Bugun...



Tarihi yayın başladı! Futbol camiası deprem bölgesi için kenetlendi

Tüm Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası futbol camiası, depremzedelere destek için bir kez daha "Omuz omuza" verdi.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2023 21:00

Tarihi yayın başladı! Futbol camiası deprem bölgesi için kenetlendi

Futbol ailesinin, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerden zarar gören vatandaşlar için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyasını, A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonları ile TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor ve Lig Radyo'nun yanı sıra birçok dijital medya kanalında canlı yayınlandı.

Türk ve dünya futbol ailesinin deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için bir araya geldiği yayına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüp başkanları katıldı. Kulüp başkanlarının yanı sıra birçok teknik direktör ve futbolcu da programda yer aldı.

Türk futbolunun önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü futbol adamları ve oyuncular da kampanyaya destek verdi.



DEV BAĞIŞ TOPLANDI

Havale/EFT/Kredi Kartı yoluyla 29 milyon 455 bin TL toplandı. Toplamda atılan 237 bin 509 SMS'den 11 milyon 875 bin TL toplandı. Programa bağlananlar ise 804,4 milyon TL bağışladı. Tüm bağışlarla birlikte 845,7 milyon TL yardım toplandı.

Deprem bölgelerine konteyner ve tüm barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak kampanya 15 Haziran'a kadar devam edecek.

İŞTE BAĞIŞ YAPAN KURUM, KULÜP VE SPORCULAR:

Türkiye Futbol Federasyonu: 80 milyon TL

Mehmet Ziylan (FLO Ayakkabı): 5 milyon TL

Cantürk Alagöz (Iğdır FK): 5 milyon TL

Çağlayan Çetin (Trendyol): 50 Milyon TL

Göksel Gümüşdağ (Başakşehir Futbol Kulübü): 2 milyon TL

Nevzat Kaya (Muşspor): 3 milyon TL

Fikret Öztürk (Bodrumspor futbolcuları adına): 1 Milyon TL
 
Mehmet Evyap: 5 Milyon TL

Eljif Elmas ve Napoli'den takım arkadaşları: 100 bin Euro

1. Lig ekibi Bodrumspor: 1 milyon TL

Eyüpspor futbolcuları: 1 Milyon TL

Eyüpspor: Stadyum gelirleri + 5 Milyon TL

Murat Sancak (Adana Demirspor): İç saha gelirleri + 20 milyon TL

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez: 100 konteyner

Yüksel Yıldırım (Samsunspor yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti): 5 milyon TL

Pelin Türker: 50 konteyner

Rezan Epözdemir: 2 milyon TL

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve arkadaşlar: 8 Milyon TL

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: 5 milyon TL

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve arkadaşları: 7,5 milyon TL

Passolig Genel Müdürü Atıl Aykar: 5 milyon TL

Ecmel Faik Sarıalioğlu (İstanbulspor adına): 5 milyon TL

Hasan Çetinkaya (Belçika Ligi ekibi Westerlo yönetimi): 10 milyon TL

Ergunlar Lojistik Başkanı Faysal Ergün: 5 milyon TL

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya: 10 milyon TL

Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak: AYEMDER olarak 6 milyon TL değerinde bin adet çift kapılı dolap + 1 bin adet masa + 20 milyon TL'lik mobilya malzemesi

Giresunspor yönetim kurulu: 370 bin TL

Rıza Çalımbay, depremde evini kaybeden bir depremzedenin arabasını bağışladığını açıkladı. 

Kuşadasıspor Başkanı Alim Emiroğlu: İç saha maç gelirleri + 1 milyon TL

Dikran Gülmezgil: 2 milyon TL

Sheffield United: 1 milyon TL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: 1000 konteyner parası topladık + Fenerbahçe kulübü olarak 100 milyon TL'yi taahhüt ediyoruz

Ahmet Nur Çebi: Kulüp olarak 6 adet okul

PSG Başkanı ve beIN Media Group CEO'su Nasser Al-Khelaifi: 50 milyon TL 

MHK Başkanı Lale Orta: Hakem camiası olarak 1 milyon 612 bin 692 lira

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Kulüp olarak 250 kalıcı konut 

Mevlüt Orhan: 4 milyon TL

Konyasporlu İbrahim Sehic: 200 bin TL

Amedspor: 100 bin lira

Kastamonuspor: 500 bin lira

Hakan Çalhanoğlu: A Milli Takım oyuncuları olarak 6 milyon TL

Acun Medya, Burak Yılmaz, Çağlar Söyüncü, Enes Ünal, Cengiz Ünder: Deprem bölgesindeki çocuklar için eğlence merkezi

Tony Montana Sivasspor forma sponsoru: 1 milyon TL

Suşehri Eğitim Vakfı: 1 milyon 58 bin TL

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar: 500 bin TL

Sivasspor Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz: 500 bin TL

Demir Grup Yönetim Kurulu Hamit Demir: 500 bin TL

Juan Mata: 4 milyon TL

Bafetimbi Gomis: 4 milyon TL

Boluspor: 1 milyon lira

Kasımpaşa Kulübü: Antakya'da 100 tane prefabrik ev

Beşiktaş asbaşkanı Emre Kocadağ: 2 milyon TL

Erdal Alkış: 3000 konteyner

PUMA: Hatay'da futbol sahası

Arçelik: Eşya desteği

Mirsad Türkcan: 1 milyon TL

Mehmet Cemiloğlu: 2 milyon TL

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Çelik: 2 milyon TL

Ali Hakan Kubak: 100 bin Euro

Alanyaspor: 1 milyon 100 bin TL

Barış Karagöz: 1 milyon TL

Enes Yıldırım: 1 milyon 200 bin TL

BAKAN KASAPOĞLU: MAÇLAR ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

İlk olarak telefon bağlantısı gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Liglerimizin yayıncı kuruluşu olarak BeIN Sports ile yaptığımız görüşmede ligin önümüzdeki iki haftasındaki tüm maçları şifresiz yayınlanma kararı alındı." açıklamasında bulundu.

Bakan Kasapoğlu açıklamasının devamında "Böyle günlerde acımızı hafifletecek tek yol ortak duygumuzu bir araya getirecek birlik ve beraberliktir. İlk günden itibaren aziz milletimizin bu birlikteliği gösterdiğini gördük. Peş peşe yaşanan depremler sonrası yaraları sarmak için kulüplerin bir arada mücadele etmesi mutluluk verici. İnşallah bu gece de aynı birlik ve beraberliği taçlandıracak bir gece olacak." dedi.



MEHMET BÜYÜKEKŞİ: 80 MİLYON TL İLE KAMPANYAYI AÇIYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Milletimizin başı sağ olsun. Depremden hemen ilk günü TFF olarak 20 milyon TL bir bağışta bulunduk. Arkasından tüm kulüplerimiz 59 milyon Lira bir bağış yaptılar. Yine 1. Lig kulüplerimiz 5 milyon TL bağış yaptı. Bunun üzerine 16 milyon ekleyerek 80 milyon TL ile Omuz Omuza Kampanyasını açıyoruz. 100 konteynerin hemen siparişini verdik. 10 gün içerisinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapmaya başlayacağız. Bu kampanya en az 6 ay daha devam edecek. Bundan sonra bir takım özel maçlar yapacağız. Şampiyonlar Ligi finaline kadar birçok organizasyon yapacağız." ifadelerini kullandı.



GÖKHAN ZAN: İYİ Kİ VARSIN VOLKAN DEMİREL

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel,"Hatay'da bulunduğum süreçte 100 kişiyi tanıdıysam yarısına yakınını kaybettim. Geride kalanların çoğu ailesini, arkadaşını, ya geçmişi ya da geleceğini kaybetti. Söyleyecek çok şey yok. Elimizden geldiği kadar bu kampanyalara destek verilmesini rica ediyorum." dedi.

Volkan Demirel'den sonra söz alan eski futbolcu Gökhan Zan, "Artık önümüze bakmamız gerekiyor. Öncelikle Volkan kardeşime teşekkür ediyorum. Bir Hataylı gibi mücadele etti. İyi ki varsın Volkan Demirel. Hatay sadece Atatürk'ün değil, 86 milyonun şahsi meselesidir. Bundan sonra yapılacak olan yardımların planlı ve sürdürülebilir olması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlığın ölmediğini gösteriyor bu birliktelik." şeklinde konuştu.


ALİ KOÇ: İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK UNSURU KALICI OLUR

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "İnşallah hem Gaziantep hem de Hatayspor önümüzdeki sezon ligde olmaya devam ederler. Ben şahsen bir vatandaş olarak bu ülkenin kutuplaşmasından rahatsızım. Bu kutuplaşmanın en önemli unsurlarından bir tanesi de futbol. Bu acı ama gerçek. Bu ortamda inşallah, birlik ve beraberlik unsuru kalıcı olur. Bizlere de futbol açısından genç nesillere daha olumlu bir ortam bırakmamız gerekiyor. Acımız taze ama acının içinde umut ve gurur da var. Gurur, eşi benzeri görülmemiş olan birliktelik. Bu dayanışmanın eşi benzeri görülmemiş. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Bundan ders almayı ve dünyanın en güzel ülkesi olan vatanımızı geleceğe yakışır bir ülke haline getirmemiz gerekiyor. Ben inanıyorum ki tüm ülkede farkındalık ve dönüşüm başlayacaktır. Şimdi önceliğimiz afet bölgesindeki insanların ihtiyaçlarını gidermek." diye konuştu.



DURSUN ÖZBEK: BİZ BÜTÜN TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Memleketimiz çok büyük bir felaketi yaşadı. Bunun yaralarını sarmak içinde buradayız. Özellikle Maraş, Antep ve Hatay'ı ziyaret ettim. Bütününü gördüğünüz zaman durum çok başka. Biz bütün Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bizim üstümüze bir görev düşüyor. Bu yaraların sarılmasında emek veren kim varsa herkese şahsım ve Galatasaray adına teşekkür ediyorum. Galatasaray olarak buradan bir çağrı yapıyorum. Orada yaşananları gördükten sonra biz ne katkı verebileceğimizi konuştuk. Çarptık, böldük ve büyük bir rakam çıktı" şeklinde konuştu.



MBAPPE: SIRA DIŞI BİR GÖREV

PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, "Büyük bir trajedi yaşandı. Dünya futbol camiası bir araya toplanacak ve Türkiye'ye destek verecek. Bu desteğin içinde bulunmaktan dolayı çok gurur duyuyorum. Bu yardım kampanyası benim için önemli, sıra dışı bir görev." dedi.



ŞENOL GÜNEŞ: HERKES KATKI YAPMALI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Acımızın çok büyük olduğunu biliyorum. Milletimizin büyüklüğünü bir kere daha gördük. Asıl önemli olan bu desteği hissedebilmektir. Bunun uzun soluklu bir hizmet yarışı olduğunu düşünüyorum. Herkes gücü yettiği kadar katkı yapmalı." dedi.

FATİH TERİM: ÖĞRENCİLERİN STAJINI BİZİMLE YAPMASI TARAFTARIYIM

Teknik Direktör Fatih Terim, "Bu iş için mücadele etmeye her saniye hazırız. Sporun ve futbolun birleştirici gücünü sonuna kadar kullanmalıyız. Sadece bugün değil her gün mücadele etmeliyiz. Ben inşaattan anlamam ama bir gencin, bir çocuğun sporla nasıl değişeceğinden anlarım. Hayatım boyunca da gençlere dokunan bir insan olarak, TFF'nin başkanlığında, tüm devlet kurumları dahil olmak üzere, akademisyen ve Türkiye'nin köklü üniversiteleriyle birlikte; BESYO ve spor bilimleri okuyan öğrencilerin stajlarını deprem bölgesinde, bizimle yapması taraftarıyım. Bu ülkeye bu memlekete borcumuz var. Sıkıntılı zor zamanlardan geçiyoruz. İhtiyacımız olan şey birliktelik. Sporun nasıl birleştirici bir gücü olduğunu yaşayan biriyim. Afet bölgesindeki çocuklarımız için bazı şeyler düşünmek zorundayız. " şeklinde konuştu.

MUSTAFA DENİZLİ: ARAYANLARDAN 50'DEN FAZLA KİŞİNİN 40'I ÇOCUK

Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Futboldan para kazanmaya başladığım günden itibaren bende bir duygu oluşmuştu ve bunu hep yerine getirmiştim. Geriye dönüp baktığımızda bu ülkede evinde her gün felaketler olan insanlar var. Ben ve çocuklarım onlara yardım etmeyi hiç ihmal etmedik. Yardım için illa büyük bir felaket gelmesini beklememek lazım. Beni arayan 50'den fazla kişinin 40 tanesi çocuktu. Kumbaralarında biriktirdiklerini bağışlıyorlar" dedi.

JORGE JESUS: ACILARINI AZALTACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Türk insanının şu anda paylaştığı duyguları ben de paylaşıyorum. Gerçekten bu trajedi, asrın felaketi. Büyük Türk Milleti'nin ayağa kalktığını gördüm. Birlik olmaları çok güzeldi.Çok insan hayatını kaybetti. Ama artık geleceği ve ne yapacağımızı düşünmemiz lazım. Türk insanını, büyük dayanışma ve birlik içinde gördüm. Bunun için tebrik ediyorum. Kayıpları geri getiremeyiz ama gelecek için çok iyi şeyler yapabiliriz. Bu bağışlar çok önemli. Kalanların hayatlarına devam etmeleri için çok önemli. Ben de inanıyorum ki, insanlar bu yardımları devam ettirecekler. Bugün gösteriyor ki, büyük bir yardım olacak. Burada olmaktan da mutluyum duyuyorum. Az olsa yardımımız olsun, yüreklerine dokunalım istiyoruz. Umuyorum ki bunu yapacağız, acılarını azaltacağız." diye konuştu.

ABDULLAH AVCI: OKUL HARÇLIĞINI VEREN ÇOCUKLARIMIZ VAR

Trabzonspor Başkanı Abdullah Avcı, "Sporun ve futbolun iyileştirme ve birleştirme gücünü en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Okul harçlığını veren o kadar çok çocuğumuz var ki insan duygulanıyor." ifadelerini kullandı.

MURAT SANCAK: BİR KONTEYNER MAHALLE YAPIYORUZ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Biz ligden çekilmedik. Takdir edenler de oldu, eleştirenler de. Evet bizim için de çok zor ama bölge insanı için bunu yapacağız. Futbolcularımız tedirgin olmasınlar diye, bir konteyner mahalle de yapıyoruz." diye konuştu.

HAMİT ALTINTOP: ŞİMDİ TAKIM OLMA ZAMANI

TFF yöneticisi Hamit Altıntop, "Futbolda her zaman takım olmaktan bahsederiz, şimdi takım olma zamanı. Yaralarımızı sarma zamanı, onun için bu çok iyi bir fırsat. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.

STEFAN KUNTZ: TÜRKİYE BENİM İKİNCİ EVİM

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Gerçekten inanılmaz bir organizasyon. Elimizden gelen desteği sağlamak istiyoruz. Hep bahsediyorum, Türkiye benim ikinci evim gibi, bunu bu sefer Almanya'daki Türklerden de gördüm. Bir çoğu öyle hissediyor." ifadelerini kullandı.

MAXİM: ÇOK ACI ŞEYLER YAŞANDI

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar Gaziantep FK'dan kiraladığı Maxim, "Bu tür facialar insanların duygularını saklamasını engeller. Çok acı şeyler yaşandı. Ama Türk insanın kalbi çok büyük. Bu birlikteliği gördüğüm zaman çok duygulandım. Herkesin yardım için bir anda sıraya girmesi çok ama çok önemli." ifadelerini kullandı.

ERTAÇ ÖZBİR: AKIL SAĞLIĞIM GİTMİŞTİ

Adana Demirspor kalecisi Ertaç Sözbir, "Yaşadığımız olaylar oldu. İstanbul'da yakalandık, eve bir telefon aldım. Çok korkmuş olduğum bir telefondu. Ailemden birine bir şey oldu sandım. Fakat maalesef bütün aileme, ailem diyorum herkes benim vatandaşım, ailem. Çok üzüldüm. Eşim ve çocuklarımı aradım. Direkt sormak istedim, akıl sağlığım gitmişti. Onların iyi olduğunu öğrendim fakat uzak akrabalarımdan vefat edenler oldu. Tekrardan başsağlığı diliyorum. Umarım umut edilen yardımları toplayıp vatanımıza, milletimize hayırlı oluruz" dedi.

NASSER AL-KHELAİFİ: KALBİMİZ SİZİNLE BİRLİKTE

Programa telefonla bağlanan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "Kalbimiz sizinle birlikte. Bütün kalbimizle acınızı paylaşıyoruz. Bugün Ali Koç'la da durumu görüştüm, sizinle birlikte olmak bizim görevimiz. Elimizden gelen maksimum yardım yapmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

ALEX DE SOUZA: BU FELAKETİ BREZİLYA'DAN TAKİP EDİYORUZ

Programa video gönderen Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, "Türkiye, ne yazık ki çok büyük bir doğal afet yaşadı ve yardıma ihtiyacı var. Bu felaketi Brezilya'dan takip ediyoruz. Mümkün olan her şekilde yardımcı olabilmek için buradayız. Ricam, bir şekilde herkesin yardımda bulunması." açıklamasında bulundu. 

Programa video gönderen dünyaca ünlü isimler şu açıklamaları yaptı:

Kaka: "Hep beraber Türkiye için bir araya gelelim"

Jürgen Klopp: "Kaybedecek hiç vakit yok"

Arsene Wenger: "Türk halkının bu çok zor zamanda yardımınıza ihtiyacı var. Sizi imkanınız varsa yardıma çağırıyoruz."

Mikel Arteta: "Maalesef Türkiye'deki depremler nedeniyle şoktayız. Bu yüzden şu anda yardıma ihtiyacımız var"

İlkay Gündoğan: "Depremin yaralarını hep birlikte saralım. Haydi Türkiye şimdi destek zamanı."

Pep Guardiola: "Türkiye ve Suriye'deki felaketten etkilenen herkes için mesaj göndermek istedik. Oradaki son durumu tam olarak öğrenebilmek için elbette İlkay Gündoğan ile görüştüm. Lütfen yapabileceğiniz her türlü bağışı hemen yapın"

Gheorghe Hagi: "Kaybedecek vakit yok.

Havale ve EFT yoluyla bağış yapmak isteyenler için hesap bilgileri ise şöyle:

Denizbank

TL Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu BaşkanIığı İban :TR73 0013 4000 0600 1423 8001 04

USD Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR19 0013 4000 0600 1423 8001 06 Swift Kod: DENITRIS

EURO Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR46 0013 4000 0600 1423 8001 05 Swift Kod: DENITRIS

Ziraat Bankası

TL Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR51 0001 0022 4701 8345 0650 63

USD Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR24 0001 0022 4701 8345 0650 64 Swift Kod: TCZBTR2A

EURO Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR94 0001 0022 4701 8345 0650 65 Swift Kod: TCZBTR2A

Halkbank

TL Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR93 0001 2001 6900 0016 1000 26

USD Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR31 0001 2001 6900 0058 1003 96 Swift Kod: TRHBTR2A

EURO Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR04 0001 2001 6900 0058 1003 97 Swift Kod: TRHBTR2A

VakıfBank

TL Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR89 0001 5001 5800 7319 7201 90

USD Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR94 0001 5001 5804 8022 3599 68 Swift Kod: TVBATR2A

EURO Hesap adı: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı İban : TR88 0001 5001 5804 8022 3599 79 Swift Kod: TVBATR2A







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
GÜNLÜK BURÇ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Van Spor FK 33 22 5 6 55 33 72 +22
3 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Serik Belediyespor vs Zonguldak Kömürspor
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Ankara Demirspor - Diyarbekir Spor Ankara Demirspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Diyarbekir Spor yenilmez
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK - Kırklarelispor Kırşehir Futbol SK ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Kırklarelispor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI