Sevgili Dostlarım,

 

Bu hafta Dolunay enerjisiyle birlikte olacağız. 14 Haziran tarihinde gerçekleşecek Yay burcundaki Dolunay, ikili ilişkileri, diplomasiyi, yurtdışı prosedürlerini, tayin, terfi, mezuniyet, üniversite işlemleri, hukuksal mücadeleleri ve dinsel konuları gündeme getirebilir. Dolunay enerjisinin belirttiği konular çoğu kişinin yer değişikliği, ev taşınması ya da ülke değiştirmesiyle ilgili konularını da gündeme getirecek gibi gösteriyor.

 

Peki Dolunay burçlara nasıl etki edecek?

 

Koç Burçları: Aile büyüklerinizden destek göreceğiniz bir haftanın içerisindesiniz. İş ve kariyer konularında hafta ortasında gelişen konular, uzunca süredir beklemekten yorulduğunuz haklarınızın size teslim edilmesi için büyük destek göreceksiniz. Parasal konularınız rahatlayacak. Aşk ve ilişkilerden yana Perşembe günüyle birlikte sürpiz şekilde gelişmeye başlayan konular, uzunca süredir yaşadığınız kalp kırıklıkları yerine muazzam enerjiler sizinle birlikte olacak. Evli ve mutlu olanlar için bu hafta sürpiz hamilelik haberleri alacakları gelişmeler içerisinde olacaklar gibi görünüyor.

 

Boğa Burçları: Hukuksal anlamda alacaklı olduğunuz konular, belki de önemli bir sözleşme  hakkındaki gelişmeler başlıyor olabilir. Yeni bir eğitim dönemi, yurtdışı ve yabancılardan alacağınız destekler bulunurken, aşk ve ilişkilerden yana beraberliğinizdeki kişinin aile büyüklerinin davranışları sizi yorabilir. Bu hafta zihniniz oldukça bulanık, düşüncelerinizi dengelemekte zorlanırken akışta kalmak önemli. Gerçekleri sözlerinizle oldurduğunuz bir haftadan geçerken, zihninizden geçenlere dikkat etmek önemli. Kariyerinizde bir dönem bitiyor ve takım arkadaşlarınızın değiştiği bir süreç sizinle birlikte olacak.

 

İkizler Burçları: Para, para, para. Önemli bir projede ses getirirken bir de para kazanacaksınız. Borçlarınızı dengelerken, daha sağlam adımlar atmaya doğru ilerlediğiniz bir hafta olacak. Rakiplerinizi ciddi kızdıracaksınız. Açık düşmanlarınızla Perşembe günü restleşmeler görünüyor. Ancak değerli dostlarınızdan gördüğünüz değerle birlikte korunuyorsunuz. Beraberliğinizde birbirinize kenetlendiğiniz günlerden geçerken, uzunca süredir kalbi boş olanlar onlarla çok yakından ilgilenecek olan bir beraberliğe merhaba diyecek.  Seyahatler ve tatil organizasyonları planlayabilirsiniz. Araba alım satım süreci içerisine girebilirsiniz.

 

Yengeç Burçları: Saç, imaj ve bakım haftası adeta sizin için. Hafta başında yorgun ancak yenilenen enerjinizle birlikte kendinize daha fazla özen göstereceğiniz bir döngünün içerisinde olacaksınız. Parasal konularla ilgili güzel atılımlar yaparken, iş yerinizden ayrılan birinin yerine geçebilecek bir terfi söz konusu olabilir. Miras ve nafaka konularınız bulunuyorsa hızlanacağı özel bir haftayken, sağlığınızla ilgili kendinize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönemin içerisinden geçmektesiniz.

 

Aslan Burçları: Kalabalıkların arasında isminiz konuşuluyor. İsminizin geçmesinden mutlu olurken bir yandan da haftanın başında gizli ve gizemli kalmak oldukça hoşunuza gidecek gibi görünüyor. Eski aşklarla yüzleşme ve karar verme vakti sizin için. Yeni biri ve eskisi arasında kalıyor olabilir misiniz? Yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunuz günlerden geçerken, yoğun iş hayatı olanlar ciddi anlamda yorulabilirler. Hafta ortasından sonra kendinize yöneleceksiniz ve bu sizin hem dostlarınız hem de özel hayatınızla ilgili önemli kararlar almanıza sebep olacak gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru parasal kaynaklar artmaya ya da önemli projelerde bulunma fırsatları karşınıza gelebilir.

 

Başak Burçları: Kariyer konularındaki atılımlarınızın sonuç vereceği bir sürecin içerisinden geçerken, şans ve kısmet sizin yanınızda görünüyor. Bu hafta aile büyükleriniz ve iş yerinizdeki kişilerle aranızda gerilimler oluşması muhtemel. Büyük kalabalıklar ve iş toplantılarının arasında olacağınız önemli bir hafta olacak. Kalbi boş olanlar bu hafta aşk sizinle.. Sürpiz buluşma ve görüşmeler görünüyor, özellikle haftasonunda gelişecek olan konular önünüzdeki günlerde hayatınızın merkezindeki konu olacak gibi görünüyor. Ailenizin bu beraberliğe sıcak bakmamasıyla ilgili olası gerginliklere de oldukça açıksınız.

 

Terazi Burçları: Düşünceleriniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Karar vermeniz gereken zor bir dönemeçten geçiyorsanız yardım almanızı önerebilirim. Rahim ve üreme organı rahatsızlıklarınızın tetiklenebileceği bir günden geçerken olası operasyonlar bu hafta sizinle olabilir. Önemli bir sözleşme ve iş başlangıcı döngüsünde olanlar karşılarına alternatif çıkabilecek işlere bu hafta kapılarını açabilir. Hafta sonuna doğru gizli düşmanlıklara oldukça açıksınız. Aman dikkat.

 

Akrep Burçları: Pek çok sosyal ortam ve iş yeri organizasyonlarının içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızın gideri artarken, elinize geçen parayı tutmazsanız Haziran sonuna kadar olan süreçte zorluk yaşamanız muhtemel. Bu hafta sevdiğiniz kişiyle kenetleneceğiniz bir süreç olacak sizin için. Uzunca zamandır haber alamadığınız bir beraberlik varsa sürpiz şekilde karşınızda. Tüm güzelliklerin kalbinzi doyuracağı şahane etkiler bulunurken, kariyeriniz hakkında zorlayıcı ama kaçınılmaz değişikliklere ayak uydurmak çok önemli.

 

Yay Burçları: Kazalara açık bir süreçten geçmektesiniz. Olası kazalar ve olası ameliyatlar gündeminizde, ameliyat döngünüz acil değilse bir  10 gün sonrasında adım atmak daha önemli olabilir. Bu hafta hukuksal konularınız, yüksek eğitim ve yurtdışı hak ve planlarınız hakkında gelişmeler alacağınız önemli bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. Bu hafta kimseye borç para vermemelisiniz, çünkü geri alamayabilirsiniz. Rüyalarınız çok aktifleşecek, psişik yetenekleriniz oldukça güçlenecek. Kalbi boş olanlar kimseye söylemek istemediği bir beraberliğe merhaba diyebilir.

 

Oğlak Burçları: Eşinizle aranızda tamam mı devamı mı kararını alacağınız önemli bir sürecin içerisinden geçeceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. Kalbiniz ve düşünceleriniz arasında kalabilirsiniz. Mevcut beraberliğinizin içerisine müdahala etmek isteyen kişileri farketmek de ruhunuzu ciddi anlamda yoruyor olabilir. Tüm bu süreçlerden geçerken iş hayatınızla ilgili olan olası değişiklikler ve toplu para alımlarına dair konuşmalar yapabilirisniz. Gizli düşmanlıklara oldukça açıksınız, konuştuklarınıza dikkat ederken, hırsızlıklara karşı temkinli olmalısınız.

 

Kova Burçları: Artan enerjiniz, organizasyonlar ve kalabalık ortamlar.. Peki ruhen siz neredesiniz? Aklınızı ve ruhsal dünyanızı dengelemeye çalıştığınız günlerden geçerken gösterdiğiniz yüzle yansıttığınız yüz arasında ciddi farklar görünüyor. Bu hafta direndiğiniz ne varsa yıkılacak ve akışta değişime uğrayacak. Hafta başında çocuklarınız ve onların ihtiyaçları gündemde olurken, hafta sonuna doğru eşinizle olan olası çıkmazları zamana yaymak önemli. Boşanma sürecinden geçenler bir anda karar verecekler. Kalbi uzunca süredir yalnız olanlarsa hafta başından itibaren yeni bir döngünün içinde kendilerini bulacaklar.

 

Balık Burçları: Aşk geliyor aşk... Kalbiniz sıcacık. Mevcut beraberliğinde adeta eski romantizmi yakalayacak olan Balık burçları, uzunca süredir yalnızsa aşk onlarla.. Temeli çürük olan ilişkiler gündemdeyse karşısındaki kişinin gerçek yüzünü görecek eğer ki kadersel süreci yoksa bu hafta ilgisi ve alakası adeta başka birine yönelecek. İş ve kariyer konuları hakkında da popülerliğinizin arttığı bir dönemden geçeceksiniz, tek dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız ve kalabalık ortamlarda hakkınızda yapılan eleştiriler. 

 

Astrolog Özlem RECEP