isteyen kişilerle ilgili dikkatli olmanızı öneriyorum. Çünkü daha sonra dolandırılma ve para kaybetme riskiniz bulunuyor. Eşinizin maddi durumuyla ve sağlığıyla ilgili de bazı çıkmazlar söz konusu olabilir. Vergi dilimleri ve borçlarla ilgili de önemli para kayıplarınız olabilir. Banka kredi ve faizlerine karşı da temkinli olurken, ödenmemiş faturalarınız bu süreç içerisinde ortaya çıkabilir. Venüs retrosu döneminde estetik operasyon, evlilik ve iş kurmak için uygun zamanlar olmadığını bir kez daha sizler için uyarmak isterim.

17 Temmuz tarihiyle birlikte Kuzey ve Güney Ay düğüm aksları burç değiştirecek ve Koç – Terazi burçlarına geçiş yapacak. Etki alanı tutulmalarla birlikte önümüzdeki 1,5 yılı kaplayacak ve biz bu değişen enerji alanıyla ilgili etkileri Şubat ortasında başlayarak hissedeceğiz ve 20 Nisan Koç burcu Güneş tutulmasıyla birlikte diğer burçlar gibi sizin de hayatınızın merkezini kapsayacak konular oluşmaya başlayacak. Özellikle ev satın almak, hamile kalmak, emeklilik haklarıyla ilgili elde edilecek fırsatları yakalamak ve ailenizin içerisinde gelişecek olan mutlulukları yaşamak için gökyüzü sizi destekleyecek. Aynı zamanda 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Güneş tutulması da sizi yeni kariyer yolculuğunuzla ilgili desteklerken, hobilerinizden para kazanma ve belki de yeni bir kazanç kapısı elde etmek için muhteşem fırsatları size sunacak.

Geçtiğimiz yıldan gelen, yılın son Ay tutulmalarıysa 5 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerinde Boğa ve Akrep burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar olacak. Aşk ve ilişkilerden yana destek aldığınız bu döngüde iliklerinize kadar aşkı hissederken, geçmişten kalan toksik beraberliklerinize elveda diyeceksiniz. Özellikle 20 Nisan – 15 Mayıs arasında Boğa burcunda gerçekleşecek olan Merkür retrosu sizi toksik beraberliklerden kurtarıyor olacak. Burada üzülmek yerine beklenmedik anda yaşayacağınız yeni aşka kendinizi hazırlamak ve gelecek mutluluğu hakettiğinizi bilmek oldukça önemli. Son Ay tutulmaları aynı zamanda çevrenizdeki kişilerle ilgili de son elemeleri yapıp hayatınızda gitmesi gerekenlere yol vereceksiniz. Kalabalıkların arasında son organizasyonlar içerisinde bulunacaksınız.

Parasal konularla ilgili önemli güçler elde edeceğiniz bir sürece başlayacağınız bir döngüye giriş yapmak üzeresiniz. 23 Mart tarihiyle Pluton Kova  birlikte parasal fırsatlar önünüzdeki zaten uzun yıllar sizinle birlikte. Etki alanını Şubat ayının ortasıyla birlikte hissetmeye başlayacaksınız.

Sağlıkla ilgili senenin başında 19 Ocak tarihine kadar, 25 Mart ve önünüzdeki 45 gün ve 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI